Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte duchujú tie intimed testy z Kauflandu? Totižto som 15dc posledná ms bola slabá a mali sme s manželom aj nechránený sex v čase tej ms snažíme sa o bábätko tak by som rada počula váš názor Ďakujem 😊 vrchný test z večerného a spodný z ranného cítim sa divne mám bolesti v podbrušku a citlivé bradavky 😃
@dbs2014 mne uz 4 a stale rovnako v pondelok asi zbehnem k doktorke naposledy mi vravela ze ked do 17steho nepridu mam prist na spet v mojom pripade by to mohol byt 5-6 tyzden od poslednej ovu my sme snazilkovaly pocas ovu a tyzden potom asi 3 dni pred ms ktora uz v podstate neprisla prislo len spinenie 2 dvojdnove a z toho jeden den trochu krvy aj to len pri utreti tak teraz naozaj neviem
@menonezname test nevyzera pozitivne.
@menonezname to je ten 25 kovy priamo s kaufu nie lekarni?mbe tieto uazali tehu takze vyzeta to nadejne este skus potom a mne ukazovali viac na vecer😊
@zuzana92521 zamavaj jej... Par mesiacov bude navstevovat niekoho ineho....
@ikonica heeee.. Toto bude moje tretie baabo.. Takze mensi sok.. Ale nech je zdrave a vsetko bude ok
@zuzana92521 neboj... V pohode to zvladnete 😉 nech ide vsetko v pohode, vratane porodu 😉
@ikonica ooha to je este daleko, len najlepsie je naa tom, ze som sa len pred pol rokom zamestnala po materskej a zrazu zas 😀 ale asi zrejme sa nam to stalo tesne po menzese, lebo v strede cyklu sme spolu s mojim milym nespali.... Takze aj taketo veci sa deju.. A to obe deti boli splodene presne v strede cyklu pocas ovulacie... Ale nevadí. Hlavne nech sme zdravi to ostatne sa poriesi
@zuzana92521 ved toto... Vaz si tuto "vyhru" aj ked slo o nahodu nie umysel... Mnohe na take nieco dlho cakame a nedari sa...
@ikonica ved ja to viem a dakujem Bohu. Ma byt asi pri nas...len som si nebola ista ze ci dobre vidim tak som chcela potvrdenie. Ale zajtra rano si spravim este jeden test a potom o dva tyzdne pojdem k lekarovi
@zuzana92521 drzim palce 🙂
@ikonica ďakujem.. Lrn pracujem v Lidli a tam vykladam tazke bednicky tak sa musim nejak skusit setrit
@zuzana92521 nech ta preradia na inu poziciu alebo chod na pn
@ikonica uvidime, pockam kym budem to mat potvrdene lekarom a potom to poriesim
@zuzana92521 To aj my tesme po menzese niekomu sa podari zevraj aj pocas to neviem sice ako je mozne,a v lidli?no tam neviem ako by ta setrili jedine ze si riaditelka🙂skor sa daj pn
@kacicka30 uvidime co bude zatial sa budem len tak na tajnasa setrit a potom ked to uz bude oficialne to oznamim a uvidim ako zareaguju
@zuzana92521 tam sa aj da setrit?😊
@kacicka30 dievcata kuk na moj testik prosim
@barboritta podla mna tam ciarocka je gratulujem 😊
@barboritta podla mna je pozitivny

Baby tie s kauflandu priamo pri pokladni a vnutri su dobre testy 2v1 a su 25 ky no mne ukazali skoro