icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacicka30
1. okt 2018

@stratenanajdena no tlieskaj radsej mojka neviem cudne to je cele jajjjjj

kacicka30
1. okt 2018

@val9 No veru uz teraz na krvicku ked ti aj meskaju a ten duch je aky teraz si nerobila?

kacicka30
1. okt 2018

@stratenanajdena js som nic s tym nerobila ako myslis original som dala

ja17ay
1. okt 2018

@kacicka30
Ten pepino som tuším urobila tiež zarovno s tým z kauflandu.
Nestresuj sa, ja si myslím, že ti môžem zo ❤ pogratulovať 🙂

kacicka30
1. okt 2018

@ja17ay no ono keby to tak je tak odpadnem😍

kacicka30
1. okt 2018

@kacicka30 neviem ako myslis ze origos ja som len odfotila tak tu je jeden test ten este 3x ale uz uplne vyschol

kacicka30
1. okt 2018

@stratenanajdena pardon oznacila som seba s fotkami

ja17ay
1. okt 2018

@kacicka30
Skús teda teraz 10kovy ak máš, som zvedavá aj ja, ale aj tak si myslím, že sa vám zadarilo 😉

kacicka30
1. okt 2018

@ja17ay No este mam 4 taketo testy a mozno 10 by nic neukazal no skusim mozno na podvecer aj zajtra

stratenanajdena
1. okt 2018

@kacicka30 to nevadí, že si označila seba, aspoň si sa porozprávala 😂😂😅
pochopila som to, bolo to milé 🙂

kacicka30
1. okt 2018

@stratenanajdena no tam je ten jedrn test hore vissie 3x

stratenanajdena
1. okt 2018

@kacicka30 musíš byť trpezlivá, práve to pozerám v mojom foto programe, počkaaaaj 🙂

stratenanajdena
1. okt 2018

@kacicka30 tak som si dala tú námahu, a teda z týchto fotiek zo včera a dnes mi vyplývajú dve veci:
1. test zo včera (horný) sa mi zdá silnejší, ale mohla si mať dnes viac riedený moč, ono to kolíše i tak počas dňa (neber to ale ako smerodatné).
2. aj na tom dnešnom je slabunkú čiarku vidno, ak si tehotná, stredu už musí byť o niečo silnejšia - na tom istom teste.
Takže už len čakať a hlavne kľud, ak tam je 👶, tak aby mu stresy neškodili. 😘

kacicka30
1. okt 2018

@stratenanajdena No ved to inak krd sa ukazuju tie ciarky su uplne ruzove a toto je 25 ka neviem ci tak rychlo bude silniet no kazdopadne dik a cakam😘😘🤔

stratenanajdena
1. okt 2018

@kacicka30 ešte som zabudla pripojiť tú foto. horný je včerajší.

kacicka30
1. okt 2018

@stratenanajdena no je to mozne ze som.mala inu moc a tento bol skor ruzovsi dnesny

val9
1. okt 2018

@ruzicccka no krv mi nevzali...vraj musím ísť gynekologicke pretože obvoďak nemôže dať podnet na labak...hlavne že ma moja kožna poslala za ním....No comment slovenské zdravotnictvo...robila som posledný pepino a končím zajtra mám termín mrchy

gabca295
1. okt 2018

@val9 som na tom rovnako tirz som dnes robila a uz asi nebudem tiez mám zahtra dostať MS. Mám test podobný tvojmu

sonazitnanova
1. okt 2018

@dominika_sk ja tam vidim a aj v negative je vidiet ,drzim palce

stratenanajdena
1. okt 2018

@val9 čo by nemohl dať podnet, môže ti zobrať kompletné odbery. Aj keď neviem, či je v tom zahrnuté aj hcg, hm... :( Mrzí ma, že Ťa takto prehnali. Pepina mne ukazovali biele, keď som už na iných mala čiarky. Kým neprišla ms, ostáva nádej. A ak má prísť, nech príde čo najskôr, aby ste mohli mať zasa o pár dní novú šancu na voňavé 👶 ❤

val9
1. okt 2018

@gabca295 tak uz ostava iba cakat :/
@stratenanajdena ved samozrejme, vies co ja uz prestavam verit inym testom ako pepino .. bud na nom nieco je alebo nie je co sa tyka mamatestov za mna velke sklamanie

kacicka30
1. okt 2018

@val9 no aj mne ss tam nieco mari

dominika_sk
1. okt 2018

@sonazitnanova ďakujem☺️Ale mam 3dni do ms a je to slabota🙄 asi nič z toho

ruzicccka
1. okt 2018

@val9 no Tento je biely na fotke ak by si tehu bola urcite by tam nieco bolo nestresuj sa uz tym .. aj ked tie testy dokazu potrapit
Ser na to novy mesiac nova nadej 🙂

Ja cakam mrchu tiez uz lebo uz mam
Ruzovy Vytok

lucyk1992
1. okt 2018

@petra102 ja som momentálne v 6tt a tiež by som zjedla aj slona 😀😀😀😀

val9
1. okt 2018

@ruzicccka ved uz kaslem na to ..len ma to cele akosi prestava bavit, ved to poznas isto

sonazitnanova
1. okt 2018

@dominika_sk tak neboj ono kazdy ma inak niekomu aj dlho neukazuje po meskani ak nepride ms tak spravis a uvidis

kacicka30
1. okt 2018

@ja17ay
@stratenanajdena
@val9
@gabca295
@ruzicccka
@hennyinnsbruck No baby robeny teraz pol hodka dozadu ten isty len sa mi zda ze som zahliafla akovy mini ruzove na papiery pri Olim som mala aj krami no pichala som si fraxik co hovorite 😶

hennyinnsbruck
1. okt 2018

@kacicka30 uau sak to pekne //! Dufajme ze sa mrcha nerozbieha.. Teraz nemusis pichat?

gabca295
1. okt 2018

@kacicka30 pekne čiarky ja si myslim ze sa môžeš tešiť. Vyšlo ty to.