Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@beruska171 😉👌
@beruska171 veru, že neklame ☺...Je tam slabšia druhá čiarka ...Gratulujeem 😊...
Je také krásne sledovať Vás žienky ako sa tešíte z pozitívnych testov...Tak veľmi si to prajem zažiť aj ja...držte palce, testovať budem koncom týždňa.
@beruska171 gratulujem🤰
@silvia5252 ďakujem ❤ držím veľmi 🙂🍀 koľko si DPO?
@butterfly333 ďakujem ❤ stále neverím 😇
@beruska171 akurát som 7 DPO 😊...niekedy koncom budúceho týždňa by som už chcela vyskúšať či test niečo ukáže/neukáže...
@silvia5252 držim palčeky, Silvinka ❤❤😇🍀
@beruska171 Ďakujem veľmi pekne ❤...Potom tu hodím test 😊....A Ty si užívaj tehuľkovanie 😊
@beruska171 neklame,super😉
@silvia5252 budem čakať 😊😊 snažím sa, len dúfam, že sa neprebudím 😃 je to zvláštny pocit, veď uvidíš v piatok 😉😇
@lela123 ❤😇
@nella15228 Prečo ibalgin, máš také bolesti? Podľa tých testov to nasvedčovalo najskôr biochem., ako som Ti spomínala. Verím, že už o pár dní sa budete môcť pokúsiť zas a prajem vám úspešné snažilkovanie!
@chruumka gratulujem
@stratenanajdena áno zobudila som sám na strašne bolesti ale teraz večer nič asi Ibalgin zabral. Ďakujem moja ❤️
@chruumka je to na tebe.. Vela toho na utzv neuvidi - co teba moze stresovat. Naj by bolo jej zavolat a opytat sa kedy mas prist - a gratulujem 😉😊
@chruumka gratulujeem 😍🤰
V skutočnosti ju vidno viac
@dajda459 krásna je gratulujem
Ďakujem za rady ☺️ Bola som sa ráno opýtať sestričky lebo gyndu mám cestou do prace a doktorka má od dnes dovolenku 😄 ale sestrička mi povedala že berú normálne ženy aj keď len týždeň mešká ms 🙂
Ahojte baby inak pozeram ze kedy mam mat plodne dni a neplodne od 14 by som mala mat plodne vcera mi koncil menzes,no aj tak viem ze som otehu oktobri po menzese tesne den alebo dva a potom aj tak pitrat no teraz mam ist na Fm ze kedy prebehne od 14 do 21 ale aj tak sme uz vcera skusili 🙄😊

Neklame ma zrak, však? 😊🙏