icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kukulinka89
24. nov 2018

@ikonica práveže mám tých fotiek veľmi veľa ale na tejto je to "najlepšie" vidieť 😥

ikonica
24. nov 2018

@kukulinka89 tak vydrz do pondelka a testni zasa...

kukulinka89
24. nov 2018

@ikonica veď budem musieť len to čakanie je strašne.... Nevieš mi prosím poradiť? Som tu nová a chcela by som vedieť čo znamená keď mi na teste woman Secret ukázalo hneď dve čiarky a za cca 3 min testovacia čiarka zmyzla😔 je to normálne? Iné testy mi to nikdy nerobili.... Snažíme sa o dieťa vyše pol roka, pred tým som musela mať pauzu lebo som mala molarne tehotenstvo...

ikonica
24. nov 2018

@kukulinka89 aj mne to tento test robieval.. Skus kupit iny...

stratenanajdena
24. nov 2018

@kukulinka89 niečo vidím veľmi slabunké. Ale úplne biele to nie je. Koľko Ti mešká?

stratenanajdena
24. nov 2018

prosím vás, keď ste boli na úplnom začiatku tehotenstva a začali vás bolieť prsníky a boli napnuté, a test už ukázal dve čiarky (aj keď jednu zatiaľ iba slabunkú), tak vás potom ďalšie dni boleli tie prsníky stále rovnako, alebo aj na chvíľu prestali? A ostali už stále také zväčšené a napnuté, alebo sa vám to striedalo, že sa aj na chvíľu uvoľnili ako pred otehotnením? Lebo neviem, či nebudem mať biochem. teh. zasa... 😖😢☹

alis110
24. nov 2018

Uz zasa tieto duchariny...zda sa mi?

daandra
24. nov 2018

@stratenanajdena áno, príznaky aj prestavali aj sa vracali🙂

stratenanajdena
24. nov 2018

@daandra čiže ak som mala napnuté boľavé prsia a potom "spľasli" (ospravedlňujem sa za nespisovný výraz) a zasa ma bolia, i keď nie v kuse, ale cítim ich, no už nie sú až tak napnuté, neznamená to automaticky, že zasa potratím? A chvíľou ich mám ako keď som nebola tehotná, ale bolia ma. Tak mi to je divné. Mám už z tých častých biochem. teh. strach...

kacicka30
25. nov 2018

@alis110 Mne sa tam niečo zda trocha skus neskor este

kacicka30
25. nov 2018

@kukulinka89 Molarne tehu?No mne raz spravilo ze sa ukazalo a zmyzlo a po tyzdni potom slaby a potom vzdy silnejsi duch len potom u mna to skoncilo zle ale moze byt ze mas tak moc ze uz ukaze ale slabo a rest hapruje ja kupujem v kauflandr pri pokladni alebo vnutri ten 2v1 za 0.99 zvyknu hyt a ten bol naj

lucyk1992
25. nov 2018

@stratenanajdena mňa začali prsia pobolievať už pár dní po ovulácii a postupne mi tak nafúkli a oťaželi, že ma bolelo aj vstávanie z postele. Mala som to tak vkuse až do 9týždňa. Potom už ako zázrakom boli menej naliate a už ani skoro nebolia 😀 ale každá to máme inak

stratenanajdena
25. nov 2018

@lucyk1992 Ďakujem, mne sa to strieda, asi ako duchovia na teste 😒. Raz duch, potom biele, v noci a ráno zasa duch... Buď je na testovanie príliš skoro, alebo to bude zasa biochemické 😖. Ale mám stále vlčí hlad už týždeň, neustupuje. V noci sa najem a ráno sa zobúdzam na kŕče od hladu 😅 A prsia raz bolia a sú napnuté, a potom chvíľu nič a potom zasa... Už rozmýšľam nad kúpou toho clearblue testu, len mi je ľúto toľkých peňazí, stačilo by počkať si pár dní... Len toto, že neviem, na čom som.Lebo testy sú zatiaľ v podstate biele, ale telo mi hovorí niečo úplne iné. Uuuf.

lucyk1992
25. nov 2018

@stratenanajdena mne v lekárni povedala na Clearblue, že sa oplatí ho kúpiť až keď vieš, že si určite tehotná, nakoľko tam ukazuje týždne tehotnosti. Ja som bola maniak a neviem ani prečo 😀 podarilo sa nám hneď a ja som od 10DPO testovala ako divá. Ak som nekúpila aspoň 30 testov, tak ani jeden 😀 a hlavne keď som videla na ňom prvýkrát ducha, potom som musela testovať už stále...

stratenanajdena
25. nov 2018

@lucyk1992 my sme mali styk iba 09.11. a to bol 10 DC a práve v ten deň som mala najviac plodného hlienu (poznám a sledujem si to už dávno), deň predtým toľko ešte nebolo a deň potom už nebolo. Čiže aj napriek nemeraniu si teploty viem, že v tom období som mala plodné dni. Mimo toho odvtedy sme spolu neboli, takže od toho styku je to už 17-ty deň dnes. Tak to by už malo ukázať aj na teste... Jedna tehuľka na MK písala, že ten elektronický clear blue jej ukázal +, keď jej tie desiatkové testy na ponáranie ukazovali len slabých duchov. Tak neviem...

lucyk1992
25. nov 2018

@stratenanajdena a kedy máš dostať MS? 🙂

stratenanajdena
25. nov 2018

@lucyk1992 už, včera, dnes, zajtra 😂😂😂

lucyk1992
25. nov 2018

@stratenanajdena no tak aj Clearblue by ti už ukázal pozitívny 😉 mne v deň vynechanej menštruácie ukázal + 1-2, tak vyskúšaj a držím silno moc palčeky 🍀 nech mrcha nepríde.

lucinika
25. nov 2018

@stratenanajdena mne sa prsia ako vždy zväčšili pred očakávanou MS. Nikdy ma však neboleli ako počas tehu, pár dní bola bolesť menšia no potom sa vrátila až od takého 9 až 10tt začala ustupovať.

archanjel008
25. nov 2018

@kvecinka321 pozri sa duchuju zajtra by som mala dostať

monika2101
25. nov 2018

@archanjel008 to su onestep?

stratenanajdena
25. nov 2018

@archanjel008 ahoj, zasa čosi vidno. Som zvedavá aj za Teba, ja sama som "na čakačke" 😉 Držím ti palce!

kacicka30
25. nov 2018

@archanjel008 Niečo sa tam črtá

lucyk1992
25. nov 2018

@kacicka30 ahooj 😉 a tebe sa ako darí?

archanjel008
25. nov 2018

@monika2101 áno no večer mi ukážu stále silnejšiu čiarku ale ja som mala menses o týždeň skôr takže si myslím že to duchovia

monika2101
25. nov 2018

@archanjel008 ja som mala krajsieho ducha a nebola som tehu :( a duchuju jedna radost 🥴

kvecinka321
25. nov 2018

@archanjel008 no asi ozaj falošný je to hrozné.. inak tie testy si asi ozaj myslím že je to individuálne ktoré ktorej sadnú baby čo tu niektoré vychválili mne urobili ducha a zas tieto až nejakú pol hodku po testovaní keď tak a aj to len raz

beckynka07
25. nov 2018

Dam aj sem, viac hlav, viac nazorov. Co si myslite? cca 2 dni mi meskaju

kvecinka321
25. nov 2018

@archanjel008 ale nezdá sa mi to kurnik neviem na tej jednej fotke sa mi zdá že je ten duch jemne ružový a že je to začínajúci čiarka.. neviem nechcem dávať falošné nádeje ale toto je dosť intenzívne.. je ružová ta čiarka?

kvecinka321
25. nov 2018

@beckynka07 začínajúca čiarka 😉