Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanka2905 kolky dpo si? uz by ti ten dusik mal silniet
@sharlly ja sama neviem kedy lebo som pol roka brala iste lieky a narušili mi totalne cely cyklus mala som až 35dnove cykly teraz som mala 26dnovy a pokušali sme sa stale ja som na všetkých testoch daco vydela ale dnes sa mi ten dušik zdal do ružova ktovie mala som doma vela testou tak som testovala do ošalenia podla mojich vypočtou by som mala dostať v stredu ale aj v piatok takže fakt neviem najviac sa bojim že som kôli tym liekom stratila ovulku predtým som stale mala ten ťahavý priesvitný výtok a teraz ho nemám ale zas bazalnu teplotu meram a tu mam stale vysoku 37.5 tak ja už neviem
@zuzanka2905 neviem no. mne sa len zda, ze su stale slabucki ti duchovia.
@sharlly no ja už začinam mysliť že na všetkych tých testoch presvita kanalik a neni žiadny duch ja by som najradčej tu druhu čiarku vypalila z pohladom 😀
@balinka v lekarni som pani povedala,ze chcem spolahlivy test,ze som tri dni pred ms a ona,ze tento digi..aj ked viem,ze je 25-ka..dnes je moj 12 dpo..aj ked na druhej strane mi potom posepla,ze ak dnes vyjde negativny,nemusi byt negativny..neviem,mozno skusim v den ocakavanej..totizto mam bolesti v podbrusku a citliveeee prsia jak fras..dakujem za nazor a gratulujem ;)
@zuzanka2905 ďakujem, ja iem foto je dosť blbé fotila som to mobilom lebo po sťahovaní sme fotak založili a neviem kde.. :/
@ladore nemáš začo 🙂
@zuzanka2905 investuj do digi ten ti ukaze lepsie,aspon nebudes hladat duchov. Podla mna ich tam mas ale mas ich stale rovnakych nesilneju... Daj na mna 😄 drzim ti velmi palce
@capslock ale ak nesilneju tak to nieje normalne no aj by som kupila keby tolko nestal 😔
@zuzanka2905 videla som od teba uz dost testov takze si minula uz dost penazi na ne...kup 1 ukaze ti plusku a bude to vyriesene,co ak si naozaj tehotna a len sa zbytocbe atresujes nahananim tych duchov...
@capslock no neviem bojím sa že kupim taky drahy test a ukaže mínus to by bolo hrozne sklamanie ja už jedno dieťa mám a pred nou som mala 2zamlknute potraty ale testy mi vždy ukázali tehotenstvo nikdy mi neduchovali ani neukazovali kanaliky či rihy tie testy su asi prekliate ja už neviem
@red_kika Tak ono zasa záleží aj ako bola ovulácia a mne sa zdá že cca. týždeň-dva pred očakávanou MS. Ja sa veru takto detailne nesledujem, že by som si merala teplotu a pod., ja to nechávam prirodzene bežať. Ťažko ho bolo vyfotiť ale voľným okom tam bola jemnučká viditeľná čiarka. Takže neviem, neviem. To bol GS Mamatest 10, no dnes ráno som si robila Woman Secret a tam nič 😎 tak uvidíme. Ale zasa 3 dni po meškaní MS nerobím z toho halooo,lebo je pravda že každé telo je iné. Mojej kamarátke vyšiel prvý krát pozitívny tehu test až keď bola v druhom mesiace, až do piateho si veselo menštruovala, neprieberala a nemala ani pomyslenie že je tehotná. Všetko sa to na nej prejavilo až pomaly v 7 mesiaci.
@zuzanka2905 ,all
no skúsila som to ešte raz, neviem vidíte tam dačo či iba mne hrabe....
posledný je zo včera rána
@zuzanka2905 o hodinku aj nieco budem test opakovat takze somzvedava po par dnoch aky bude vysledok...🙂
@druhe keby sa sem dal rovno capnut ten test ;)) Prvy mi visiel uplne biely .. v piatok :P zo zvedavosti som robila :D alee uz par dni ma bolia prsia.. vcera som si skoro podpiru roztrhla ako som si ju vecer musela dat dole :P uz ma nebolia len na bokoch prsia ale aj hore aj dole aj bradavky :P tak som si dnes kupila testy.. ci naaahodou :P Zrobim aj rano .. ;) a uvidime ;) .... aky bude Mikulas :P :DDD
@druhe mna krize boleli len pocas ovulky... a pred par dnami prestali.. mala som pocit .. ako keby mi nieco panvu z vnutra roztahovalo 🙂) Mna prsia pri prvej boleli az po niekolko mesiacov :P Preto sa mi to zdalo teraz zvlastne ;) a maso mi vcera smrdelo :D som musela cely cas mat otvorene okno :D Zajtra sa ozvem ;)
@veronikax no moja ja vidim ciarku len teraz je seda nie ruzova ale dufam ze ti bude silniet drzim palce...☺

@emilia25 ahoj,tak u mna je to iste..aspon nehladam mikro ciarky na testoch :(