Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte už nějakou dobu si pročítám vaše příspevky a sleduju vaše duchy a čárečky na testech abych si potvrdila nebo vyvrátila jestli jsem těhotná. Vdala jsem se za Slováka proto píšu do slovenské diskuze, máme už skoro 2 letého chlapečka no už od júna se snažíme o druhé miminko ale stále se nám nedařilo až dnes jsem si udělala t.test a myslím že malinky duch tam je, co myslíte? Ms jsdm mela od 31.10 do asi 4.11 a ovulace byla asi okolo 13nebo 14.11 přikladam foto testu i meření bazalni teploty. Strašne moc si miminko přejeme tak snad už to vyjde
@lenka1115 a kde je tá fotka prosím?
Je to foto 23DC a mivam cyklus 25-29 dnu
@archanjel008 ale tu vidim take jemne a tento test mas skade?tieto tenke modre neznasam
@stratenanajdena Tak vidim moze sa aj neskor ukazat nemusis mat moc tak silnu este
To je test z dm drogerie je tam psana citlivost 10 a ze se da testovat uz 5-7 den po početí, skusim testovat jeste ted rano a uvidím mam jeste 2 tyto testy a pokud to bude zle videt tak skusim koupit jiny, celou noc jsem skoro nespala bolelo mě břicho teda spíše vaječníky a už mám i bolavé prsa tak snad to konečně vyšlo
Do kauflandu ted moc nemam cestu, budu muset do lekarny u nas v dedine jenze to zas bude.... pani lekarnice zasr vsem rozkeca ze jsem tehotna i kdybych nebyla... ale nic jineho mi nezbyva, ted jsem si delala dalsi test ale neni o nic lepsi nez vcera ale tehu priznaky stale mam tak chci skusit jiny test, nejhorsi je ze nevim presne kdy by mela ms prijit od kdy bude spozdeni
@kacicka30 z internetu oné step
@lenka1115 ja vidím slabunkú a slabunko ružovú ;) tak držím palce!
To nez by mi přišlo.... když je před nami vikend no uvidime ale moc ružově to nevidím asi z toho nic nebude ☹
Tak asi nic i kdyz se citim jako tehotna testy to zatim ani zdaleko neukazuji mam pocit ze to je ted na jinem testu jeste mene videt ☹ na tom velkem plastovem neni vubec nic tak nezbyva nez cekat
Mam takovy pocit ze to bude biochemicke tehu protoze včerejsi test sel lepe videt nez dnes
@agus87 urcite sa nanho da spoľahnúť ja som si ho tiež robila a teraz som uz v 10tt gratulujem 😊
@agus87 super gratulujem
@katarina5194 krásna maminka si 😊
@agus87 waau nádherné testiky gratulujem

@stratenanajdena vidim