Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katarina5194
@hennyinnsbruck
ďakujem za názory. na poslednom je farebná čiarka naživo, bola hneď po namočení.
@stratenanajdena za mňa tiež negativne. Veď prvý test si dávala 16 januára to by už bolo vidno nejakú zmenu. Opäť moja otázka prečo nejdeš k lekárovi ale testujes testom z kauflandu? ( ak sa nemýlim)
@val9 Ahoj. Nebola som ešte u dr, lebo mi má ms prísť zajtra, takže k dr idem až po jej vynechaní. Tento test je 25, ten predtým bol 10.
@stratenanajdena ok.. Na fotke nevidno🤷♀️
@stratenanajdena a tie tri testy su z dnešného dňa? Prepáč ale ja toto nepochopím. Najprv píšeš že nebudeš testovať že pockas do dňa ms nakoniec testujes 25kovym testom ktorý duchoval ešte aj môjmu muzovi 🤷♀️😂 a ešte sa hneváš keď ti napíšeme že nič na nich nie je.
@stratenanajdena za mna tiež negatívne
@val9 kde si si prosím, prečítala, že sa hnevám? Nie, nehnevám sa, prečo by som sa mala? Neviem, prečo si to myslíš?
Testy nie sú z dnešného dňa všetky. Prvý je ešte starší, a tie dva sú z dnes rána a poobede (ja som mávala vyššie hcg poobede). Ja to vidím naživo aj na fotke na monitore, na tom spodnom teste. A videla som to aj v limite. Ale možno to sú nekvalitné testy, ja Ti (ani vám) to samozrejme neberiem.
Čo sa týka robenia testov, snáď si nebudem pýtať povolenie od žien na MK. Zajtra mi má prísť ms, spravila som si test o jeden deň skôr. To sa zato musíš do mňa tak púšťať? Lebo dosť nepríjemne reaguješ voči mne, tak neviem, ako som Ti ublížila.
Ináč Tvoj muž si naozaj skúšal tie testy, alebo si bola reagovala ironicky?
@stratenanajdena na spodnom hned vidim ciarku
@stratenanajdena akože vážne neviem prečo reagovala val tak ako reagovala. Nemala dôvod. Aj ja na tom spodnom vidím slabulilinku ciarocku co sa zatiaľ len črtá. Kašli na nich. Rob podľa seba. A keby si testovala aj každú hodinu tak čo. Však ty si platíš tie testy tak čo.
@stratenanajdena spodný- je tam slabulinka čiarka .
Gratulujem 👍🏻
@stratenanajdena ahoj, ja vidím aj na tej strednej, taku jemnú ciarocku a na tom spodnom nie je o com ozaj tam vidno a vyzerá to ze je ružová
@stela01 ďakujem pekne, ale s gratuláciou ešte počkáme, uvidím, či mi nepríde ms, má prísť zajtra. Ak budem mať silnejšie testy, alebo budem po doktorke, rada sa o to podelím.
@ludka0611 ďakujem Ti, na tej strednej tiež čosi slabunké som videla aj ja, ale na tej spodnej ju vidím farebne aj ja. Tak uvidíme, či zajtra nepríde alebo príde ms, alebo neskôr.
@stratenanajdena mna čaká krv v piatok . Na teste som si tiež našla // 😉, ale ja som po KET .
@stela01 jooooj tak to Ti veľmi prajem a držím palce, aby vám to vyšlo! 🙏🍀😍
@stratenanajdena prepac,ale myslim,ze su negativne...
@stratenanajdena Ďakujem ....
@kukurica77 nemusíš sa ospravedlňovať, ďakujem za názor!
@kukurica77 ten úplne spodný vyzerá nádejne .....
@stela01 práve som ho pozrela naživo a normálne má farbu, na fotke to podľa mňa nezachytilo až tak. Veď uvidím, a ďakujem 🌹🌷
@stela01 mne sa zda ako kanalik,kiezby sa mylim..
@stratenanajdena ale veď rob si ich koľko chceš, ja som to nemyslela v zlom, v tom duchu, že si máš pýtať povolenie, sama som ti napísala, že ti to prajem ako každej jednej na MK aby si našli II čiarky, či babätká planovali alebo nie. Len sama viem aké to je testovať do dňa 10 krát a hľadať duchov a čakať či to tmavne alebo nie, už viac krát sme tu nielen ja písali, že je úplne zbytočné testovať niekoľko dní pred ms a podľa mňa aj v deň príchodu ms a to ti povie aj lekárka nielen ženy na MK. Preto som napríklad ja osobne po 4 dňoch meškania už testovala na digitálnom tam máš iba jednu odpoveď nič hľadať netreba.
A čo sa týka testovania testu z kaufu mojím mužom,áno zo srandy som mu to dala ocikať, kedže som sa natestovala tiež až až a prestalo ma baviť trápiť sa nad "duchmi na teste" keď nakoniec z toho aj tak nič nebolo. Sú to testy, ktoré robia viditeľné kanáliky pripomínajúce čiarky. Písala som to viac krát.
Ak moja správa vyznela ironicky tak ma to mrzí 🙂 ale myslela som to v dobrom, možno keby si tomu nechala trochu voľný priebeh. To je môj názor.
@stratenanajdena držím silno palce ✊✊✊
Ahojte.. chcela by som sa opýtať či aj niektorú z vás trapilo pichanie v podbrušku raz na pravej a raz na ľavej strane.. trápi ma to už asi 5 deň a 3 dní mi mešká MS.. môžem byť tehotná?
@stratenanajdena ja by som tie testy za pozitívne nebrala, na spodnom síce čiarku vidieť ale iba v horných 2/3-nach, dole nie je dokončená-aspoň z fotí tak vidím , pozerám na mobile.
@lulupulu dalsi test si si nerobila?
@hennyinnsbruck idem zajtra
@stratenanajdena i ja na tom posledním dole vidim ducha

@archanjel008 jeeeej gratulujem moja držím palce nech všetko dobre dopadne😘