icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

daniela2227
1. okt 2018

@val9 to zamrzi 😟 ale ako vravi @ruzicccka ..kasli uz na to...stresy stresy stresy 😕

daniela2227
1. okt 2018

Baby .mam taku otazku..alebo.skor...ci neviete poradit...myslim ze som min.tyzden potratila (vlastne som o tom presvedcena,kedze som to.uz neraz zazila)'."mrcha" skoncila...mimo toho jednorazoveho vodopadu bola slaba..velmi slaba...kebyze nemusim..tak vlozku cely den nemenim...asi tolko jej bolo..4dni...avsak...brucho ma stale pobolieva...som na smrt unavena...netusim o co ide sakra 😟

kacicka30
1. okt 2018

@hennyinnsbruck No vedd to neviem cakam co mrcha a to aj pri malom som mala tak ci pockam este ci ako (

kacicka30
1. okt 2018

@gabca295 No mam si v tehu pichat a co mam robit pockam este

hennyinnsbruck
1. okt 2018

@kacicka30 pockaj 😊

sonazitnanova
1. okt 2018

@daniela2227 skus test ak by si bola tehu a nieco zostalo v tebe ze si sa nevycistila tak by test ukazal //

kacicka30
1. okt 2018

@hennyinnsbruck no len aby nebolo ze som si uz mala pichat jujjj

hennyinnsbruck
1. okt 2018

@kacicka30 tak zavolaj lekarovi a informuj sa... Neviem aky je postup pri fraxikovi🤷‍♀️

stratenanajdena
1. okt 2018

@kacicka30 aaaaaaaaaaaaaaaa! Nehovorím, ja kričím! Keby sa dala počuť radosť! JUJUJUJ! Tak toto je čiarka. Ty si ako telenovela na pokračovanie, časť 257. 😀😀😅😅😉
Perfektné, toto je čiarka krásna ružová. tak bež čo najskôr k doktorovi, nech Ti dá lieky, aké potrebuješ, snáď sa Ti nič nerozbehne a je to len špinenie z uhniezďovania. SUPER. 🙏

stratenanajdena
1. okt 2018

@daniela2227 ja som teraz skoro štyri týždne po mikropotrate a odvtedy ma neskutočne bolí takmer stále v podstate každý deň napravo v oblasti vaječníka. Šialené pichanie. Lenže ja som mala niekoľko hodín kontrakcie, potom som šla na wc... a odišlo, cítila, videla, počula som, skrátka veľa 😢😢😢 No a nastala fyzická úľava, kontrakcie prestali. Mala som potom akoby lochie, len teda samozrejme že menšie, ako po pôrode. Ale to, čo mi ostalo, je tá bolesť napravo. A silná. Mala som ísť na kontrolu, nešla som, psychicky by som to nezvládla, nedokázala by som sa pozrieť tej doktorke ani do očí, veď len pár dní predtým som tam prišla s tým, že som tehotná, a objednala ma na dva odbery už. Takže nakoľko by som to tam nezvládla ísť, nešla som na kontrolu po. Iba som jej zavolala, keď sa mi to stalo...
Chcela som tým povedať, že som tu, bolesti tiež, neriešim to zatiaľ, ale akoby mi celý mesiac mala prebiehať ovulácia, a ešte silnejšia je tá bolesť. Po plodných dňoch (podľa hlienu) mám už ale dávno, to mám odsledované.
Čo Ti môžem poradiť, ak budeš vládať, choď na kontrolu, nech Ťa prezrú. Povedz dr, že si mala pozit. teh. test a potom si mala bolesti a krvácala si a už bol potom negatívny. Nech Ťa prezrie.
Ináč ja som mala potom neg. test rýchlo, ešte pred spustením krvácania. šla som na pohotovosť s veľkými bolesťami, a tam hcg 0,1. Dr ma mala asi za cvoka, povedala mi že to bolo falošné tehotenstvo a falošné tehotenské testy. Všetky. Nemala som chuť jej vysvetľovať, že som si robila viac dní rôzne značky. Nechala som ju v tom a s revom šla domov...

sonazitnanova
1. okt 2018

@kacicka30 ja si picham ale az od 8 tt skor povedqlq.dr ze nie do vtedy som brala len tabletky

kacicka30
1. okt 2018

@hennyinnsbruck No vravel ze ked budem vidiet aj ked slabu ciarku mam prist len aby to nebol duch

kacicka30
1. okt 2018

@stratenanajdena no ved rozmyslam ze vravel.ked slaba ciarka pridite fuuu ani neviem cia som a vobec ci to neni duch👻

hennyinnsbruck
1. okt 2018

@kacicka30 tak zajtra este 1 test a pozajtra sup dokimu...

kacicka30
1. okt 2018

@sonazitnanova Jaj no moze byt asi tabletky skor

kacicka30
1. okt 2018

@hennyinnsbruck Tak tak mpjkacq

sonazitnanova
1. okt 2018

@kacicka30 ved skus zqjtrq zavolat dr.a co ti povie lebo asi aj tak by nic nevidel este akurat krv zobral

ruzicccka
1. okt 2018

@kacicka30 zamna..pozitivne 🙂

marrilyn
1. okt 2018

Takto pred tyzdnom som pridavala fotku mojho prveho ducha a dnes rano uz kolajnice ako svet 🙂
Krvny test dnes tiez pozitivny 🙂
Velmi sa tesim a vsetkym Vam prajem, aby sa aj ti Vasi duchovia takto krasne vyfarbili 🙂

daniela2227
1. okt 2018

@sonazitnanova skusim rano test a uvidime 😕

daniela2227
1. okt 2018

@stratenanajdena skusim rano test a potom pojdem k dr ..aj tak chcem objednat na gyn...len mi to nejde do hlavy. Som stale akosi nafuknuta..unavena..tie bolesti akoze nie su na tabletku..ale sú...na pravo...ako.pocas ovulacie

kacicka30
1. okt 2018

@sonazitnanova no on ked zobere krv aj ultrazvuk robil hned pre istotu

ja17ay
1. okt 2018

@kacicka30
Krásne, gratulujem 👍👍👍🤗🤗🤗
Zajtra ak môžeš, zajdi k dr, čím skôr, tým lepšie, keďže si musíš pichať fraxik, s tým skúsenosti nemám, ale aby si si bola ista, že si nič nezanedbala 🙂

stratenanajdena
1. okt 2018

@kacicka30 tak podľa mňa to už je slabá čiarka. Ešte si cítiš tie prsia? Alebo niečo iné, pozoruješ nejaký príznak či zatiaľ nie? Ak si myslíš, že si, radšej choď zbytočne, akoby si mala niečo zanedbať. Odber na hcg más do dvoch hod výsledok, možno aj skôr.
No to už nie je iba akýsi neurčitý duch. A je to ružové! ;) 🌷❤🎂🎈

butterfly333
1. okt 2018

@kacicka30 inak 14.9 si dávala pozit tehu test to prešli dva týždne a už máš znova pozit tehu test?

stratenanajdena
1. okt 2018

@daniela2227 myslíš, žeby si predsalen mohla...? hm... no tak teraz je asi naozaj najlepšie spraviť si test. Ja keď som utekala na pohotovosť, mne už belel. Skús si teda jeden a radšej choď na kontrolu. Mne tie bolesti neprestali takmer mesiac, aj teraz to cítim, ale teda na kontrolu odvahu (psych. silu) nemám... :(

bubyy
1. okt 2018

Aké boli vaše prvé reakcie keď tehotenský test ukázal 2 paličky? 🙂

stratenanajdena
1. okt 2018

@butterfly333 aj ja som to tak mala, ale v rozpätí 5 dní. A bola som tehotná, ale žiaľ, biochem. Ja som mala slabú čiarku - ružovú, potom biele testy, a o päť dní čiarka, ktorá začínala postupne silnieť. Ale žiaľ, neudržalo sa. Jedine, žeby to bol nejaký iný zdrav. problém potom? Dva týždne je dosť... Alebo dve ovulácie počas jedného cyklu???

butterfly333
1. okt 2018

@stratenanajdena je to divné no len sa pýtam. Lebo si pamätám keď ich sem dávala

sonazitnanova
1. okt 2018

@butterfly333 inak mas pravdu je to cudne