Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominika_sk aj u mňa tak verím, že budúci mesiac to už vyjde
@kudusko odkial si ho mala prosim ťa?
@dominika_sk od kamošky sestričky lendr dostavaju tieto nikde sa nedajú kúpiť
@leto79 na oboch vidím, na hornom lepšie 🙂
@stratenanajdena no čiarky su, vidno, ale nemyslím že som tehu.
@leto79 cysta vraj nespôsobuje pozit. teh. test, tak neviem. K Tvojmu testu - stále to nie je čiarka, ale "duch" (nepáči sa mi ten názov). A je 25-kový. Tak môžeš zajtra skúsiť 10-kový test, ak si, mohol by ukázať lepšie.
@stratenanajdena nemyslim ze mam cystu , čiarky su viditeľné, ale zrejme su to kanaliky. Včera som robila 10tkove pepino a biely ako sneh. A u mna nemozne aby som bola tehu. A myslím že už sa spúšťa ms, len sila co niektoré testy dokazu
@evita1233 parada,gratulujem.Kolko ti meska menzes? Ci este nemeska?
@evita1233 super gratulujem
@butterfly333
@kukurica77 ďakujem...a ešte nebola mám ešte 4dni do ms...
Baby ako je to s tym silnenim ciarky ? porovnava sa silnenie hned po urobeni testu alebo az ked uplne vyschcne....ked ho mam cerstvo urobeny tak je ciarka silnejsia , no ked porovnam vecer po uplnom vyschnuti a trocha vyblednuti tak mi pridu rovnake.
@antamauru mne sa zdá, že silneje stále postupne, podľa testov to vyzerá sľubne. No myslím, že to netreba až tak preháňať a pozorovať, stresovať to bábätko v sebe. Čiarky máš pekné, silnejúce. Treba ísť k doktorovi na odbery a dohodnúť si vyšetrenia. Pomôže viac ako X testov 🙂
Držím palce!

@dominika_sk ahoj mala som ho aj ja on stále najprv ukáže čiarku kým sa napije a keď je negatívny tak je takto