Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@0507 po par hod to nema zmysel..po 5-6min ho vyhod (podla navodu)
@hennyinnsbruck tak potom plati ta druha fotka
@0507 ako som pisala nieco sa tam mari... Uvidis z dalsieho testu ☺️ testni rano malo by to byt silnejsie ked to tam je
@hennyinnsbruck ok, vyskusam, zajtra budem 11dpo
@0507 daj vediet ☺️
@hennyinnsbruck jasne 😃
@julianka007 presne, opakovanie je matka múdrosti 🙂. Snáď zajtra bude silnejšia čiarka 🙂
@zuzulka501 tiež tam vidím slabú druhu čiarku, len mala by mat nádych ružovej. To z tej foto neviem posúdiť.
@0507 Ahoj, za mňa je zatiaľ negatívny.
@julianka007 ano, len nech pekne silnie.. Drzim palce 👍
@julianka007 áno😘
@hennyinnsbruck
@paris21
Ach... Mám hrču v krku.. 😂 nechce sa mi tomu veriť... Dúfam, že to nebude len falošný výsledok. Stále to kontrolujem, či sa ťa čiarka nestratila... 😂
@julianka007 drzim prsty nech vsetko bude o.k. aj ja som tak stale kontrolovala😂 a teraz ma moja ciarka uz 2 roky😊
@julianka007😂 zlata... Hod sem potom dalsi test ☺️
baby je mozne ze 10 kovy test mi este nic neukazal 4 dni pred MS? anilen dusika,..mam este nadej?
@natalia_r kolko dpo si?
@julianka007 slabú čiaru vidieť 🙂
@hennyinnsbruck po troch rokoch snaženia sa mi nechce tomu zatiaľ ani verit. Jasne hodím... Zajtra alebo pozajtra.....
@julianka007 Ahoj, vidím, aj bez ružových okuliarov 👏👍💃
Prajem Ti, nech silnie čiarka aj bábätko 🙏
@stratenanajdena ďakujem... Dúfam, že bude
@hennyinnsbruck 12 DPO
@natalia_r hmmm... Malo by ukazat ked si si ista kedy bola ovu
@lenuska1919 Ja tam niečo vidiiiim 😊. Držím palce, aby to bolo tehu 😊😇. ..
@lenuska1919 ja tam nevidim nič 😕

@hennyinnsbruck ano, je to ten isty, len na tom druhom obrazku je test skor foteny. Na prvom az po par hodinach.