icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzanka2905
2. dec 2014

@monicka2510 si mala dat foto by som ti hnet povedala 🙂

sharlly
2. dec 2014

fantazii sa medze nekladu... 😀

monicka2510
2. dec 2014

@zuzanka2905 vecer som uz zaspala, musiiim iurobit dalsii ..🙂

zuzanka2905
2. dec 2014

@monicka2510 ved odfot a nahot to tu ja akurat cakqm postu pridu mi testy od lauritky som taka nervozna bojim sa bojim sa ze tam zas nebude nic

isabella22
2. dec 2014

@veronikax no nikdy nevies mozno budes mat stastie treba dufat...☺

monicka2510
2. dec 2014

@zuzanka2905 no ja som teraz v praci, cize nemam tu moznost , kluuuuud drziiim palceee

ladore
2. dec 2014

dievčatá tak som to odfotila komplet za radom ako som ich robila deň po dni , spodný je z dnes rána -tj 40deň po MS, keďže ja mám hrozne n 😒 epravidelný cyklus... nuž čo vy na to

zuzanka2905
2. dec 2014

@monicka2510 aha ok tak poobede pridaj som nedockava

zuzanka2905
2. dec 2014

@ladore zla fotka mozno keby si odfotila lepsie tazko z toho daco ja vydim len na tych v strede dvoch

monicka2510
2. dec 2014

@zuzanka2905 aj ja som veru mooooc , aj ty to sem hod foto ked spraviiis testiiik ..🙂

sharlly
2. dec 2014

@ladore bledne ti to ☹

piacere
2. dec 2014

@ladore najsilnejší vyzerá byť tretí od spodu, potom je to slabšie, takže ja by som povedala, že biochem. tehotenstvo 😔

red_kika
2. dec 2014

baby ake testy pouzivate? Okrem teda toho digitalneho.
lebo ja mam promatris one step a prave som citala recenzie na nete a vacsina zien pise, ze niesu dobre. aj ked su to 10tky, velmi malo babam ukazalo pozitivne. ak ano tak druha ciarka bola skoro priehladna (to pisala baba co mala potvrdene tehu uz 3 tyzdne).

sharlly
2. dec 2014

@red_kika ja uz fakt neviem aky test pouzit 😎 vsetky bud duchuju, alebo su nespolahlive, alebo slabo ukazuju...na figu je vraj teda pepino, mamatest, rapidclear a uz aj promatris....

red_kika
2. dec 2014

@sharlly jasom pri prvom tehu mala wondfo... Na co som si az teraz spomenula.. Sak vsetky vyzeraju ajtak rovnako

kristinka28
2. dec 2014

@sharlly ahoj ja tam vidim kukni moj horny je tehu spodny je ovu ale vraj ovu sa neroby z ranneho vidis nieco na tehu alebo kanalik

kristinka28
2. dec 2014

@ladore tu sa mozno lepsie vidi skoda ze neni lepsie foto

sharlly
2. dec 2014

@kristinka28 tiez sa mi tam nieco zda. ach to cakanieeeeeee 😠

isabella22
2. dec 2014

@sharlly
@red_kika baby to je jedno...ked ste tehotne musi vam to ukazat kazdy test bez ohladu na znacku...

zibritka
2. dec 2014

ja som mala tehu testy z lekarne max, tie ich... a toto mi vyslo... co na to vravite?

ivanabalogova
2. dec 2014

Och baby dufam ze bude silniet dnes netestujem skusim zajtra predsa som len dva dni co mi meska...ale som rada ze aj vy ho vidite ...a bolesti v podbrusku take pichanie a takisto fo krizov to ste nemali??

piacere
2. dec 2014

@zibritka že si tehotná 😉

veronikax
2. dec 2014

@zibritka jeeeej ;) gratulujem ;)

zibritka
2. dec 2014

@veronikax ďakujem, akurát sme to vôbec neplánovali, teda nechali na vyššie sily a z jedného pokusu mi vyšlo toto... tomu vravím osud 😵

veronikax
2. dec 2014

@zibritka je to kraaasa ;) A hlavne ked sa takto krasne zadarii ;) U mna moj manzel hovori ze to vyslo :DDD ale on nevidel testy co som urobila :P a asi tam bol len kanalik .. a nie duch :P uvidime :D ked tak to nechame na december :D Mozno sneh urobi vacsiu romantiku :DDDD

misha666
2. dec 2014

Ahojte kocky...ja som bola dnes na gynde...na preventivke a som dnes 14DC ta hovorim dokymu nech mi kukne folikul ci je dajaky tam...ta videl taky 2cm...povedal ze do dvoch dni praskne...tak som zvedava 🙂 ci sa uz zadari 🙂

isabella22
2. dec 2014

@misha666 tak to drzim palce....🙂 mne praskol sice vyvolanim pregnylu pri 2 cm...no tiez dufam ze sa zadari ale to nikto nezaruci....mala by som apson krasne vianoce po tomto tazkom roku....pekne sa uz snazte teraz co najviac ako sa da 😉

isabella22
2. dec 2014

@zibritka tak uzasne testy gratulujem velmi a zavidim....taktiez by som chcela o 2 tyzdne vidiet take 🙂

isabella22
2. dec 2014

@kristinka28 a od kolkeho dna testujes?? lebo by mali postupne silniet....drzim palce...

zibritka
2. dec 2014

@isabella22 Dakujem a drzim palce tuho 😉