Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 ja bohuzial nevidim nic 🤔
@kacicka30 žiaľ nič
@butterfly333
@hennyinnsbruck
@alica65 no este je aj tak skoro len mne sa nazivo tam vidi nieco
@kacicka30 Drzim palce aby to tam bolo😊😊😊
@hennyinnsbruck No dufam kedze mi museli v oktobri zobrat lavy vajcovod tam bol plod nie kde malk byt a teraz sme uz mohli zacat skusat tak hadam sa podari stastne😣
@kacicka30 😕😕😢oh to mi je luto!! Podari sa urcite
✊
@hennyinnsbruck Tak ano povedali ze ovuluje sa kazdy mesiac aj tak pritiahne si s pravej straby vtddy ked treba a myslim ze ovulku mam skor tak pretp skusali sme hned posl.den menzesu ako som aj prddtym otehu...no len neviem kedy testovat?
@kacicka30 tak naj testovat ked ms nepride... Ale inak ja zvykla od 10dpo
@hennyinnsbruck No len podla mojho hned po menzese okoloto je 18 ho a podla nej by malo byt od 14 ho
@kacicka30 čo je FM? Však to nič nepokazí že sa snažíte už teraz ale ty sama rozmýšľaš stále či ovulka bola alebo nie, či ešte len bude a stále dookola celý mesiac 😊 meranie teploty je úplne jednoduchá vec a naučíš sa pri tom veľa o svojom tele, len prvé dni si treba na to zvyknúť potom to ide automaticky

@stratenanajdena mne už dnes mešká menzes 4 deň mala som ich dostať v sobotu a mne vždy chodia presne preto som taká prekvapená že zrazu som ich nedostala a mám pocit akoby som ich mala dostať aj brucho ma bolí aj prsia a nič len jediné včera to spinenie na toaletak a nič viac preto rozmýšľam že ak to bolo uhniezdenie aj keď dosť neskoro ale dnes to je 13 deň co sme mali nehodu takže možno by to aj sedelo tak že si ho spravím až v piatok ak ich nedostanem že to by už mohlo niečo aj ukázať