Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mirka5607 to bude tvoje prve miminko? napis do spravy ak chces 🙂
@balinka Gratulujem 🙂
@simonnka2014 dakujem.snad to uz vyjde
@simonnka2014 ahooj 🙂) Ano, bude to moje prve miminko 🙂) Velmi sa tesim a dufam, ze vsetko dopadne dobre 🙂 preco sa pytas?
@zuzanka2905 prepac ale ja tam nejako nic nevidim .. 🙂 Mozno len zla foto ;)
@jani255 no posielam slubene fotooo
co myslite??
@monicka2510 trošku som ti tu foto upravila a na tom druhom je niečo slabo vidieť
Tak baby dalsi testik myslim ze uz to je jasne 🙂
Ospravedlnujem sa baby nejde mi pridat foto bo ze mam nedostatok pamete ale nejak neviem ako na to :D
Baby zvikne byt na teste take nieco ako riha to znamena e nieje vidiet ciarku ale ako keby vztlacena ciarka.viete co myslim??
@kotatko1232 je to kanalik,ktory je sfarbeny do seda
@zuzanka2905 Ďakujem za upravu, ja som tiez poukazovala na ten druhy , bo sa mi zdalo, ze tam nieco je , ale nebola som si istaa
Juuuuj aj ja chcem take 🙂)) Gratulujem ;)
@balinka ja sa tak strasne tesim, ze vam to vyslo prirodzene! to su neskutocne zazraky! 🙂 my urcite nic. dala som tomu tento mesiac iba jednu jedinu sancu a to v den pozitivneho ovu testu. uz ma to nebavi. rozhodla som sa, ze v decembri si davame pauzu, uz mi z toho snazenia, sledovania, merania atd sibe...dnes som asi 1 dpo.
@sharlly to je zazrak velky a to som sa rehotala,lebo som povedala muzovi,ked dosiel zo svajcu(tyzden pred ovulkou)ja ti nedam,lebo ja chcem mat pokojne vianoce😁ako nechapal.to sme dokonca boli v pp u svokrovcov(tatransky vzduch asi pomohol)takze mali sme to hekticke☺a vcera mi povie,no dobre,ze si mi dala,no chlap😁😁😁trosku si oddychni a pride to urcite,aj ked to cakanie cloveka nici
@monicka2510 takychto duchov ja mam kazdy mesiac a aj silnejsich veru... ☹

@jani255 skus este zajtra test ak mas,uvidis 😉 drzim silno palce