Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@konica2 ahoj čiarka ti zosilnela 🙂
@konica2 koľko ti už mešká?kazdy test má inú citlivosť nemôžeš dnešný porovnávať s týmto nemáš taký isty
@stratenanajdena prečo testuješ toľko dni pred ms, ale nepockas aspon na meskajuci den? Veľa žien má podobné príznaky pred ms ako na začiatku tehu, tým by som sa nezaoberala a hlavne telo sa kazdým porodom mení, mozno nastala nejaká zmena v predmenstruacnych syndromoch aj u teba. Ja som mala tiez duchujuce testy a niekolko a nikdy som v krvi hcg nemala. Neviem preco sa zbytocne trapis ci to bol mikropotrat alebo nie. Mne napriklad ako som uz viac krat pisala pry dusik vysiel po 4 dnoch meskania co som uz boa smutna ze opat nic z toho, lebo je to dlha doba a nakoniec sa to podarilo. Mozno by si si mala dat pauzu aspon na par mesiacov.
@stratenanajdena ahoj už ti mešká mesnes ak nie tak zbytočné sa stresujes v začiatkoch je hcg velmi malé množstvo stačí ak sa napíšeš viac vody a tretujed večer najlepšie ráno a nidku nie skôr ako deň pred menses alebo v čase meškania nemáš spoľahlivý výsledok týždeň pred prebieha celý ten proces 😀takže ak ti nemeska tak najdej tu stále je😀😀😀😁
@stratenanajdena kedy máš dostať menses lebo týždeň pred je žena v treťom týždni a to je plod na ceste do maternice v čase keď má žena dostať prebieha uhniezdnene a ďalších 14 dní celý proces takze podľa mňa sa nestresuj zbytočné a tie testy oni niekedy dojazdu pomotať ak by si sa aj teraz v ubrala k lekárovi a ukázala taký test povedal by že negatívne mám s tým skúsenosť a objednal by ťa odkedy máš dostať 14 dní takže nestresovat 😀
@konica2 ale farbivo oni inak pridavaju urob si digitálny a počkaj kým ti bude meškať 14 dní a k lekárovi podľa mňa si tehotná pokiaľ nemáš žiadne bolesti žiadne Výtoky a v tomto čase uvidí všetko 😀
@stratenanajdena mrzí ma ze nesilneju :(
Vak práve o to ide že mnohé baby testujú veľkými skoro, už ráno po ovulácii by najradšej hľadali druhé čiarky. Treba počať na vynechanie MS a potom ísť kupovať testy, inak je to zbytočný stres a sklamanie ak po takmer neviditeľných čistkách dôjde MS. Ja som falošné testy nikdy nemala, ale pred MS som ani netestovala.
@looola veď to, že ani ja neviem 🙈 a chcela by som tomu rozumieť. Čo už. Doktor mi vravel že to môže spôsobiť cysta, ale sono ju nepotvrdilo. Ešte naopak povedal že to vyzerá ako pred ovu, mala som 2velke foliky a aj sliznicu vysokú!!! Nechápem a ešte aj o žltom teliesku niečo vravel a pritom teploty aj ovulacne testy mi vyhodnotili ovu pred 10timi dňami. Tento mesiac to je uplna záhada. Tak uvidím kedy dôjde ms. Celé záhadne to je :( škoda že to nebola s tým testom pravda, ale asi som ho zle ocikala. Čo mi príde tiež divne, lebo takto som už ocikala viacero testov a vždy boli úplne čisté bez ducha.
@stratenanajdena ty máš každý mesiac biochem. tehu už aspoň po dobu 5 mesiacov. Ako to tak sledujem. Sa spamataj ženská. Máš už také príznaky, a máš ešte 5 dni do ms??? Všetko si len nahováraš, a robíš tu zo seba... nechcem povadať čo. Už mi to nedalo to tu nenapísať. Takto sa nespráva dospelá žena, a už vobec nie tá čo má 7 detí. Amen!
@ikonica ďakujem Ti pekne za Tvoju odpoveď. Mne najprv vadili pachy a potom začali bolieť prsia. Pri ovulke ma tak nebolia, teraz stále, a keď sa zohnem, katastrofa (au). No biochemické muselob yť minimálne vtedy, keď som mávala tie kontrakcie a potom hrudy ako po pôrode. A potom žiaľ mám za sebou aj také, ako som cítila, keď vyšlo 😢😢😢
Moja doktorka o niektorých vie, zapísala si to, ale nič s tým nerobí. Ani nebude zisťovať či riešiť, lebo my už deti máme. No prestáva sa mi to páčiť, nepríde mi to normálne.
@val9 Ahoj, nemávam bežne v cykloch také príznaky, ani počas ovulácie či po nej, iba ak som tehotná. Čo mávam vždy, je napríklad, že mi počas ovulácie stmavnú bradavky, ale to mám odpozorované a nemá to u mňa s tehotenstvom veru nič, ale s ovulkou.
Mám za sebou viac pôrodov, takže poznám svoje telo a som si istá, viem, ako mám napnuté a bolestivé prsia, a ako mi vadia obyčajné pachy, ak začína tehotenstvo a aké mám prsia a čuch, ak tehotná nie som.
Nikto mi nevyhovorí, že tie pravidelné kontrakcie, silnejúce, vyúsťujúce až do potratu, sú zo psychiky. Psychika Ti ani nenamaľuje čiarku na teste. Napr. predtým, čo som tu dávala testy na zač. septembra som už mala peknú čiarku, žiaden duch. A potom potrat, hnusné kontrakcie, niekoľko hodín. To len toľko k tomu, že si to nenamýšľam. Okrem toho, o dieťatko sme sa nesnažili, takže mám ozaj iné starosti ako vyhľadávať dve čiarky na testoch.
Mám teóriu, že ak sa pritrafí, poteším sa. A veruže som sa už aj teda začínala tešiť, ale už som si po včerajšku povedala, že niekoľko dní si ani jeden test nespravím. Takže až mi ms nepríde, a príznaky neustúpia, potom skúsim. Teraz už (ne)viem, na čom som, a tie testy by ma fakt len stresovali, tu prichádza na rad len čas a nič iné.
@archanjel008 Ďakujem Ti, pekne si to napísala, presne tak som sa rozhodla aj ja, počkám si do príchodu ms a ak nepríde a príznaky neustúpia, potom skúsim.
Ináč mávam plodné dni skôr, hneď po skončení ms, takže nie až v polke cyklu.
@lubka251 Ahoj, nepoznám Ťa vôbec. Zaujímavé je, že si si sama dala na správu od Teba palec hore k Tvojmu príspevku.
Chcem Ťa len informovať, že viem, kedy mávam plodné dni lepšie, ako možno Tvoja aplikácia v mobile (napríklad) a nebola som 5 mesiacov po sebe tehotná, ale dvakrát za päť mesiacov. A že nakoľko mám tých sedem detí, tak VIEM, aké to je byť tehotná. Skús teda tie diskusie na koníku študovať poriadnejšie (ak máš toľko času) a nešír dezinformácie - aspoň nie o mne. Budem Ti povďačná a nepotrebujem takúto službu od Teba. Vďaka za porozumenie.
@konica2 ti ukáže tehotnost aj presne tyzdne
@stratenanajdena 😂 a akože prečo by som si nemohla dať lajk na svoj príspevok 😂 písala som ho ja, a páči sa mi. Tak po prvé, som sa vobec nezmienila o Tvojich plodných dňoch. Mne je úplne jedno kedy a kde máš plodné dni. Mala si už viackát podľa Teba biochem. tehu ako dvakrát. Ale nechce sa mi tu rolovať a hladať Tvoje “tehotenstvá” Raz si myslím dokonca aj písala že si mala v krvy nulové hcg podľa krvných testov, takže lekár Tvoje imaginárne tehotenstvo vyvrátil, ale ty si bola aj tak presvečená že si bola tehotná 🤦♀️ Ja moja zlatá trošku času, ale poviem Ti, pri siedmych deťoch by som nemala čas ani ten test ocikať. A nie ešte “10” testov za deň. Moje deti sú spokojné šťastné a práve spinkajú 👌 ty by si si mohla možno trošku viac času nájsť na svoj “kŕdeľ” a zavesiť to tu na klinec, a potom by možno aj na tom teste vyskočili dve čiarky. A nick pre ženu “stratenanadej” čo má 7 detí mi nepríde úplne o.kej jedine že by si strácala nádej v to, že Ti niekedy vyletia z hniezda. Myslím si ,že si smutná žena, ktorá sa snaží otehotnieť, a nedarí sa,a nemá 7 detí. A potrebuje si tu zdvíhať sebavedomie, a nechať sa utešovať od cudzích žien a bodka.
@stratenanajdena 😂 prepáč, zle som si prečítala Tvoj nick. Už vidím že si nájdená 😂
Čiže cysta robí falošné tehotenské testy? 😮 doktor to na sone vylúčil. Tak som sa spoľahla na to, že to cysta nie je 🙈 no veď uvidíme, zajtra ma prist ms. Tak nech príde čím skôr.
@konica2 Digi zaznamená tehu od 25 citlivosť takže už keď tak mešká viac ako 5 dni ukáže spoľahlivy výsledok
@lubka251 a podľa mňa keď sa ti nepáči čo píše a pridáva duchov na teste mozds si k tomu napísať svoj názor NATO to tu je ale miešať do toho kto ako sa stará o deti alebo koľko ich má to sem nepatrí je to každého osobná vec a akazdy jeden človek má chybu a táto skupina je o duchovi na teste prečo hneď útočiť ona to tak cíti že to tak mala tak hotovo možno túži po dieťati tak ja jej ho doprajem a budem jej držať palce nech menses nedostane 😀
@konica2 ty pri takej čiarka máš určite viac hcg ako 10 lebo ak majú ženy koľajnice je tam hcg od 500
@stratenanajdena a prečo nejdeš k lekárovi ? Sledujem túto diskusiu už veľmi dlho, kedže aj ja som sa snažila o bábätko a testovala sa o 106 keďže je to moje prvé, ale každý mesiac tu vidím tvoje testy. Mala by si aspoň väčší pokoj ak by ti vzali krv a videla by si aké máš hodnoty hcg v porovnaní s testom. Nepíšem ti to v zlom prajem ti, aby si bola opäť tehotná, každej žene ktorá tu je. Ale prečo sa takto trápiť každý mesiac a nahovárať si, že som mala biochemko no naozaj neviem 🙄

@stratenanajdena strašne moc ti držím palčeky, aby ti to vyšlo ❤️