icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

stela01
21. jan 2019

@kukurica77 ahoj , prosím čo to je kanalik ?

😉

archanjel008
21. jan 2019

@stratenanajdena na Tom spodnom sa niečo rysuje ale ja by som vymenila značku testov a skúsila testovat ak bude 3dni meškať

konica2
Autor odpoveď zmazal
maciatko950
21. jan 2019

@stratenanajdena na spodnom vidím aj bez úpravy a na strednom je tiež ale tam slabú linka držím palce

looola
21. jan 2019

@stela01 miesto kde by sa mala vyfarbil druha čiarka kebyže je žena tehotná

stratenanajdena
21. jan 2019

@maciatko950 to isté som videla a aj vidím aj ja. Tak som rada že nie som sama s takými očami 😀
Ale netreba nič uponáhľať, počkám si na dve silné čiarky ❤. Ďakujem.

evk_a
22. jan 2019

@konica2 no myslela som, že či nevieš koľký deň dpo, ale nevadí vďaka 😊

stratenanajdena
22. jan 2019

Dnes robený test, ktorý som robila aj 16-ho (bol na ňom prvý náznak ducha).

hennyinnsbruck
22. jan 2019

@stratenanajdena nic 🤔 od 16.1 by nanom mali byt slusne //

dadulik6
22. jan 2019

@stratenanajdena negativne

stratenanajdena
22. jan 2019

naživo je tam farebná slabunká čiarka, pekne ohraničená, no nič, neviem to odfotiť lepšie, ak ms nepríde a čiarka stmavne ďalšie dni, potom dám fotku 🙂

looola
22. jan 2019

@stratenanajdena nic tam nevidim, od 16.-ho tam už mali byt čiari viditeľne z 10 metrov

looola
22. jan 2019

@stratenanajdena tieto typy testov by si mala hodiť do kontajnera, lebo nestoja za nič, len zavádzajú ľudí

stratenanajdena
22. jan 2019

@looola nemuseli, pretože ešte mi v podstate ms nemešká ( má prísť dnes a neskôr) a styk sme mali len jedenkrát a to pred 10 dňami. Takže podľa mňa zosilnela pekne odvtedy.
A na 10 deň od PS (nie dpo!) je podľa mňa pekná tá čiarka.

Vieš, už pomaly na všetky tipy testov vravíte, aby sme ich hodili do koša. Okrem digitálneho. Ten by som zas nekúpila už nikdy ja (zo skúsenosti, sú to zbytočne vyhodené peniaze pre mňa). Pretože som ho mala dva alebo trikrát v živote a vždy mi ukázal pekné čiarky (nie duchov) skôr desiatkový test ako predražený digi. Ale každému vyhovuje niečo iné.

Tie testy sú normálne, všeobecne myslím teraz. Ak nemám hcg v krvi, mala som ich vždy snehobiele. Akúkoľvek značku. Ešte sa mi nestalo, ani pri lacnejšom, ani pri drahšom teste, žeby som mala ducha a nebola by som tehotná.
A mám aj tehu príznaky viac dní a silnejú. Tak snáď sa udrží drobátko <3. Potom sa s vami o to podelím, ako dopadnem.

hennyinnsbruck
22. jan 2019

@stratenanajdena styk ste mali pred 10 dnami pises. kolko dni od styku bol ten prvy robeny? 5 dni??

stratenanajdena
22. jan 2019

Teraz je trocha viac svetla, ale lepšiu fotku už nespravím. A aj tak je to zatiaľ duch 🙂

stratenanajdena
22. jan 2019

@hennyinnsbruck áno, päť.

hennyinnsbruck
22. jan 2019

@stratenanajdena trochu skoro..

looola
22. jan 2019

@stratenanajdena veď práve, ak nie ne HCG mali by byt dnehobiele, ale mnohym dievčatám tu už / aj (4-5) dni po ovu sa objavila slabá druha čiarka -a to určite nie z HCG. Ja som nikdy falošné pozitívny test nemala, ale testovala som az po vynechaní MS. Samozrejme Ti prajem aby Tvoje testy zosilneli 🙂

stratenanajdena
22. jan 2019

@hennyinnsbruck aj ja som sa čudovala a doteraz neviem, či sme sa akurát trafili že bolo už vajko na ceste :D. Mňa by to ani nenapadlo, spraviť test (už som to vyššie spomínala), neplánovali sme bábätko, boli sme spolu len raz a aj to prerušovaný styk. Ale mi došlo zle od pachov, tak tehotensky zle (už mne známe). A bolo mi to divné, aj prsia ma začali ešte v ten deň bolieť (myslím tých päť dní od styku). Tak preto som si spravila toho 16.1. ten prvý test.

looola
22. jan 2019

@stratenanajdena možno hormonálna nerovnováha, ale z tehotenstva 5 dni po styku príznaky byt nemôžu

hennyinnsbruck
22. jan 2019

@stratenanajdena ale ty pises ze ste mali styk len raz. Ten 16.1 je 100% negat lebo to neni mozne aby behom 5 dni sa uhniezdilo a zacalo Produkovat hcg hormon. A druhy uvidis ci nieco z toho bude 👌👍👍

stratenanajdena
22. jan 2019

@looola ďakujem. Už si to prajem aj ja. No mávam stále zimnice, už týždeň, tak sa bojím. Lebo vždy pri zimniciach som potratila. Vždy. Ale zasa Pán Boh môže spraviť zázrak, žeby sa toto maličké udržalo. Totižto máme podozrenie s manželom, že som potratila vždy kvôli antikoncepcii, ktorú sme používali. Tak uvidíme, či sa teraz udrží, lebo som ju po poslednom potrate vysadila. Nechápala som, ako je možné, že vždy po jej použití som i tak ostala tehotná a potom som potratila! DO šesť pôrodov nič, ani jeden mikropotrat nikdy v živote som nemala! Manžela to prvého napadlo, potom som si pozrela príbalový leták, na akej báze vlastne funguje a možno na tom niečo bude. Ak sa neudrží ani teraz, poviem to doktorke a budem trvať na tom, aby mi pomohla vypátrať príčinu, lebo toto nie je normálne.

Čo sa týka tých príznakov, ja som ich na sebe nehľadala, veď sme neplánovali bábätko, ani by ma nenapadlo. Ale to mäso čo varili v škole okolo ktorej som šla, taaaak smrdelo, a potom tá pánska voňavka v obchode, čo si niekto dal na seba - brrr 😅 a potom ma začali bolieť prsia, ako ma počas klasického cyklu nebolievajú a podprsenka sa mi zmenšila 😃
Je to zvláštne, ale je to tak.

Jedine, žeby som mala nejaký chronický alebo skrytý zápal obličiek, alebo nejaké nádorové ochorenie, alebo cystu, alebo tehotenstvo. Mám bolesti ako na ms, nič strašidelného, klasika, tak uvidím. Musím čakať, ani test si nejdem kúpiť, reku, načo.

looola
22. jan 2019

@stratenanajdena však treba len počkať pár dni a uvidi sa 🙂.

hennyinnsbruck
22. jan 2019

@stratenanajdena pred 10 dnami ste mali sex, tyzden mas zimnicu. Takze 3dni po sexe zacala...to je este len na ceste do maternice
.. Neviem ci tie zimnice co mavas maju nieco s biochemickym... 🤔🤔

stratenanajdena
22. jan 2019

@looola preto sa budem teraz vyhýbať lekárňam. čo som mala som použila, a teraz viem, na čom som, takže musím čakať. AK nepríde, a príznaky mi ešte zosilnejú, tak potom skúsim až o pár dní. Lebo teraz je to kritické obdobie, či sa zasa nepustí...

@hennyinnsbruck nieee, zimnicu som dostala v ten piaty deň 😞 stredu 16.-ho som si robila ten test, vtedy mi aj zimnica začala, päť dní dozadu sme boli spolu. Pri donosených bábätkách som nikdy zimnicu nemala na zač. tehotenstva. A ani potom.

lubka251
22. jan 2019

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Toto je už na diagnózu, ale nie u ženskeho lekára.

hennyinnsbruck
22. jan 2019

@stratenanajdena ja neviem nechapem... Aj ked to bolo na 5ty den je sanca takmer nulova ze je zavrtane... Sak uvidis ci ms pride

stratenanajdena
22. jan 2019

@lubka251 To bola poznámka smerovaná na niekoho? Alebo si písala o sebe?
Ak to bolo k tejto téme, tak niekto otehotnie skôr, niekto neskôr. Niekto bábätko donosí, niekto potratí. Nič na tom nie je.
Nechápem, čo si myslela Tvojou nie vhodnou poznámkou do tejto témy. Alebo potrebuješ odbornú pomoc? To si si ale potom asi zmýlila diskusiu. Skús založiť novú tému a možno Ti tam poradia. Držím palce, pekný deň.

simonkaba
22. jan 2019

@stratenanajdena 5 dni po styku este nie si tehotna... takze priznaky nebudu tehotenske, to je velmi nepravdepodobne... ak by si aj bola, nebudes mat 6 dni rovnakeho neviditelneho ducha, hcg sa kazde dva dni zvysuje.. radsej by si mala ist k lekarke, nech ti spravia komplet vysetrenie aby si nemala horsi problem..