Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@balinka ahooj ;) mozem sa opytat? ;) tehu test si si robila kolko dni pred MS? 🙂 Mala som blby pocit..ze sme s manzelom nestihli ovulku. Pozitivny test som mala 19.11 a v noci sme popracovali ;) ale potom uz ochorel... A pri tebe citam...ze ste sa tak isto posnazili par dni pred ovu...a vyslo to? ;) Gratulujem ;) Dnes som si skusila robit test .. 6 dni do MS .. no velmi tam nic nevidim....ale ja nevidim duchov vacsine ludi...co sem davaju foto :P
@balinka ano?? To som este nikdy nevidela na ziadnom teste ☹
@monicka2510 nemas za co 🙂
m
@zuzanka2905 fuuuha mne to skor pride na kanalik-ryhu ,ale mozno sa mylim,ak ma co i len trosku farbu tak je nadej, ak je sedy tak nie , drzim palce 😉
@zuzanka2905 mne sa to tiez zda sede 😒
@zuzanka2905 to je kanalik,je to uzke😐
@sharlly tak ja som si doteraz testy nerobiila., teda pomynule mesiace, naposledy som bola velmi sklamana, pretoze v maji som mala podozrenie , ze som tehotna, ale potom prisli M a potom som sla k lekarke a ona mi oznamila, ze u mna nastal samovolny potrat , ze som bola priblizne v 8 t..:( takze tak..
@zuzanka2905 drzim palce
@zuzanka2905 toto nebude pozitívny test, žiaľ.
@piacere a mojom si myslis co? Ďakujem
@zuzanka2905 no tu to pekne vidieť, ale tým, že je fotka upravovaná, tak ťažko posúdiť, či je to skutočne hcg duch alebo ten nešťastný kanál 😔 Z osobnej skúsenosti viem, že všemožným upravovaním sa dá "duch" vytiahnuť (vďaka tým kanálikom) aj na teste, na ktorom skutočne tehu duch nie je. Ak budeš testovať v nedeľu ráno tou istou značkou testu, tak už musí byť test jasne pozitívny. Zatiaľ je to fakt len o hádaní... Držím palce!
@piacere ja som si vravela že ked vydržím čo musím zatestujem v pondelok a ked tam nič nebude je to potom naozaj kanalik
@monicka2510 no na tom spodnom teste vidím serióznu ružovú čiarku 🙂 Skús zajtra ráno tú istú značku, ak je to tehotenstvo, bude zaručene silnejšia 😉 Lebo ak je v tele hcg, ktoré stúpa, tak sa to prejaví v týchto prvých dňoch na teste okamžite. Ja som si napr. robila prvý test večer (viac-menej zo srandy 😅 ) a vykúkol na mňa seriózny duch, ktorý po uschnutí takmer nebolo vidno. Ráno som skúsila tú istú značku testu a čiara mi vyrazila dych.... prikladám foto... takže hcg stúpa skutočne rýchlo a rozdiely vidno zo dňa na deň.
@zuzanka2905 neviem...treba vydrzat
@zuzanka2905 urcite to nie je kanalik,drz sa 😉
@monicka2510 snaad sa mi tam aj nieco pozdava ;) neviem ,ale urcite skusaj a hod nam to sem...ja netestujem,az ak mi bude nahodou meskat,rozhodnute 🙂
@simonnka2014 aj tebe tisko gratulujem 😉 vidno tam ciarocku(dusika) 😉
@kikona123 ja tomu nemozem uverit 🙂 ale ked sa pozrem na test tak tu ciarku vidim!! Nesniva sa mi!! 🙂 🙂

skor by som povedala ze bude slabnut 😠