Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@beckynka07
@lucyk1992
@butterfly333
Ďakujem vám, ste zlaté. Takže to nie je kanálik? Ale prečo vybledla po vyschnutí? 😞 Už mám dostať MS a zatiaľ nič, prsia raz napnuté a boľavé ako v predošlých tehu, tak podľa mňa to asi vyzerá na biochem. tehu, alebo mimomaternicové, už päť či šesť dní mám iba duchov. Keby to bolo normálne tehu, čiarka by už silnela... alebo nie? Môžem mať šesť dní len stále takmer neviditeľné čiarky? Ale po ms zatiaľ ani náznak 😞
@dominika_sk
@dominika_sk no ja si myslím že máš čiarku
@dominika_sk za mňa negatívny
@kacicka30 sa to volá presné LBC (Liquid Based Cytology vyšetria ti všetky baktérie ktpre môžu spôsobiť zúženie vajcovod ov potom kŕčok onkomarkery hpv vírus čakáš 6tyzdnov a výsledky sú presnejšie
@stratenanajdena ja som mala najskôr úplne slabého ducha, šla som si kúpiť ten clearblue a ukázal mi 1 až 2 týždne. Držím palce.
@lucinika ten som mala včera večer negatívny... ale ms nikde...
@beckynka07
Ale to je až uplne pri konci až pri tej paske
@archanjel008 Aha no bola som 12 ho a to som akurat mala prvy menzes po laparke a 19 ho vysledok tento co mi dala recept lieky pre ibich aj cipky dvoje
@kacicka30 aha tak to mne tiež Táke.daco brali po operácii ale nedavali mi nič teraz pôjdem v stredu a uvidím co mi dá za lieky napisem
@archanjel008 No lieky dala na 5 dni obom a cioky dvoje mne neviem naco ale januari chceme uz skusat babo
@archanjel008 a napis no jo ze co bolo
@kacicka30 ok napíše m a tablety ti dala ake
@nella15228 vyzerá to na začínajúcu čiarku, minimálne farbu to chytilo ;)
@stratenanajdena takto to je teraz asi to vyšlo 🤗
@nella15228 waaau 😍😍😍 tak držím palce, nech sa udrží až do úspešného konca 🙏
@nella15228 ja som to tak mala vcera (druha)a dnes takto(prva)😄 tak snad sa to udrziii
@beckynka07
@stratenanajdena no a urobila som mama test kazetový a biely jak ľalia 🤣🤣 tak zas som v pomykove
Myslite že to môže byt kanalik
@nella15228 nechaj tomu chvilku casu😄😄 mozno si uz potrebne hcg vycikala predtym
@beckynka07 kedy mas dostať ms? 🙂
@nella15228 pred 3 dnami
@nella15228 ahoj, no co? Dnes si si nerobila z ranneho?🙂
@beckynka07 teraz sme vstali tak to držím🤣 Idem dať malej papať a kúpiť test
@nella15228 podľa mňa je na tom prvom kanálik, je to sivé, teda aspoň na fotke...
@nella15228 ráno môžeš mať menšiu koncentráciu HCG ako poobede alebo navečer. Na tom včerajšom pekne vidím čiarku a keď si to priblížim, je farebná. Takže skúšaj testovať večer, alebo môže ísť o biochem. tehotenstvo. Nič Ti aj tak neukáže lepšie, ako čas.
@stratenanajdena je pravda že testujeme dosť skoro možno zajtra pozajtra to už ukáže inak. Presne ako hovoríš čas ukáže, ale ja to citim 🙂

@stratenanajdena aj ja vidím držím palce