Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mircalla duch je, v mojej hlave :D
@hennyinnsbruck už som v robote, ale naživo tam vidno presne taky hruby pasik ako je kontrolny. nemam nejaky priznaky, ale divne je že aj včera aj dnes ma naťahovalo pri umyvani zubov rano.
@kacicka30 tak možo ani nakoniec nedostaneš ms! 😉 Som zvedavá, ako Ti vyjde ten druhý test z balenia, keď skúsiš. Hlavne nech už nemáš teploty 🤒 a si fit. 😎
@dominika_sk Ja vidim jemne nieco ani priblizit nemusim a je akej farby?
@dominika_sk Aj ja mam poobede viac viditelny
@kacicka30 ťažko sa to odhaduje, robila som si ho rano o 6,15 keď som vstavala. všade tma jak v rohu, ja oslepena z kupelňoveho svetla, oči šikme... :D
@dominika_sk ja tam žiaľ žiadnu, čiaročku nevidím ♥️
@kacicka30 neviem mne sa zda byt rovnaky ako vcera???? Ci stmavol??
@kacicka30 druhu je pekne vidiet.... 🤔🤔 Nevies ich odfotit spolu?
@kacicka30 aj podľa mňa je rovnaký ako včera
@hennyinnsbruck no vcerahsiu nemam neviem kde som ju dala sakra,mne sa bazivi zda ze stmavol a ma sa robit kaxdy dryhy den nie?tak by ani tak nemusel
@butterfly333 ale neni robeny o 2dni mozno nestihol este zvisit hcg nie?mne sa mari ze je troska viac a to mam tiez 25 kovy a nie hned rano
@kacicka30 Podla Mna je trosku tmavsi .. alebo ta ciarka ruzovejsa ako vcera Nie kazdemu stupa hcg tak rychlo ... ak by si tehu nebola dnes na teste nemas nic
Nemyslim si ze hned na druhy den uz musi byt kolajnica
Je to individualne podla mna tehulka si 🙂
Len to mozno potrva par dni kym bude .. ciarka Ovela silnejsia 🙂
@kacicka30
Áno je to ten istý, čo som kupovala aj ja. Na dnešnom teste je to tam ! ❤, podľa mňa, mne tiež tento pomaly tmavol, najlepšie bolo až 3-4 dní po meškani , ale tomuto testu by som verila . Pozri na môj, bol ešte slabší ako tvoj 😄, toto boli testy 1 deň pred MS, prvý je 25kovy ako máš ty a druhá fotka je pepino 10kovy.
@kacicka30 ja som v predoslom tehu mala .. rano negativne testy a poobede pekne ciarky tiez som nechapala ako je to mozne ale potom uz neskor aj rano tam boli ciarky no vzdy slabsie ako poobede
Mozno ten 25kovy test ma viacej farbiva ako 10tkovy
Zamna tie extra “ citlive “ testy stoja za prd ...
@stratenanajdena
@daniela2227 ďakujem krásne uvidíme ako to dopadne 🙏
@val9
No .. urcite je lepsie ist na krv
Zbytocne sa stresovat to hladanie duchov poznam ja dnes ...
Skusim posledny test ak zase len “ duch “
Uz sa nato vykaslem vcera som Mala dostat ms a nic dnes zase nic som dufala ze rano uz pride ale stale cakam ako naschval aby som stresovala 🤦♀️🤦♀️
@kacicka30 no teda, vyzerá to tak, že sa ti ružovie na lepšie časy! Tak nech ti už len nepríde ms. 👏👍
@kacicka30 mne sa zdá silnejšia ako včera, práve som si to porovnala. 🌹🌷🌹
@hennyinnsbruck nooo to ti neviem povedat vies ako ja vydrzim tak sama neviem zajtra alebo pozajtra uz by mala prist mrcha len to nechapem ze 25 ka a toto ukaze aj pred menzesom?
@kacicka30 mozno ako spominala ruzicccka ze ma viac farbiva 25 kovy.. Jaj je to napinave u teba 😊dufam mrcha nedorazi
@kacicka30 počuj, môžeš tento odfotiť ešte raz? ale úplne suchý a nezvýrazňuj ho, daj originál fotku. Tak bude lepšie vidno, či je čiarka silnejšia.

@dominika_sk z blizsia nevies odfotit?