icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lucinika
7. dec 2018

@nella15228 neskúšala si si kúpiť test clearblue, ten digitálny?

nella15228
7. dec 2018

@lucinika kúpila som si ho pred skoro dvomi týždňami keď mi vybehli prvý duchovia a minusko a nemám toľko peňazí na vyhadzovanie 😒 Už som do tých testov dala viac než dosť 😞 Pôjdem si kúpiť ešte jeden test na zajtra ráno a v pondelok sa Objednam lekárovi

ewusha
7. dec 2018

Ahojte dievčatá, chcela by som poznať váš názor na tento môj test. Mám si zajtra spraviť ešte jeden? Je tam podľa vás niečo? Mám 3dni do ms ale nevedela som vydržať 🤷🏼‍♀️ Prvá foto je cca 7min po a druhá je po úplnom vychnutí testu. Ďakujem 🙂 🙂

butterfly333
7. dec 2018

@ewusha podľa mňa je to tam gratulujem

katarina5194
7. dec 2018

@ewusha je to tam 🤰🤰👏👏

ewusha
7. dec 2018

Ďakujem baby určite dám vedieť teraz mi len poraďte ako vydržať do vianoc ak to bude pravda :D

lela123
7. dec 2018

@ewusha jasne pozitivny😊

lela123
7. dec 2018

@ewusha ja by som nevydržaka urcite ako sa poznám.Ale ak sa ti to podari bude pekny darcek😉

lenka1115
7. dec 2018

@ewusha gratuluji je tam pekna čarečka 🙂

dajda459
7. dec 2018

@ewusha gratulujem ;)

petra102
7. dec 2018

@ewusha jasneeeee, jasnejší začiatok už ani nemôže byť 😋 gratulujem 😉😉😉

looola
7. dec 2018

@ewusha to je jasne pozitívny test

stratenanajdena
7. dec 2018

@nella15228 ahoj, ja som mala sedem alebo osemkrát biochem., už to ani nezrátam presne. Niekedy mi došla ms načas, niekedy meškala cca tri až päť dní, ako kedy. Ale takmer vždy to sprevádzali kontrakcie a potom očistky ako po pôrode, len menšie...
Mala som aj tehotenské začiatočné príznaky, ale neraz mi niektoré chýbali a bolo mi to aj divné. No teraz už viem prečo.Tiež vždy, keď som čakala bábo a dostala som zimnicu, bola to predzvesť už zlého - pre mňa aj pre drobca. Ale iná žena mi písala, že mala zimnicu a normálne vynosila dieťatko. Ja zasa mám zimnice len pri potratoch, ak som dieťatko riadne donosila, tak som ju nikdy na začiatku tehotenstva nemala.
Pri biochemických mi testy slabli, potom o pár dní zosilneli, potom zasa slabli, a tak na striedačku. V každom prípade pri normálnom tehotenstve čiarka bude iba silnieť. Mne potom nakoniec úplne vybledli, došli bolesti a bolo po...

Podľa mňa máš už dosť dlho rovnako bledú alebo aj slabnúcu čiarku nato, aby to bolo normálne vyvíjajúce sa tehotenstvo. Ale samozrejme sa môžem mýliť a iba Ti na začiatku môže pomalšie stúpať hcg. Ak Ti už mešká ms pár dní, môžeš ísť ku doktorke s tým, že Ti neprišla ms a že si mala pozit. test (nemusíš jej vravieť, koľko si si ich už spravila a že druhá čiarka je len slabá). Ona Ti zoberie krv a to budeš mať na istotu. A hlavne keď Ti ju vezme o pár dní znova a uvidíte, ako bude hcg stúpať, a či vôbec. Alebo počkaj ešte pár dní, či sa ms spustí alebo nie. Ja už by som po mojich skúsenostiach čakala minimálne do konca šiesteho týždňa, lebo ja som vždy potratila v 5.týždni, max. na zač. 6. týždňa. Teraz som tak bola u doktorky na jeseň v 5.tt, ale o tri dni nato som zasa potratila.

V každom prípade Ti držím palce, aby si mala v blízkej budúcnosti úspešné tehotenstvo, radosť z neho a zdravé bábätko. Daj potom vedieť, ako si dopadla, prajem Ti, nech sa čoskoro dočítame dobrú správu 🙏🙂🍀

nella15228
8. dec 2018

@stratenanajdena si veľmi zlata ďakujem za podporu. Niečo takéto sa mi už stalo 3mesiace do zadu...nechápem tomu čo mi vôbec je už myslím len na zle či nemám aj cistu čo mi ukáže poz.test keď má stále pobolieva aj mi je zle od žalúdka... už mi je asi všetko, dnes mi mešká cca 4-5 deň a na teste nič... najhorsie je to čakanie že aj k lekárovi musíš čakať kým ti mešká ms... v pondelok už budem volať ak nedostanem

dajda459
9. dec 2018

Ahojte. Takže dnes sammi má dostaviť ms. Zatiaľ nič ani príznaky ( posledné dva mesiace sa dostavila vždy o 2dni skôr). Ráno som si test,už tam vidím jasného ducha,ale test mal problem sa nasiaknut a bol to ten menej citlivý (25kovy) tak mu radšej neverím,hoci ten duch tam je jasný. Zajtra kúpim citlivejší a uvidím

lela123
9. dec 2018

@dajda459 ukaz foto

dajda459
9. dec 2018

@lela123 nemám ho odfotený a už som ho vyhodila aby som nad tým zbytočné nerozmýšľala. On bol istotne pokazený,lebo ani tá prvá čiarka nebola úplne jasna. Kúpim kvalitny a zajtra uvidím.

ewusha
9. dec 2018

Ahojte 🙂 tak ste predsa mali pravdu. Ja tomu vôbec neverím 🙂 vždy som si myslela že sa budem cítiť nejak inak a ja sa cítim úplne normálne 😳

ereska
9. dec 2018

@ewusha gratulujem ja mám taký z minulej stredy 🙂

ewusha
9. dec 2018

Jeej tak to gratulujem aj ja 🙂 🙂

hennyinnsbruck
9. dec 2018

@ewusha gratulka a bezproblemove tehotenstvo prajem 😊😊 mozes sa cele tehotenstvo citit '' normalne '' ale mozu ta o tyzden take priznaky chytit ze az 😂😂😂😂 😉😉

lela123
9. dec 2018

@ewusha gratulujem

dajda459
9. dec 2018

Tak predsa mi to nedalo. Ťažko sa to foto,v skutočnosti je druhá čiarka silnejší. Opakujem že ide o menej citlivý test (25kovy) a aj prvá čiarka je sláva,ize ide asi o pokazený test.

butterfly333
9. dec 2018

@dajda459 ja vidím dve držím palce

kacicka30
9. dec 2018

@dajda459 Nie tento aj mbe dobre ukazal sice je 25 kovy ale pekne ukaze este skus jeden pondelok

lela123
9. dec 2018

@dajda459 nieco slabe vidim,som zvedava na dalši test😉

nini1010
9. dec 2018

@jujlucka aky duch?ved to je uz normalna ciarka.bude iba tmavnut.

nella15228
9. dec 2018

@nella15228 už je po happyende začala som špiniť čerstvú krv... dala som si Ibalgin a čakám kým to všetko prejde😔

lucinika
9. dec 2018
beruska171
Autor odpoveď zmazal