Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 ďakujem, ale obávam sa, že ak som tehotná, tak bude zasa biochem. Mám zimnicu už druhý deň a to je veľmi zlé znamenie u mňa. Takže ak mi aj zajtra alebo neskôr čiarka zosilnie, pripravujem sa na ťažký koniec... 😢
Ináč čiarku som videla hneď po namočení a je tam stále aj po uschnutí, akurát slabšia.
@stratenanajdena no moja posielam objatie u mňa boli tiež čiarky slabé a akurát mi začína špinenie no skúsim ešte po tak uvidím pevné verím ze budeš v pohode a poriadku s drobcekom pod srdiečkom treba veriť dúfať 😘
@stratenanajdena no veru vidím slabucku čiarku... Zimnicu mávam posledné dni aj ja... Takže možno je to tento mesiac dobrý znak...
@julianka007 lenže ja som vždy potratila, keď som mala zimnicu, vždy. a keď som nemala, tak som donosila. Ale zasa iná žena tu písala, že mala a v pohode donosila. No ja žiaľ viem, aký to u mňa máva priebeh. Tak uvidím, nebudem maľovať čerta na stenu. Práve som si doniesla z obchodu dva testy, tak som zvedavá. A ďakujem.
@maciatko950 Ďakujeeem krásne, keď spravím test a nebude biely, pridám foto. Sama som zvedavá, ale už dva dni mi neskutočne smrdia pachy zo šk. jedálne a reštaurácie, okolo ktorých chodím 😅 a bolia ma prsia, tiež dva dni. Tak uvidím, ako to dopadne tentokrát.
@stratenanajdena za mňa negativne to skôr vyzerá na kanálik, ale hádam sa mýlim.
@alica65 je to možné. No vyskočilo to hneď a nezmizlo. Tak uvidíme. Ale prsia ma bolia stále viac, hm. No nech je tak alebo tak, schladila ma tá zimnica a to doslova, u mňa zlé znamenie.
@stratenanajdena vidim niečo slabé
@maciatko950
@julianka007
@alica65
@archanjel008
Tak som si kúpila a spravila inú značku, reku, schválne. A ľaľa ju 😍
@stratenanajdena tá je nádherná... Blahoželám... Nech krásne silnie
@stratenanajdena krásna je dúfam ze bude už len silniet
@maciatko950 ja sa neviem vynadívať, ale počkám si ešte tých pár dní, mám podozrenie zasa na biochem. Ani by som sa nečudovala keby bolo, od posledného pôrodu som potratila asi päťkrát. 😕
prikladám foto po uschnutí, aj po vyše dvoch hodinách je tam 🙏
@stratenanajdena takúto som mala ja deň pred MS a po jednodnovom meškani sa mi pomaly spúšťa ale testnem ešte po lebo pri prvom tehu som mala ms normálne až do 4 mesiaca.... Držím palce aby o dva dni bola koľajníc ako svet
@julianka007 je to tam,drzim palce aby silnela
@stratenanajdena blahoželám 🤗
@archanjel008 Ďakujem, si milá, ale na gratuláciu je ešte asi priskoro. No som rada, že vidíš to, čo ja, že sa mi to nezdá ;)
Baby zufalost, nechapacky......Dnes rano na 10kovom teste uplne nic bielota a na 25kovom slaby dusik...To je ako mozne ze na menej citlivom vyslo a na silnejsom nie? (ale ine znacky....PEpino a ten druhy taky modry z DMky) Stalo sa aj Vam?Dakujem
@lenuska1919 áno, silnie 🙂
@dominika_sk ahoj, na tomto teste ja nič nevidim 🙁. Ale pár dni dozadu si mala na niektorých testoch viditeľné nádejné slabé druhé čiarky, ale už by mali byt oveľa silnejšie.
@looola to boli chybne testy a ja som bola presvedčena že som pred koncom cyklu a ja som prave mala ovulaciu 😀
@dominika_sk ale potom ako sa dá tým tehotenským testom veriť ak počas ovulácie ukážu //🤔🤔🤔. A práve preto treba testovať az po meškaní MS, aby človek nemusel lámať hlavu nad falošnými testami / síce nechápem ako môžu byt pozitívne bez tehotenstva a HCG /
@looola keď ich malo namočiš som na to prišla.
@dominika_sk ja tam nic nevidím. Podľa mňa negatívny.

@stratenanajdena niečo tam sa črtá držím palce aby to bolo tehu a nie falošný duch