Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katarina5194 kraaasa 🤗
@ikonica moc bych si to s manželem přála, nemáme jednoduchý život, jako tady i spousta dalších žen a toto maličké by vše zlepšilo, jednoho lumpíka už doma máme no chtěli jsme aspon 3 deti a nedaří se hned při druhém ale už jsem se smířila s tim že to čekáni bude pokračovat ted se cítim skoro normálně většina těhu příznaku jako kdyby zmizela a i ten slábnouci duch na testu.... jeste mi zustaly nejake testy tak asi skusim jeste zítra nebo v nedeli tak potom to tady dam jak mi to nakonec dopadlo jestli ms nebo těhu
@kacicka30 pozri som urobila dnes som skúsila nepiť 2 hodiny
@archanjel008 vypadá že tam je, potom dejte vedet jak Vam to dopadlo protoze me nektere testy ukazaly taky presne takoveho ducha a jine nic tak přemýšlim jestli ma význam testovat zítra nebo až v neděli a nebo jestli do te doby mi neprijde ms
@archanjel008 a jake to jsou testy? Ja si chci koupit vždy ty širši namaceci papirky něco jako ty zelenobile pepino ale nesehnala jsem je a nevim ktere jsou ty sirsi a furt co koupim tak jsou ty uzke jako i tyto a mam pocit ze ukazujou slabeji nez ty sirsi tak at vim kterym se vyhnout
@lenka1115 ja som objednala z internetu oné step neviem ale ci sú dobré
Tak po dalsi slabe prespane noci protoze me prehanelo tak jsem ted dostala ms takze to byl falesny duch ☹ tak vsechno zase znovu.....
@archanjel008 ja som mala tieto one step a za mna super sú a keď už máš takého ducha myslím že môžem gratulovať nech len silnie.. ja som mala takého tiež a takto silnel postupne tak verím že aj tebe bude ✊🏻🙂 ale samozrejme netreba ho pozerať po limite lebo vtedy mi robil falošného ducha dosť často čiže som čítala z testu hneď do 5-10 minút🙂
@lenka1115 je mi to ľúto ale neboj určite sa to čoskoro podarí.. ☺️ Objednaj si tie one step aj sú najlacnejšie a mne spravne ukazovali v limite. Ak baby tu na mk ich predávajú.. mne zostali len ovulačné testy navyše.. a najmä sa uvoľni./ viem že je to ťažko tiež sa nám nedarilo trištvrte roka predtým som potratila v 23tt dievčatko... ale po posledných kramoch som sa rozprávala s kamoskou a ma ukludnila že kam sa ponáhľam.. aby sme si spravili najskôr svadbu a čo robia v živote dva mesiace.. a bum hneď ten cyklus som otehotnela a to som mala dovtedy anovulačné cykly..
@kvecinka321 dekuju no kde specham? Chteli bysme 3 deti, ten prvni se zadaril hned prvni mesic co jsme skouseli tak jsem v to doufala i ted a uz pul roku stale nic a ja to 3 dite nechci mit treba po 40, me za mesic bude 30 a manzelovi je 35 a uz ted rika ze maly mu dava dost zabrat protoze je hyperaktivni a tak rikal ze energie ubyva a ze po 40 to bude asi jeste horsi a samozrejme deti s 1 rocnim vekovym odstupem nechceme mit protoze jednak 3autosedacky do auta by se nam nevlezly a 3 male postylky doma by byl taky problem kdyz uz jsme udelali pokoj 1 malou postylku a 2 velke postele ale hlavne 2 miminka přebalovat, krmit atd najednou musi byt dost namahave takze maminky dvojcatek obdivuju,protoze ten nas 1 je strasny lumpik a hyperaktivni nema jeste ani 2 roky a vyleze po sporaku na linku a vyhazuje vsechno ze skrinek, rozbije a rozlije co vidi, utika z postylky atd a jeste se v noci budi tak 2-3x na krmeni takze mit takove 2 najednou nevim jak bysme to zvladli kdyz nam skoro nikdy nikdo s nim nepomuze ale kdyby se ted zadarilo tak myslim nez by se miminko narodilo tak uz nas maly snad bude bez plinek atrochu rozumnejsi ale po druhem miminku bysme zase chteli aspon tak 1-2 pockat nez zacneme skouset to třeti maličke.ja vim že si asi říkate že jsem blba když deti planuju kdy se nam to hodi, neni to tak at uz prijdou kdykoliv budeme se moc tešit a budeme štastni i kdyby se narodily treba trojčatka ale pokud se to da tak bych to chtela trošku rozvrhnout tak abychom meli moznost se kazdemu malemu venovat cim jak nejvice jak to bude potřebovat a nechceme aby detem neco chybelo
Nejhorsi je ze vzdy mi bylo hrozne líto žen ktere nemuzou otehotnet treba dlouhe roky, mam i v rodine a mezi přateli takove, tak jsem byla 2x darovat vajička protoze darkyn je malo a chtela jsem aby i ty zeny mohly zazit to stesti a radost z miminka ale potomjsme hned zacli skouset miminko a do ted jsem neotehotnela napadlo me jestli se neco neposkodilo pri tom darovani tak jsem sla na celkove vysetreni ke gyn. A manzel na spermiogram abysme vedeli kde je problem, ja mam uplne vsechno v poradku zadne cysty, zadne anovulacni cykly, i geneticke testy v poradku a manzel ten mel kvalitu a kvantitu spermii vynikajici dokonce rikali ze by byl skvely darce spermií jestli by nechtel (nechtel) no takze zdravotni stranka uplne v poradku, ja uz dlouho jim kazdy den kyselinu listovou, snazim se nestresovat i kdyz pri malem to jde dost tezko 😀 a na miminko se snazim nemyslet proste si milovani uzivame ale je pravda ze zhruba kolem ovulace to je trochu casteji, doleha to na me vetsinou vzdy par dnu pred ms kdy na to zacnu hodne myslet, kupovat t.testy a kazde rano testovat, no hned s prichodem ms to zas opadne a uz na to zase nemyslim protoze vim ze to nema vyznam a ze tomu i tak nijak nepomuzu, jen tento mesic jsem poprve jeste zacla merit baz.teplotu abych vedela aspon jestli ovu probehla ale ovu testy uz nekupuju protoze nekdynezobrazovaly nic ani v dobe ovu a nekdy i kdyz ta testovaci carka byla silnejsi a ovu byla a byl i sex tak jsem neotehotnela a aj jak jsem byla na tom vysetreni to bylo pondeli rekla mi gyn ze ovu bude ve stredu tak jsme meli sex pondeli streda patek a v patek jsem mela prijit na kontrolu jestli probehla ovu a gyn potvrdila ze ano ze byla no i tak jsem neotehotnela tak vazne nevim kde je problem v psychice asi ne protoze ted uz to beru lepe nez na zacatku proste si jen reknu hmm zase ms tak nic no tak jdeme zase znova....
@lenka1115 ja tomu rozumiem a úplne schvaľujem takéto plánovanie.. veď rodičia sa musia starať o tie deti a chcú im dať to maximum a je to náročné keď je medzi nimi taký minimálny vekový rozdiel pre mna ste určite rozumní rodičia.. chcela som tým len povedať že to že sa budeš nervovať tomu veľa nepomôže... ja viem je to ťažké keď človeka tlači vek ja mám 27 jedno dieťa v nebi a tiež som bola na nervy a poriadne z toho keď sa nám nedarilo tiež nechcem byt staršia matka a navyše mám vážnu diagnózu ktorá je teraz vo fajn stave ale o pol roka o rok by som deti mat nemohla a musela by som zas čakať kým sa zastabilizujem.. navyše je to diagnoza pri ktorej je prognóza taká že mobilná a samostatná vecne nebudem takze naozaj viem čo je to keď čas tlači.. ale tým že my ho budeme ešte viac tlačiť nám to nepomôže.. a navyše nám pomedzi to môžu unikát všetky tie dôležité momenty kedy sme zahatene svojou plodnostou.. nehovorím určite treba sa sledovať treba poznať svoje telo a svoj cyklus ale s mierou.. nestavať dieťa nad všetko nemať ho za boha všetkého.. dieťa je dar a to keď nám je dopriaty je ta najkrajšia vec čo sa ženám môže stať.. ale nemôže nám vedomie že ho nemáme zasahovať do života tak že s ním máva.. lebo dieťa nikdy nebudeme vlastniť je nám darom ale raz ho opäť musime pustiť s láskou a vierou že ono si vždy nájde cestu k nám 🙂
@lenka1115 keď ste v poriadku tak je to otázka času a ja tiež som sa nenervacila vždy ma ms upokojila a naštartovala bol to oddych.. ja som ovulacne tie papieriky mi neukázali pozitívny výsledok ale som si potom kúpila digitálny a ten mi naposledy pekne ukázal a aj sa podarilo.. a ono je to dosť v podvedomí.. aj keď si človek povie že veď čo o mic nejde ta túžba je obrovská a vie zatemnit rozum tak, že som testovala už od 9 dňa po ovulácii.. len potom som sa vyrovnala s tým že počkáme .. a ono to prišlo...
@kvecinka321 to jsi krásne napsala (jestli mužu tykat) toho se taky dost bojim ze bych mohla potratit kdyz uz bude miminko vetsi treba 15 tydnu atd ale kdyby to bylo tak ze zjistim na testu ze jsem tehotna a treba za 2 dny prijde ms tak bych to nebrala tak tragicky protoze vim ze se to stava velmi často, vis muj manžel byl vdovec jeho žena mu umřela na rakovinu jak ji bylo 28 nebo 29 roku a deti nemeli no a jak jsme se dali dohromady, vzali se, narodil se nam syn tak byl manzel zase konečne po nekolika letech trapeni doopravdy štastny, je to skvely človek a lepšiho manžela bych si nemohla přát no přali bysme si ty 3 deti a taky se mě stale vyptava jestli uz nejsem tehotna ze jak budu ze mu to musim hned rict ze se chce tesit se mnou, pomahat mi a odbremenit i od naseho prvniho syna abych vsechno v pohode zvladla
@kvecinka321 ďakujem skusim nedeľu zas🙂
@lenka1115 máš úžasného manžela.. ☺️ Jasne pokojne si môžme týkať veď sme mladé žaby 😄 tiež ma napadne čo ak sa to zopakuje že nám opäť tak neskôr zomrie bábätko.. ale všetky výsledky boli v poriadku tak si hovorím že až take náhody neexistujú 🙂 nemôžu 🙂 ale napriek tomu všetkému som vďačná za našu babulku aj za ten čas z každú jednu chvíľu keď bola pri mne keď som ju mohla cítiť jej pohyby bola to beťárka mrvila sa vždy keď sme vôle samé a keď prišiel tatino tak hral mŕtveho chrobáka 😄 bola naša láska nás zázrak.. pp všetkom zlom čo sa nám stalo.. nemala som tiež na ružiach ustlane kadečo prežila na to že som tá žaba mladá až velmi ale to verejne nebudem písať.. a teraz sa opäť tešíme priateľ ma obskakuje zakazuje mi vychádzať z postele lebo som momentálne chorá.. poklad.. ☺️ Pre tvojho manžela musíš znamenať nekonečne veľa.. asi to čo pre mna môj priateľ.. to že človek dostane druhu šancu so všetkým čo k tomu patrí v láske je neuveriteľne. A človek si to o to viac váži 🙂
@archanjel008 potom to tu zaves a označ ma som zvedavá 😉
@kvecinka321 ja si meho manžela velmi vážim a myslim si že snad i on mě, vždy se snažim aby všechno bylo tak jak ma byt at uz postarane o syna, navarene kazdy den, uklizene, vyprane, všechno mame připravene na to aby mohly byt dalši deti a stale nic jen je nespravedlive ze tolik zen otehotni aniz by dite chtely a potom jdou na potrat nebo se o neho nestaraji a nekdo si miminko přeje ze všeho nejvic a nedari se.uz jsem aj premyslela ze pokud se do juna nezadari tak bysme s manzelem klidne sli i na umele oplodneni moje vajicko a jeho spermie, do 35 roku to proplaci pojistovna, nepotrebujeme cizi vajicka ani spermie kdyz jsme zdravi, jen se ta spermie asi neumi trefit tam kde ma, ale budu doufat v to ze se to podari i bez pomoci doktoru prirodni cestou
@lenka1115 čo si pipi? Ved obaja ste v poriadku 🙂 skutočne si môžeš byt ista že sa vam podarí 😉 a navyše jedno dieťatko už máte je zbytočné podľa mna aby ste to riešili takto navyše tie lieky sú dosť silne čo dávajú žene veď to sama vieš keď si to podstúpila už raz.. jasne je to vaša vec len si myslím že do júna budeš určite tehotná 😉 nestrácaj vieru 😉 ešte je dovtedy ďaleko 🙂 a na tomto svete neexistuje spravodlivosť to už vieme.. a hej, je to bolestivejšie tie potraty pre ženy ktoré nemôžu otehotnieť.. a je toho veľmi veľa.. tak veľa žien nemôže mat bábätko či už je dôvod alebo nie.. a potom sú tu tie nezodpovednejšie ktoré len tak mrhajú životom ďalšej bytôstky.. neodsudzujem, ale vnímam to ako zabitie nech je dôvod akýkoľvek.. a to viem že sú kadejaké prípady ale myslím že za akýchkoľvek okolností riešiť sa to dá inak a človek by mal vedieť prevziať zodpovednosť..
@kvecinka321 ja nerikam ze bych chtela na umele oplodneni ale taky nejsem zastancem toho cekat treba 4 roky se snazit a az potom jit k dr hledat pricinu a potom treba po dalsim pul roku jit na to umele podle me je to zbytecne zabity cas, rika se ze rok by se melo skouset a kdyz se nepodari tak potom zjistovat pricinu a hledat reseni a to si myslim ze je celkem rozumne, mozna bych jinak mluvila kdybysme chteli jen 1 dite ale kdyz chceme 3 ( ja bych klidne i vice) tak nerada bych dlouhe roky cekala a potom zjistila ze stacila jen nejaka drobnost napr u mužu treba nejake vitaminy na tvorbu a kvalitu spermii nebo u zen treba jen sledovat cykly jestli a kdy doopravdy dojde k ovulaci atd napadlo me i ze mam dost kratkou lut. Fazi nekde jsem cetla ze i to muze byt problem protoze nez se vajicko uhnizdi tak zacne ms a ja pred otehotnenkm jsem mela 28-30dnu cyklus a ted uz mam 2 mesice po sobe 25 dni a pred 3 mesici byla ovu 19 den, minuly mesic 11den podle sona a tento mesic 14den
@lenka1115 tak s tým aj ja súhlasím že netreba čakať do nekonečna ale viem že je milión spôsobov ako riešiť neplodnosť resp keď sa nedarí bábätko presne ako hovoríš niekedy stačia nejaké vitamíny alebo niečo iné.. v Žiline je gynekológ ktorý sa týmto zaoberá do hĺbky robí rôzne vyšetrenia nie len gynekologické a ma veľmi dobrú úspešnosť... je veľmi naozaj veľmi veľa aspektov ktoré môžu ovplyvniť plodnosť ženy a muža.. a toto by sa malo riešiť ako prvé mnohé pary ktoré sú posielané do CAR skúsilo len absolútny základ.. lenže v tom sú obrovské peniaze farmácia je najlepší biznis..hej poisťovňa preplatí zákrok ale tie lieky stoja nemalé peniaze... a mnohé ženy aj tu na MK boli na umelom oplodnení, nepodarilo sa a neskôr otehotneli úplne prirodzene a mnohé majú aj viac deti prirodzene.. nie každý lekár skúsi pre umelým oplodnenim naozaj všetko čo môže a čo súvisí aj keď nepriamo s plodnostou..
@kvecinka321 ja bych taky byla nejradeji kdyby sly vsechny 3 prirozenou cestou ale kdyby se dlouhodobe nedalo tak radeji bysme se uskromnili, nasetrili a skusili to umele jen nevim jak presne to je kolik se zhruba doplaci z vlastni kapsy ale at uz by to stalo kolik by to stalo, ta touha po diteti je silnejsi tak bysme to museli nejak dat dohromady tolik penez a doufat ze to nebudeme muset absolvovat treba 3x a tak i 3x platit, casto slychavam nazory typu chceme jen 1 dite protoze to draho vyjde a museli bysme si vsechno mozne odpirat, no me to tak nepripada protoze kdyz uz vsechny ty drahe veci nakoupim 1 diteti jako je kocarek, odsavacka mleka, postylka, autosedacka, hromady obleceni, vanicka atd tak vetsina veci mi zustane a vydrzi i kdybych mela treba ty 3 deti takze pri tom druhem a 3 diteti to je vetsinou hlavne o kupovani plinek, obleceni a pokud neni mliko tak sunar a to si myslim ze se da zvladnout i soc. slabsi rodine, nastesti muj manzel 12 let pracuje v automobilce a je spokojeny a ja uz mam taky 10 roku odpracovane takze i nejaky narok na materskou byl atd takze urcite neobetuju 1 dite proto abychom meli vic nasetrene a narvane nekde v ponozce, podle me se da slusne a dobre postarat o dite i kdyz neni penez na rozhazovani aspon si to ty deti potom vic váži
@archanjel008 tak jak to dopadlo? Síli ten duch? Ja jsem mela stejneho ale dnes prisla ms takze muj duch byl falesny ☹
@lenka1115 ja si myslím že je to tiež falošný duch zajtra urobím dalsi
@kukulinka89 skus lepsie foto ale tiez sa mi tam cosi mari...

Tak babulky. Sme naozaj 10+1 🤗🤗
Mame 3 cm.
Srdiečko ide ako o závod. 🤗🤗
Moje malé zabiatko 🤗😍