Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@natalia_r ahoj každému ukáže inak ale tak stačí v deň menštruácii alebo tak 2 dní😀pred ms v začiatkoch je toho hormonu hcg malo tak ti nemusí ukázať a zbytočné sa budeš stresovať
@kikusha2212 asi zavisi aj od citlivosti testu....
@marsellinpir niečo úplne slabe
Ja som vcera zacala spinit. Cely den taky slabulinko ruzovy vytok a dnes uz hneda krv. Sice malo, ale asi sa spista ms. Aj ked o 4 dni skor ...
@marsellinpir nevidim nič
@marsellinpir nic
@marsellinpir negatívne
@zornicka94 vidiiiim 🍀
@kikusha2212 uvidíš možno to bolo len uhniezdnene
@archanjel008 to asi nie. Uz je to krv 😔
@szam krasny👌👌
@szam blahoželám prajem príjemne tehulkovanie
@archanjel008 ahoj testovala si? Držím palce
@maciatko950 ahoj ešte nie čakám zatiaľ mešká 3den tak uvidíme brucho boli ako na ms občas potom prestane tak dám vedieť 😀
@julianka007 ahoj zdá sa mi slabucka čiarka skus o pár dní držím palce
@maciatko950 nemám skúsenosť stymto testom ale vyzerá to nádejné čiarku vidno držím palce
@maciatko950 vidím druhu čiarku
@maciatko950 je to tam
@archanjel008
@katarina5194
@evita1233 jej baby ďakujem dúfam ze to tam teda bude uvidíme skúsim testnut zajtra ráno alebo radšej pozajtra?
@evita1233 podľa mňa si opäť tehu.... Hovorí sa ze po potrate sa rýchlo otehotnie držím palce
@saminko1
@maciatko950 ďakujem , bodaj by to bola pravda 😊

@natalia_r ahoj. Ja som tu v stvrtok davala foto testu a to som bola tyzden pred. Sice tam som musela fakt tu ciarku hladat, ale obcas sa mi zazdalo . Je to individualbe . Niekomu ukaze slabo uz tyzden pred a niekomu az tyzden po.