icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

looola
19. jan 2019

@ceklis áno, hormonálne aktívna cysta môže spôsobiť falošnú pozitivitu testu. Ale vtedy by malo byt v krvi zvýšené HCG. Plus ešte falošne pozit.testy môžu robiť niektoré nádory, stavy po potratoch.

kvecinka321
19. jan 2019

@konica2 už ti digitálny určite ukáže 🙂 ja som mala tiež len ducha na 10tkovom a ukázal mi už 🙂na foto ten najslabší je prvý a bol robený 10 dpo 🙂

ikonica
19. jan 2019

@val9 presne si vystihla, co si aj ja myslim...

stratenanajdena
19. jan 2019

@val9 Nedávam sem testy každý mesiac, už som to tu vyššie vysvetľovala. Dala som ich sem dvakrát za päť mesiacov (toto bolo teraz tretíkrát, ale ms mi má prísť o 3 - 5 dní). A prvýkrát z toho som u doktorky bola, aj som to písala v starších príspevkoch vtedy, aj ma objednala na krv, ale na tú som už dôjsť nestihla, potratila som. Kontrakcie a očistky sa nedajú nahovárať, prosím, ako by som vám to mala vysvetliť, aby ste to už pochopili? To, že mi nestihli vziať krv, neznamená, že som nemohla byť na začiatku tehotenstva. Skrátka niečo sa začalo asi diať, neviem si to vysvetliť, toto som ešte pár rokov dozadu nepoznala. A nie je to tým, žeby zrazu začali vyrábať vadné testy. Tak asi niečo nebude v poriadku zdravotne u mňa. Asi budem musieť viac nástojčiť na doktorku, aby sa pátralo po príčine bez ohľadu nato, koľko už máme detí. A poprosím ju o odbery ako píšeš. Skrátka takto sa nedá normálne fungovať.
Ináč my tehotenstvo neplánujeme, takže ja sa nebijem o to, že musím otehotnieť. Keby som nemala tie príznaky, test si ani nekúpim, ani nespravím, šak načo. Ale ak by bolo bábätko, samozrejme sa mu poteším ako každému a budem ho ľúbiť.
Napr. jeden mesiac sme s mužom neboli spolu vôbec ani raz a vtedy som nič takéto ani riešiť nemusela. Skrátka som mala normálne prebiehajúcu ms. Tak neviem, čo sa deje, poprosím doktorku, nech ma riadne vyšetrí a bodka.

stratenanajdena
19. jan 2019

@konica2 desať jednotiek je citlivosť na hcg z moču, tých 500 môže byť reálne vtedy z krvi. ide o to že v krvi je skôr hcg ako v moči a je ho tam vyššia hodnota. Preto sú aj tie odbery presnejšie.

archanjel008
19. jan 2019

@konica2 hej presne tak si to pochopila že zachytí citlivosť 10 dobré tomu rozumies tak to je to je od 10 ako keď je 25 test ak on zachytí od 25 a potom hore

konica2
Autor odpoveď zmazal
val9
20. jan 2019

@konica2 pekne ti tmavne urcite je to oki drzim palce 🙂

margareeetka
20. jan 2019

@konica2 krása mne meška 5 dní a testy sú taketo

ja197
20. jan 2019

@konica2 pletieš si testy 😊 na tehotenskom keď je akákoľvek silná druhá čiarka, tak je to pozitívny test , bez ohľadu na to akú intenzitu má druhá čiarka....ovulačné testy fungujú na princípe rovnako silných čiarok, vtedy ak je testovacia čiarka slabšia ako kontrolná, tak je negatívny, ale len pri ovulačných testoch...tehotenské testy všetky fungujú na princípe že ak je druhá čiarka hocijaká tak je pozitívny 😊 takže gratulujem

konica2
Autor odpoveď zmazal
hennyinnsbruck
20. jan 2019

@konica2 tu sa riesia neviditelne ciarky, falosne ciarky, atd😂😂😂

ja197
20. jan 2019

@konica2 práve preto sa riešia, lebo keď je akákoľvek tá čiarka, môže to byť tehotenstvo 😊 aj keď veľmi často mi to tu príde ako psycho, tie testy čo tu niekedy vidím ja ako belšie ako sneh na orave a niektoré ženy píšu že vidia druhú čiarku, sú podľa mňa dosť cez 😂😂 najlepšie keď niekto pridá test a napíše že ešte mám 8 dní do ms 😂😂 ale dá sa na tom občas dobre zasmiať 😊

konica2
Autor odpoveď zmazal
archanjel008
20. jan 2019

@konica2 všetko ok máš určite 😀

margareeetka
20. jan 2019

@archanjel008 a co povieš na moje testy?

archanjel008
20. jan 2019

@margareeetka nevidím zatiaľ nič skús možno z blízka ich sfotiti

kikusha2212
20. jan 2019

@margareeetka ja tam vidim nieco, ale toto moze byt len kanalik. O par dni uz moze byt silnejsia ;)

lenka1115
20. jan 2019

@kvecinka321 mužu se zeptat jaka značka t.testu to je? tyto modré jsem ještě neviděla a přemýšlim jaké si koupit protože se bojim falešně pozitivnich , kanálku atd ale tyto vypadaji dobře, dekuji

hennyinnsbruck
20. jan 2019

@konica2 si neboj ☺️😉

looola
20. jan 2019

@margareeetka ja nič nevidim na tých testoch, za mna negatíve

kvecinka321
20. jan 2019

@lenka1115 one step on jednej kočky tu na MK som kupovala spolu aj s ovulacnymi testami 🙂

margareeetka
20. jan 2019

@archanjel008 na spodnom sa mi niečo zda

kvecinka321
20. jan 2019

@margareeetka podľa mna tam úplne nič nie je.. ak aj je je to kanalik.. koľko si dpo vieš?

margareeetka
20. jan 2019

@kvecinka321 neviem lebo neplánujeme tak si nesleduje ani ovu a mešká mi 5 dní asi cystu budem mat

hennyinnsbruck
20. jan 2019

@margareeetka oba negat

archanjel008
20. jan 2019

@margareeetka tiež nevidím vôbec nic

evk_a
20. jan 2019

@konica2 kedy si prosím ťa robila ten prvý test?

marsellinpir
20. jan 2019

Co si myslite na teste je duch alebo je negatívny

marsellinpir
20. jan 2019

@marsellinpir aj po uschnuti je tam taka ciarocka