Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barboritta no tak to asi jedine dúfať že bola posunutá ovulacia.. ten test je síce pozitívny ale podľa môjho názoru slabá.. ja som mala na začiatku 5 tt silnejšiu testovaciu čiarku ako kontrolnú.. a ovulaciu som mala na 12dc..
Prosim vas neporadili byste mi nekdo jak se delaji ty fotky testu v negativu? Nebo přes jakou aplikaci? Dekuji 🙂
@barboritta Ani vychadzku nemas?alebo niekoho poprosit kupit?
@kvecinka321 to nemusi mat rovnake
@nella15228 Ahoj skús vyskusat inu znacku, mozno ti ukaze lepsie 🙂
@kacicka30
@kvecinka321 z krvi mi potvrdili tehotenstvo.hcg 321,preto nemal doki sancu nieco vidiet.posunuta ovulka vraj.dievcata,teste sa potichuuuuucky so mnou
@barboritta Vravela som a teraz keby kupis ten d kaufu ten to tiez pekne ukaze no ale asi teraz uz pockaj ak vydrzis,,🙂drzim palce aby vsetko bolo ok
Vraj na ten intimed je akcia v 101 drogerie.. Za 1€... Len neviem ci v kazdej....
@barboritta drzim prsty nech pekne rastie to hcg aj babulo ;)
@alica65 no skúšala som dnes ráno babytop test z dm a tam zas nic
@kacicka30 ja uz testy robit nebudem,iba co sa budem stresovat.uz si budem iba strazit svoj piaty poklad
@barboritta super to sa veľmi teším ☺️👍🏻 Len nech rastie aj bábätko aj hcg ☺️
@nella15228 mne keď testy silneli a slabli na striedačku, mala som teraz dvakrát naposledy biochem. A mala som to tak pri oboch. Baby top z dm je približne rovnako citlivý ako pepino. Skús ozaj ten z Kauflandu ako ti radí kačička. Alebo čakať (au, viem...). Posielam objatie, nech je všetko tak, ako má byť 🙏
@kacicka30 ahoj ako vyzera test s Kaufu? lebo dmes som hladala a nenasla som .... :(
@monika2101 je to intimed pregnancy test (daj do google) a maju ho v kaufe pri vitaminoch, naplastiach a niekde aj pri pokladniach... V 101 drogerie pri vlozkach...
@monika2101 Toto by mal byť on
@ja197 dakujem krasne 🙂
@barboritta ja som bola podľa menzesu v 5tt a testy som mala duchovné. Až o pár dní čiarky zosilneli. Pri prvom tehu som už v tom čase mala koľajnice ako lusk. Je to individuálne. Takte teraz som na tom tak ze podla menzesu končím 14tt ale podľa veľkosti maličkého začínam 13tt. Všetko bude v poriadku, držím palce

@kacicka30 no prave ja sa nedostanem nikam najblizsi tyzden,lebo som pn