Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena js som nic s tym nerobila ako myslis original som dala
@stratenanajdena pardon oznacila som seba s fotkami
@kacicka30 to nevadí, že si označila seba, aspoň si sa porozprávala 😂😂😅
pochopila som to, bolo to milé 🙂
@stratenanajdena no tam je ten jedrn test hore vissie 3x
@kacicka30 musíš byť trpezlivá, práve to pozerám v mojom foto programe, počkaaaaj 🙂
@kacicka30 tak som si dala tú námahu, a teda z týchto fotiek zo včera a dnes mi vyplývajú dve veci:
1. test zo včera (horný) sa mi zdá silnejší, ale mohla si mať dnes viac riedený moč, ono to kolíše i tak počas dňa (neber to ale ako smerodatné).
2. aj na tom dnešnom je slabunkú čiarku vidno, ak si tehotná, stredu už musí byť o niečo silnejšia - na tom istom teste.
Takže už len čakať a hlavne kľud, ak tam je 👶, tak aby mu stresy neškodili. 😘
@stratenanajdena No ved to inak krd sa ukazuju tie ciarky su uplne ruzove a toto je 25 ka neviem ci tak rychlo bude silniet no kazdopadne dik a cakam😘😘🤔
@kacicka30 ešte som zabudla pripojiť tú foto. horný je včerajší.
@stratenanajdena no je to mozne ze som.mala inu moc a tento bol skor ruzovsi dnesny
@dominika_sk ja tam vidim a aj v negative je vidiet ,drzim palce
@val9 čo by nemohl dať podnet, môže ti zobrať kompletné odbery. Aj keď neviem, či je v tom zahrnuté aj hcg, hm... :( Mrzí ma, že Ťa takto prehnali. Pepina mne ukazovali biele, keď som už na iných mala čiarky. Kým neprišla ms, ostáva nádej. A ak má prísť, nech príde čo najskôr, aby ste mohli mať zasa o pár dní novú šancu na voňavé 👶 ❤
@gabca295 tak uz ostava iba cakat :/
@stratenanajdena ved samozrejme, vies co ja uz prestavam verit inym testom ako pepino .. bud na nom nieco je alebo nie je co sa tyka mamatestov za mna velke sklamanie
@sonazitnanova ďakujem☺️Ale mam 3dni do ms a je to slabota🙄 asi nič z toho
@dominika_sk tak neboj ono kazdy ma inak niekomu aj dlho neukazuje po meskani ak nepride ms tak spravis a uvidis
@ja17ay
@stratenanajdena
@val9
@gabca295
@ruzicccka
@hennyinnsbruck No baby robeny teraz pol hodka dozadu ten isty len sa mi zda ze som zahliafla akovy mini ruzove na papiery pri Olim som mala aj krami no pichala som si fraxik co hovorite 😶
@kacicka30 uau sak to pekne //! Dufajme ze sa mrcha nerozbieha.. Teraz nemusis pichat?

@stratenanajdena no tlieskaj radsej mojka neviem cudne to je cele jajjjjj