Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanka2905 vecer som uz zaspala, musiiim iurobit dalsii ..🙂
@monicka2510 ved odfot a nahot to tu ja akurat cakqm postu pridu mi testy od lauritky som taka nervozna bojim sa bojim sa ze tam zas nebude nic
@veronikax no nikdy nevies mozno budes mat stastie treba dufat...☺
@zuzanka2905 no ja som teraz v praci, cize nemam tu moznost , kluuuuud drziiim palceee
@monicka2510 aha ok tak poobede pridaj som nedockava
@ladore zla fotka mozno keby si odfotila lepsie tazko z toho daco ja vydim len na tych v strede dvoch
@zuzanka2905 aj ja som veru mooooc , aj ty to sem hod foto ked spraviiis testiiik ..🙂
baby ake testy pouzivate? Okrem teda toho digitalneho.
lebo ja mam promatris one step a prave som citala recenzie na nete a vacsina zien pise, ze niesu dobre. aj ked su to 10tky, velmi malo babam ukazalo pozitivne. ak ano tak druha ciarka bola skoro priehladna (to pisala baba co mala potvrdene tehu uz 3 tyzdne).
@sharlly ahoj ja tam vidim kukni moj horny je tehu spodny je ovu ale vraj ovu sa neroby z ranneho vidis nieco na tehu alebo kanalik
@ladore tu sa mozno lepsie vidi skoda ze neni lepsie foto
@kristinka28 tiez sa mi tam nieco zda. ach to cakanieeeeeee 😠
Och baby dufam ze bude silniet dnes netestujem skusim zajtra predsa som len dva dni co mi meska...ale som rada ze aj vy ho vidite ...a bolesti v podbrusku take pichanie a takisto fo krizov to ste nemali??
Ahojte kocky...ja som bola dnes na gynde...na preventivke a som dnes 14DC ta hovorim dokymu nech mi kukne folikul ci je dajaky tam...ta videl taky 2cm...povedal ze do dvoch dni praskne...tak som zvedava 🙂 ci sa uz zadari 🙂
@misha666 tak to drzim palce....🙂 mne praskol sice vyvolanim pregnylu pri 2 cm...no tiez dufam ze sa zadari ale to nikto nezaruci....mala by som apson krasne vianoce po tomto tazkom roku....pekne sa uz snazte teraz co najviac ako sa da 😉
@zibritka tak uzasne testy gratulujem velmi a zavidim....taktiez by som chcela o 2 tyzdne vidiet take 🙂
@kristinka28 a od kolkeho dna testujes?? lebo by mali postupne silniet....drzim palce...
@isabella22 Dakujem a drzim palce tuho 😉

@monicka2510 si mala dat foto by som ti hnet povedala 🙂