Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monicka2510 dufam ze buds mat poriadne kolajnice
@veronikax tesim sa na test a som zvedava...kolky den si po??
@veronikax No niečo tam je vidno. To je GS Mamatest? Ja som si ho robila včera. A tiež bol voľným okom vidno čiarku. A večer už nič, a dnes ráno tiež nič 😔 tak neviem, neviem 🙂 🙂
@isabella22 ja az vo stvrok mam dostat MS :P som 12DC ;) a uvidime rano...ci nieco ukaze... ;) ci ma len nesali ;)))
@veronika_21 asi ano ;)) z lekarne 3v 1 za 3 eura ;) Len ja som si uz 1 robila a bol bielucky...2 sa nieco objavilo slabucke..to som robila poobede dnes ;) Skusim ranny moc...co ukaze ;) ci to nebol len kanalik ;) uvidime ;) ked nic neukaze tak budem cakat na MS ;)
@veronika_21 budes aj zajtra robit test? Ja mam preistotu aj iny ;) clearblue ale normalny na ocikanie ;)
@zuzanka2905 no ja druha ciarka tam je , foto dam neskor bo mam vybity fotkaaak, upllne som zmetena, bo ma zacalo dnes rano a cely den ma boli brusko po bokoch, ako keby som mala svalovicu
@veronikax no to uz by ti mal daco testik ukazat si myslim...ja zajtra budem 6DPO a uz by som najradsej testovala😀aby som vedela ze zas nic z toho nebude😔
@zarecna nieco je tam vidiet...skus o 2 dni ci bude silnejsi...
@monicka2510 no tak uz sa nemozem dockat fotovaj mnw boli bruchovako na kramy
@zuzanka2905 praveze takto ma brusko este nebolelo, take ako keby som mala svalovicu, ale nemam mat z coho neviem
@zuzanka2905 a este meriam aj bazalku a ta je 37,5 uz neviem kolky den..
@veronikax Budem, budem robiť aj zajtra ráno 🙂 tak uvidíme tu, ako sme dopadli "predčasne" 🙂 🙂 😉
@monicka2510 no tak super aj ja mam tolko len podla mna ty si teh.a mne dojde mrchana
@zuzanka2905 mne sa to zblblo, som bola aj u doktorky min. tyzden, bo mi prisla M strasne skoro a bola zvlastna, a lekarka povedala, ze to moze byt kludne tehu, bo telo sa moze pripravovat, ze vystilo maternicu od veci ,ktore tam nemali byt, ona mi to takto rovno povedla, bo nic nebolo vidno a potom som nasla ducha na teste a od dnes rano mi je strasne zvlastne uz mam dlhsie ten pocit, ale neboj mozno si pravy ty tehu a ja nie, abo obe..🙂 som strasne unavena..🙂
@monicka2510 no a kedy mas dostat neocakavanu mrchu ja v stredu
@monicka2510 ked si mala ciarku druhu na teste tak neni o com a teh .si a to krvacanievmohlo byt kludne uhniezdovanie
@ivanabalogova vidim vidim je tam gratulujem
@ivanabalogova ano, aj ja vidim 🙂
@ivanabalogova vidim gratulujem a zavidim ☺kolky DPO?
@isabella22
@veronika_21
@druhe
u mna to bolo dnes rano rovnake ako vcera.... mam pocit ze vcera poobede to bolo viac silnejsie ako dnes rano ... TAKZE .. uz netestujem .... a pockam si na MS ... beriem to tak .. ze to bol len kanalik 🙂 a ked MS nepride.. o to budem viac stastnejsia 🙂
@ivanabalogova vidim tam ducha ;) Ja som mala vcera takeho .. a dnes rano je svetlejsi ... potvorak ! 🙂 Drzim palce.. aby ti krasne silnel ;)
@ivanabalogova takého som mala minulý mesiac ešte krajší a nič z toho. No držím palce aby bol všetko ok.
@ivanabalogova podla mna je to tam. je to krasne ruzove...aj ked ja som tiez na takomto teste mala ruzoveho ducha a nic z toho nebolo. Drzim palce nech silnie!
@zuzanka2905 ved toto , dnes zopakujem este raz test a ked tak zajtra pojdem k lekarke, bo dnes rano ako som sa zobudila mi bolo tazko od zaludka a som taka unavena, ale nechcem si pripustit , ze by to vyslo, aby som nebola sklamanaa...

@isabella22 Skusim este rano .. ci nebude zmena 🙂