Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@damianna16 na tej prvej vidim, na druhej mi yo pride ako tien
@damianna16 slabá druhá čiarocka sa tam rysuje 🙂
@kikusha2212 že mna test úplne biely 🙁
@damianna16 Ahoj, ja vidím slabunkú.
@kikusha2212 čakáš alebo si mala ms.... Dkaujem za názor
@kikusha2212 zatiaľ negatívny.
@damianna16 ja som mala slabe krvacanie 4 dni pred ocakavanou ms. Teraz som 5 dni po ocakavanej. Len ja skor nechcem ako chcem, teraz sa mi to vobec nehodi, takze mam strach.
@stratenanajdena
@looola dakujem
@kikusha2212 možno aj keby si bola tak krvácanie mohlo znamenať spontánny potrat na začiatku...ja dúfam nech ti dopadne akomsi želáš ja si želám dve čiarky 😏
@stratenanajdena ste ma potešili ja dúfam že zosilnie, chcem ísť kúpiť digitálny
@damianna16 mne sa ta ciarka zda nejaka tenka🤔je ruzova? S digim pockaj kym test zosilnie. Urob zajtra /pozajtra este jeden a tu istu znacku. Drzim palce 😉😊
@damianna16 dakujem. Ja idem buduci tyzden na kontrolu kvoli cyste, tak mozno aj za to sa mi tam robi ta slaba ciarka, ako som tu citala, ze vtedy zvykne. Ja ti drzim palceky, aby tam boli za par dni krasne dve ciarky 🙂
@kikusha2212 ja tiež ak neprídu pôjdem vo štvrtok ku doktorovi ak nič aspoň preventívka... Doma už mám jedného chlapčeka a veľmi túžim po druhom
@archanjel008 krásne dve čiarky.👍👍 Gratulujem
@archanjel008 jeeej gratulujem!!! Tak som čakala kedy to sem dáš ako to vyzerá ☺️ Veľmi sa teším 🙂
@archanjel008 suuuuper🤩🤩🤩
@archanjel008 aký krásny, a deň keď mala prísť bol testik aký 😊😍
@archanjel008 dúfam že aj mne stmavne 😥
@damianna16 určite áno želám ti to
@archanjel008 😍😍😍🙏
@archanjel008 gratulujem
30 januára som objednaná na sono🙂myslite na mna
@stratenanajdena na tom poslednom sa niečo črtá. Skus za 2-3 dní.
@stratenanajdena vsetky negativne🤔

@marsellinpir negatívny