Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 ahoj ja som mala v marci pregnyl a na 14 den po bol test cisto biely nebola som tehotna.Ked mas ducha mohlo by to byt tehotenstvo.Skus o 2 dni test ale to iste vies☺Drzim palce.☺Ja som tiez po pregnyle a iui 6 den takze cakam ☺
@81anina ja ja som dnes 16den po ovitrelle a 14 po iui. Zajtra idem ráno na krv no aj tak z toho nič nebude. Tak pôjdeme na druhé iui hneď. Brala si teraz clostil či letrozol? Ja teraz clostil 2x2 a len jeden folik bol😞
@butterfly333 aale este to nevzdavaj..vtedy som bola aj na krv ale to som vedela kedze nic na teste tak ani v krvi nebolo..Brala som clostil 1 rano 3-7 dc na 14 dc pregnyl a hned aj iui mala som 20 mm a 18 mm folikul
@butterfly333 ja som ovitrelle nemala, ale myslím, že to už nebude ním 😉. Ukáž foto, zlatko.
@renimac moja ten včerajší je nejaký rozpity no je tam aj čosi ale nie som si istá kúpim test dnes a skúsim. A ten nerozpity je z piatka
@butterfly333 na tej druhej foto vidím. Verím, že krv bude zajtra pozitívna 😉.
@renimac ten druhy je 14den po ovitrelle. Uvidím zajtra no aj tak z toho nič nebude.
@butterfly333 však to je parádne, vlastne akoby 12dpo. Prečo tá negativita?
@renimac moja veď vieš koľko rokov sa tu už trápim po niektoré už majú dve deti za tu dobu co som tu a ja stále nič. No skúsime ešte jedno iui a potom už to nechám tak. V máji mam svadbu tak budem mat čo robiť a nemyslieť na to.
@81anina no ja neviem ci mi neukázali moc skoro pichnúť inj. V piatok večer mi kázal o 23h pichnúť ovitrelle a iui bolo v pondelok. Nieje to neskoro.?
@butterfly333 viem, bola som v rovnakej situácii 3 roky. Ale nemôžeš to zavrnúť, keď si ešte ani na krv nebola a test vyzerá nádejne.
@butterfly333 tak toto ja neviem moja...po inj ma byt ovu do 36 hodin.Tiez mi nieje jasne kedy by sa malo to iui vlastne robit.Ked este nieje praknuty ci az po prasknuti.Ja som na sone o 11 foliky este mala hned mi pichli pregnyl a o pol 3 som mala iui.
@butterfly333 Je ta ciarka nazivo do ruzova? ked hej tak si myslim zeby to mohlo byt tehu.☺
@81anina no ja som mala v piatok folik 17mm a večer o 23h injekcie a iui až v pondelok
@butterfly333 myslim si ze je to ok do pondelka ti folikul dorastol a dozrel
@81anina je do ružová no to bude asi ešte ovitrelle
@butterfly333 kolko jednotiek ovitrelu si mala? ja som mala 5000 a na 14 den po pichnuti som mala uplne biely test potom to aj krv potvrdila 0 hcg takze nemyslim ze je to ten ovitrell ibaze ten test by robil falosnych duchov
@81anina 6000 jednotiek som mala. No 5eraz som robila test a nič takže to nevyslo😞 ráno idem na krv a skúsim ešte jedno iui.
@butterfly333 hmm no uvidis ako dopadne krv ta je istejsia ako testy
@81anina to áno no čo už skúsili sme prvé tak skúsime aj druhé. Ak ani to nevyjde kašlem na to.
@butterfly333 ja som po druhom iui dalsie uz nechcem ked nevyjde ideme na ivf
Idem si po radu ženy menštruáciu som mala 30.10 do 3.11 s tým že po menses pociťovala bolesti brucha myslela som na zapal močových ciest tento mesiac som si objednala aj gynex kvapky lekár mi predpísal antibiotiká na močové cesty ale predtým ma to viedlo do lekárne kúpila som si test ten vyšiel takto dnes som kúpila test není tam nič a na 9 deň cyklu som mala trocha hnedé spinenie na dnešnom není nič test mohol iba duchovat bol to dr max
@archanjel008 na oboch su //v negative je vidiet
@sonazitnanova ale modrý bol v stredu robený a červený dnes sú slabšie a menses som mala normálne teraz som v polovičke cyklu na červených testoch ja nevidím nič ty vidíš
@archanjel008 aha no na tych modrych je viac vidiet na cervenych je tiez ale slabsie
@sonazitnanova aha vidím no uvidíme tie prvé sú doktor Max na 9 deň cyklu som mala spínenie ľahké možno to bola ovulácia dnes som 14 den

Baby tak asi to už bude pravda ♥️ Po tristvrteroku nám nás anjelik čo mame v nebi poslal druhého anjelika ♥️ Teda dúfam že tomuto budem môcť už veriť