Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dbs2014 no podľa mňa tam niečo slabulilinke je... skús o 3 dní
@dbs2014 to sú aké testy značka lebo mne na zelených testoch znacky pepino bol stále duch a nič nebolo
@archanjel008 neviem značku kupovala som ich V lekárni ale pepino to nie sú
Ahojte baby chcem sa spitat ci sa uz niekomu stalo ze meskala ms a test bieli ci uz niekomu ukazalo aj neskor po meskani meska timto dnom 3 den za odpoved dakujem
@daniela2227 ja tam niečo slabučké vidím 😊 skus za 2-3dalsi testik ☺
@daniela2227 no ja tam vidím druhu čiarku 😉
@dbs2014 @kvecinka321..ach dievčatá.. trochu som si ľahla pred nočnou.. A zobudila som sa na krce..začala ms 😭 ja už tym testom naozaj nerozumiem 😞
@daniela2227 čože? To je ako možné? Ja tomu nerozumiem takýchto duchov mať a nič? Ja som mala problém toho svojho prvého zachytiť na fotke a to som bola akože tehotná už... sila.. to používaš tie take miestne anglické či aké sú to?
@kvecinka321 Ja sama tomu nerozumiem..áno anglické.. normálne z lekárne.. Už som z toho doslova unavená.. tentokrát som tomu ešte dnes ráno verila 😢
@daniela2227
@kvecinka321 Jo nie ze nic.ono tam asi nieco realne bolo ale neudrzalo sa a odislo s prvou menstruaciou.vraj takto odchadza 50%tehotenstviev mi dr vravel.je to velmi caste.
Testy treba fotit do limitu, ktory je tam uvedeny. Ak to fotite neskor mozu byt falosne pozitivne! Preto aj test treba pozerat do toho limitu. Mal by byt uvedeny v pribalovom letaku... Drzim palceky 👍
@daniela2227 mrzí ma to.. veľmi.. viem že je to ťažké.. a ťažko sa hľadajú slova ako povzbudiť zvlášť keď som už na tej druhej strane bez toho aby to neznelo pokrytecky... súcitim s každou jednou a tak by som to želala každej žene ktorá po tom tak túži..
Ahojte baby mate skúsenosť 27.9 som mala poslednú ms predvčerom test negatívny mávam nepravidelnú vje pravda najdlhšie 43dni ale už sa mi to nezdá... Ďakujem za každú radu
@baby24 choď k lekárovi aby ťa prezrel a podľa potreby vzal krv a ak nie si tehula tak pichol vyvolavacku skús ešte test zajtra alebo dnes či sa niečo neukaze😀
@kvecinka321 Ja ti rozumiem..A dakujem za tvoje slová..teším sa že ti to vyšlo konečne.. naozaj a úprimne 😊😘 ja už by som mala za sebou pôrod.. ak by to v apríli neskončilo.. A moja skoro svagrina nedávno oznámila že je tehotná.. . tak to na mňa neskutočne vplýva vsetko 😔😔😔.myslím že vám tu nemusím hovoriť.. čo som si v nedelu priala pri sfukovani narodeninovej sviečky
@archanjel008 ďakujem ja len ci niekto nemá skúsenosť že by som mohla byť ozaj... Vôbec neviem ovulku nič len kedy som mala poslednú ms
@quidoluigi po limite by som testu neverila môže aj nemusí to byt duch určite si urob zajtra alebo pozajtra test.. ja som mala napríklad 9dpo celkom biely a 10 dpo už bol zreteľný duch.. 🙂 každopádne držím palce 🙂
@quidoluigi No nieco tam.je tak skus este potom

Ahojte babulky myslíte že tam ten "duch"je alebo to už len mne šibe 😁😁😁
Horný test robený včera poobede
Spodný dnes ráno
MS mi mešká už len pri mojom nepravidelne cykle ťažko urcit koľko