Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lucinika kúpila som si ho pred skoro dvomi týždňami keď mi vybehli prvý duchovia a minusko a nemám toľko peňazí na vyhadzovanie 😒 Už som do tých testov dala viac než dosť 😞 Pôjdem si kúpiť ešte jeden test na zajtra ráno a v pondelok sa Objednam lekárovi
@ewusha podľa mňa je to tam gratulujem
@ewusha je to tam 🤰🤰👏👏
Ďakujem baby určite dám vedieť teraz mi len poraďte ako vydržať do vianoc ak to bude pravda :D
@nella15228 ahoj, ja som mala sedem alebo osemkrát biochem., už to ani nezrátam presne. Niekedy mi došla ms načas, niekedy meškala cca tri až päť dní, ako kedy. Ale takmer vždy to sprevádzali kontrakcie a potom očistky ako po pôrode, len menšie...
Mala som aj tehotenské začiatočné príznaky, ale neraz mi niektoré chýbali a bolo mi to aj divné. No teraz už viem prečo.Tiež vždy, keď som čakala bábo a dostala som zimnicu, bola to predzvesť už zlého - pre mňa aj pre drobca. Ale iná žena mi písala, že mala zimnicu a normálne vynosila dieťatko. Ja zasa mám zimnice len pri potratoch, ak som dieťatko riadne donosila, tak som ju nikdy na začiatku tehotenstva nemala.
Pri biochemických mi testy slabli, potom o pár dní zosilneli, potom zasa slabli, a tak na striedačku. V každom prípade pri normálnom tehotenstve čiarka bude iba silnieť. Mne potom nakoniec úplne vybledli, došli bolesti a bolo po...
Podľa mňa máš už dosť dlho rovnako bledú alebo aj slabnúcu čiarku nato, aby to bolo normálne vyvíjajúce sa tehotenstvo. Ale samozrejme sa môžem mýliť a iba Ti na začiatku môže pomalšie stúpať hcg. Ak Ti už mešká ms pár dní, môžeš ísť ku doktorke s tým, že Ti neprišla ms a že si mala pozit. test (nemusíš jej vravieť, koľko si si ich už spravila a že druhá čiarka je len slabá). Ona Ti zoberie krv a to budeš mať na istotu. A hlavne keď Ti ju vezme o pár dní znova a uvidíte, ako bude hcg stúpať, a či vôbec. Alebo počkaj ešte pár dní, či sa ms spustí alebo nie. Ja už by som po mojich skúsenostiach čakala minimálne do konca šiesteho týždňa, lebo ja som vždy potratila v 5.týždni, max. na zač. 6. týždňa. Teraz som tak bola u doktorky na jeseň v 5.tt, ale o tri dni nato som zasa potratila.
V každom prípade Ti držím palce, aby si mala v blízkej budúcnosti úspešné tehotenstvo, radosť z neho a zdravé bábätko. Daj potom vedieť, ako si dopadla, prajem Ti, nech sa čoskoro dočítame dobrú správu 🙏🙂🍀
@stratenanajdena si veľmi zlata ďakujem za podporu. Niečo takéto sa mi už stalo 3mesiace do zadu...nechápem tomu čo mi vôbec je už myslím len na zle či nemám aj cistu čo mi ukáže poz.test keď má stále pobolieva aj mi je zle od žalúdka... už mi je asi všetko, dnes mi mešká cca 4-5 deň a na teste nič... najhorsie je to čakanie že aj k lekárovi musíš čakať kým ti mešká ms... v pondelok už budem volať ak nedostanem
Ahojte. Takže dnes sammi má dostaviť ms. Zatiaľ nič ani príznaky ( posledné dva mesiace sa dostavila vždy o 2dni skôr). Ráno som si test,už tam vidím jasného ducha,ale test mal problem sa nasiaknut a bol to ten menej citlivý (25kovy) tak mu radšej neverím,hoci ten duch tam je jasný. Zajtra kúpim citlivejší a uvidím
Jeej tak to gratulujem aj ja 🙂 🙂
@ewusha gratulka a bezproblemove tehotenstvo prajem 😊😊 mozes sa cele tehotenstvo citit '' normalne '' ale mozu ta o tyzden take priznaky chytit ze az 😂😂😂😂 😉😉
@dajda459 ja vidím dve držím palce
@nella15228 už je po happyende začala som špiniť čerstvú krv... dala som si Ibalgin a čakám kým to všetko prejde😔
@nella15228 😔

@nella15228 neskúšala si si kúpiť test clearblue, ten digitálny?