icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

archanjel008
25. nov 2018

@kvecinka321 je ružová kus viac jak na fotke

kvecinka321
25. nov 2018

@archanjel008 tak to nie je falošný duch uvidíš zas zajtra 😉 ja to vidím pozitívne celkom 🙂 máš ten starší test? Ak hej neodfotiš och spoločne pri sebe?

archanjel008
25. nov 2018

@kvecinka321 odfotim ale som v robote odteraz nebudem piť žiadnu vodu a urobím ešte jeden a odfotim ti

kvecinka321
25. nov 2018

@archanjel008 dobre 👍🏻

stratenanajdena
25. nov 2018

Ahojte, dnešné testy mám takéto a clear blue digi negatívny. Príznaky na ms žiadne, tehu príznaky nejaké mám. No to čakanie je pre mňa veľká neistota ☹

monika2101
25. nov 2018

@stratenanajdena hmmm tie papierikoce su predpokladam 10kove a Clear Blue digi je 25kovy tusim

stratenanajdena
25. nov 2018

@monika2101 zelený je 25 a červený 10. No mám tam iba veľmi slabých duchov, voľným okom ich vidím lepšie, ako na fotke. Tak neviem, či zasa nebudem mať biochem. teh. :(

monika2101
25. nov 2018

@stratenanajdena vyskusaj o 2 dni 🙂 drzim palce

archanjel008
25. nov 2018

@kvecinka321 tak ako som sľúbila to tie testy su blbé vrchny je poobednú spodny vecerny

beckynka07
25. nov 2018

@archanjel008 ja na spodnom nieco vidim, skus rano🙂

ja197
25. nov 2018

@archanjel008 ja neviem, snáď nebudem mať pravdu ale za mňa tie tvoje testy sú všetky negatívne, teda možno na niektorých niečo vidno ale keďže to vôbec nesilnie tak to budú asi len kanáliky...snáď sa na mňa nenahneváš , je to môj názor ale držím palce nech nemám pravdu 😊

daandra
25. nov 2018

@stratenanajdena ja som tiež tak malanzrazunpocit na začiatku a rýchlo som si robievala ďalšie testy, či je všetko ok a bolo..keď má byť, bude aj keby čo;) tak som si vravela a to ma kus ukludnilo..držím.palce;)

archanjel008
25. nov 2018

@ja197 jasné že sú negatívne ja to vidím 😊

archanjel008
25. nov 2018

@ja197 veď testujem od stredy nesilnie nič tak to aj uzatváram menses asi bol normálny len bol skôr nevadí ideme ďalej😊

stratenanajdena
25. nov 2018

@daandra Ďakujem ti, si zlatá, ale už viem, že to je zlé. Minulú noc som sa zobudila na riadnu bolesť prsníkov, teraz zasa nič, vôbec, ani pnutie. A uložila som si pred chvíľou všetky tie testy za sebou, ako som si ich postupne robila, a mala som predtým ducha na teste, na dvoch pekne, potom dva slabšie a potom už vybledol úplne. Po piatich dňoch by už musel byť silnejší. A on slabol. Čiže zasa biochemické, už sa asi z toho zbláznim. Musím teda čakať, kedy to na mňa príde. Už teraz mi to maličké chýba. Ach jaj... 😢

stratenanajdena
25. nov 2018

@dominika_sk Ahoj, ako si dopadla, zistila si niečo nového? Ja to mám zasa biochem., musím teraz čakať, kým sa to spustí. 😢😢😢 Už mám biele testy. Ako sa darí Tebe?

dominika_sk
26. nov 2018

@stratenanajdena ahoj, včera test biely a asi je to aj dobre, vyšla mi zla cytologia , asi to budeme musieť na čas odložiť...

kacicka30
26. nov 2018

@dominika_sk Aj ja som mala zle ale brala som lieky s cipky uvidim ako bude

dominika_sk
26. nov 2018

@kacicka30 ake lieky a čipky? A čo ti vyšlo?

archanjel008
26. nov 2018

@dominika_sk
@kacicka30 ja som dnes volala za výsledky tak vysla mi pozitívna ureoplama tak stredu idem po lieky som si doplacala za preventívnu a čakala 6 týždnov za výsledkami ale tak asi problem mimomaternicové ho a potraruco som.mala vyriešený lebo táto baktéria to všetko spôsobuje vy ste boli na tej klasickej preventivke?

dominika_sk
26. nov 2018

@archanjel008 ano chodim každy rok

kacicka30
26. nov 2018

@archanjel008 No mne vzala ze to mi este nespravila ako nocej lenze akurat som mala ten prvy menzes po laparke ci aj preto tam nieco nebolo no a ako ten potrat a mimo ze ti sposobilo toto?a dala ti lieky cipky??

kacicka30
26. nov 2018

@dominika_sk No mne srstra dala iba recept a cipky ze lieky si mam dat s mojim 5 dni a cipky plus este ja no nechapem preco mi brala citologiu ked som mala menzes...Jemu asi preventivne keby nahodou sexikujeme no dufam ze 5 ho idem k nej tak bude lepsie

kacicka30
26. nov 2018

@dominika_sk
@archanjel008 a ta citologia presne co je naco beru vzorku odber uplne?

dominika_sk
26. nov 2018

Povedzte mi že je toto len rozmazany test, teraz proste nemožem otehotnieť keď mam zdravotne problemy🙄 keď bol mokry nič tam nebolo. Je to ten novy pepino čo maju v tescu. Dnes alebo zajtra mam dostať ms. Diky

stratenanajdena
26. nov 2018

@dominika_sk tam, kde má byť čiarka nič nie je vidieť, iba pri úplnom kraji je rozpitý, to je až moc ďaleko.

stratenanajdena
26. nov 2018

Hneď po namočení som videla slabunký tieň, dušíka... Asi po 20 min som test odfotila a po jeho úplnom vyschnutí čiarka vybledla takmer úplne, je ju vidno len po natočení na svetlo a veľmi jemnulinko. Je to podľa vás iba kanálik alebo náznak ducha prosím? Test je WS10-kový. Ďakujem za odpovede.

lucyk1992
26. nov 2018

@stratenanajdena ja tam vidím slabú čiarku 🙏🍀

beckynka07
26. nov 2018

@dominika_sk ja ciarku vidim

beckynka07
26. nov 2018