Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominika_sk tak prave preto testuj pre istotu aby si cim skor vedela aj ja mam teraz preliecenie aj moj ma brat so mnou a ja este cipky tak hadam bude dobre
@kacicka30 Ďakujem, tá prvá je test z kaufl., čo si tu radila. Ten druhý tak popuká vždy po uschnutí. Ako sa darí Tebe?
@stratenanajdena No preto kupujem uz len ten no mi sa mozme snazit uz januari ked sa podari skor neviem ale akurat teraz som dostala 2 cipky a lieky a tie mam dobrat aj s mojim lebo mavala som casto vytoky zapaly a preto aj ten lavy vajcovod musel prec tak hadam vude dobre a podari sa...a tebe uz meska?kludne si este rob ten test uvidis bude silniet je 25 kovy ale postupne ukaze a ked sa zadarilo tak kedy pred menzesom ci presne na ovulku?
@kacicka30 tak som skúsila o 2 dní menees ktorý som mala mať 26 už skončil trval 3 dni väčšinou spínenie dnes takto takže asi to bol len skorú menses s precjladenia
@kacicka30 ak sa nám zadarilo, tak tesne po menzese u mňa 🙂 O tri dni mám dostať ďalšiu ms, tak uvidím. No mám akúsi predtuchu, či to nebude zasa biochem. (ak vôbec bude, hoci ma nezvyčajne bolia prsia a mám odspodu nafúknuté brucho viac, ako inokedy už niekoľko dní)... 😖
Tak nech sa vám obom podarí preliečiť do konca roka a potom opäť skúšať, nech to vyjde čo najskôr. Držím palce! 🙏❤
PS: ten test z kaufl. je naozaj TOP, zatiaľ ozaj asi najlepší a citlivejší ako iné 10kové...
Ten červený je z pondelka
@archanjel008 Ahoj, ten modrý test si si robila teraz? A koľko dní mávaš ms normálne?
@dominika_sk hlavne sa nestresuj, výsledky zo sterov sú rôzne, nemusí to byť vôbec noc tragické, mne tiež vyšla nejaká baktéria pred 2 mesiacmi, takže neboj, môže to byť len nejaká maličkosť
Tak menses mávam na 27 deň cyklu a teraz prišla na 19 deň trvala 3 Dni väčšinou spínenie pridávam test lepšia foto
@stratenanajdena hej teraz som testovala
@archanjel008 preto som sa pýtala, lebo na tom vyschnutom modrom sa mi aj predtým marilo, ružovkastého nádychu, čosi... Ale istotu Ti nedám :( Hoc je to zvláštne, ak Ti prišla ms iba o toľko skôr a bola krátka. A mávaš bežne iba tri či štyri dni?
@stratenanajdena hej tak mám 3 az4 dní len a tým že krv normálne a teraz len krv a potom spínenie
@archanjel008 je to ruzove😊
@stratenanajdena ano kup ten aj ty na istotu uvidis
@kacicka30 no mne vyšla nejaká nemocničná baktéria, ešte sa doktorka čudovala odkiaľ som to zobrala ale potom som si spomenula že som bola na pohotovosti zubnej v nemocnici a pri tejto baktérii sa stačí chytiť infikovanej kľučky na dverách a už to máš....dala mi antibiotiká a mala by som ísť na kontrolné stery ale zatiaľ som nebola...pýtala som sa aj či to mohol chytiť aj chlap tak povedala že áno, ale že jeho netreba liečiť lebo u chlapov to nemá žiadne účinky a stratí sa u nich sama tá baktéria
Dievčence, vidíte tu druhú čiarku, prosím? Test je po vyschnutí.
@kacicka30 tak už viem, prečo mám už asi päť dní kŕče od hladu hneď po zobudení (hoci napr. včera o pol dvanástej v noci som zjedla halušky a rizoto 😃 ). Inokedy by som až doobeda po takej neskorej večeri nezjedla nič. A teraz hneď ráno mávam bolesti brucha od hladu. Nedocvaklo mi to celé tie dni, až včera... Ale brucho som mala nafúknuté už tiež asi päť dní, ak nie aj viac. No a bolia ma prsia... Ale po ten test do KL ešte pôjdem 😉
Myslím, že tuto je ju už vidno silnejšie, robený pred chvíľou.
@stratenanajdena gratulka ;)
@stratenanajdena ja vidím gratulujem
@ikonica
@butterfly333
Ja toto musím ukázať skrátka môjmu milovanému, čo ste napísali, on to nevidí na tom teste... Možno takto, na fotke.
Ďakujem za váš názor! 😍😍😘😘😘
@stratenanajdena tak neviem vsak je to pekne vidiet aj z dialky... Muzi nemaju bunky na duchov :D
@ikonica to je fakt, že každý (nielen muži) má inak citlivé oko. A môj nosí aj okuliare, tak tiež to môže ovplyvniť, keď slabšie vidí. A neviem to žiaľ lepšie odfotiť, ale naživo to je doružovaaa 😊
@stratenanajdena pekné gratulujem
@stratenanajdena bude bábätko, gratulujem 😀🤰 🍀🍀🍀