Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel008 tak to nie je falošný duch uvidíš zas zajtra 😉 ja to vidím pozitívne celkom 🙂 máš ten starší test? Ak hej neodfotiš och spoločne pri sebe?
@kvecinka321 odfotim ale som v robote odteraz nebudem piť žiadnu vodu a urobím ešte jeden a odfotim ti
@archanjel008 dobre 👍🏻
@stratenanajdena hmmm tie papierikoce su predpokladam 10kove a Clear Blue digi je 25kovy tusim
@monika2101 zelený je 25 a červený 10. No mám tam iba veľmi slabých duchov, voľným okom ich vidím lepšie, ako na fotke. Tak neviem, či zasa nebudem mať biochem. teh. :(
@stratenanajdena vyskusaj o 2 dni 🙂 drzim palce
@kvecinka321 tak ako som sľúbila to tie testy su blbé vrchny je poobednú spodny vecerny
@archanjel008 ja na spodnom nieco vidim, skus rano🙂
@archanjel008 ja neviem, snáď nebudem mať pravdu ale za mňa tie tvoje testy sú všetky negatívne, teda možno na niektorých niečo vidno ale keďže to vôbec nesilnie tak to budú asi len kanáliky...snáď sa na mňa nenahneváš , je to môj názor ale držím palce nech nemám pravdu 😊
@stratenanajdena ja som tiež tak malanzrazunpocit na začiatku a rýchlo som si robievala ďalšie testy, či je všetko ok a bolo..keď má byť, bude aj keby čo;) tak som si vravela a to ma kus ukludnilo..držím.palce;)
@ja197 jasné že sú negatívne ja to vidím 😊
@ja197 veď testujem od stredy nesilnie nič tak to aj uzatváram menses asi bol normálny len bol skôr nevadí ideme ďalej😊
@daandra Ďakujem ti, si zlatá, ale už viem, že to je zlé. Minulú noc som sa zobudila na riadnu bolesť prsníkov, teraz zasa nič, vôbec, ani pnutie. A uložila som si pred chvíľou všetky tie testy za sebou, ako som si ich postupne robila, a mala som predtým ducha na teste, na dvoch pekne, potom dva slabšie a potom už vybledol úplne. Po piatich dňoch by už musel byť silnejší. A on slabol. Čiže zasa biochemické, už sa asi z toho zbláznim. Musím teda čakať, kedy to na mňa príde. Už teraz mi to maličké chýba. Ach jaj... 😢
@dominika_sk Ahoj, ako si dopadla, zistila si niečo nového? Ja to mám zasa biochem., musím teraz čakať, kým sa to spustí. 😢😢😢 Už mám biele testy. Ako sa darí Tebe?
@stratenanajdena ahoj, včera test biely a asi je to aj dobre, vyšla mi zla cytologia , asi to budeme musieť na čas odložiť...
@dominika_sk Aj ja som mala zle ale brala som lieky s cipky uvidim ako bude
@kacicka30 ake lieky a čipky? A čo ti vyšlo?
@dominika_sk
@kacicka30 ja som dnes volala za výsledky tak vysla mi pozitívna ureoplama tak stredu idem po lieky som si doplacala za preventívnu a čakala 6 týždnov za výsledkami ale tak asi problem mimomaternicové ho a potraruco som.mala vyriešený lebo táto baktéria to všetko spôsobuje vy ste boli na tej klasickej preventivke?
@archanjel008 ano chodim každy rok
@archanjel008 No mne vzala ze to mi este nespravila ako nocej lenze akurat som mala ten prvy menzes po laparke ci aj preto tam nieco nebolo no a ako ten potrat a mimo ze ti sposobilo toto?a dala ti lieky cipky??
@dominika_sk No mne srstra dala iba recept a cipky ze lieky si mam dat s mojim 5 dni a cipky plus este ja no nechapem preco mi brala citologiu ked som mala menzes...Jemu asi preventivne keby nahodou sexikujeme no dufam ze 5 ho idem k nej tak bude lepsie
@dominika_sk
@archanjel008 a ta citologia presne co je naco beru vzorku odber uplne?
@dominika_sk tam, kde má byť čiarka nič nie je vidieť, iba pri úplnom kraji je rozpitý, to je až moc ďaleko.
@stratenanajdena ja tam vidím slabú čiarku 🙏🍀
@dominika_sk ja ciarku vidim
@stratenanajdena aj jaa

@kvecinka321 je ružová kus viac jak na fotke