Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena aj tie silne priznaky sa mi zdaju veelmi skoro... 🤷♀️ Som aj ja zvedava ako to dopadne
@simonkaba vieš, ja som doktorke už v minulosti povedala, že sa mi to stalo viackrát, aj tie kontrakcie a očistky som jej spomenula pri potratoch. Ale ona to nerieši, lebo už máme deti a jej názor je, že už máme dosť detičiek. Skôr by ma riešila, keby sme mali jedno, dve, alebo žiadne. Ja však s jej postupom stotožnená nie som. Podľa mňa bez ohľadu na počet detí, ju poprosím, nech mi spraví nejaké vyšetrenia, odbery, neviem, čo bude ochotná. Lebo žiadna žena by nemala prekonávať toľko skorých potratov, treba pátrať po príčine. Ak sa teraz bábätko udrží, je možnosť, že to bolo tou pochybnou antikoncepciou.
Ahojte,vcera dnes by som mala dostat mrchu,no zatial nic a uz treti den mi je fakt blbo uz rano asi hodinku nato ako vstanem,nejake jemne tlaky-krce boli uz vcera a cici bolia uz par dni,tak reku dojde mrcha a nic,cudne mi je ze ked si zapalim tak po chvili mi je zas tak blbo jak rano,toto sa mi nikdy nestalo.Tak premislam ze musim do mesta a zbehnem kupit aj test a spravim a dam vam vediet ak dovtedy nedostanem pravdaze.Co si o tom mislite? Mimi by ma potesilo az moc no nechcem si namislat ....
@cica1650 urob test a uvidis 🤷♀️ drzim palce
@hennyinnsbruck dakujem najneskor vecer sa ozvem😉 no flasu vody berem zo sebou radsej lebo je to katastrofa fakt😂
@cica1650 ozvi ozvi 😉😉 cakame //, 😊
@stratenanajdena Trafená hus zagágala. Ja by som len fakt chcela vedieť o čo Ti ide??? Ja som si to tu trošku prelistovala, a poviem Ti, nestačila som sa diviť. Tak v auguste si začala pisať, že máš už za sebou 5 či 6 biochem. potratov. Pýtala si sa žien na veci, ktoré by žena, čo má 7 detí v 33 rokoch mala ovládať z predu zo zadu a neviem ešte odkial. Od augusta sem dávaš fotky s testami, ktoré si podľa mňa 400x upravila aby tam nejaký ten mikro duch vznikol. Od augusta si mala už neviem koľko biochem. potratov kedy, ako to ty opisuješ si musela v bolestiach porodiť na záchode. Myslím okrem decembra, vtedy si asi piekla vianočné pečivo pre svoje detúrence. A ešte aby som nezabudla podotknúť, si písala že Tvoj muž už nechce mať deti. Akože kážda žena čo tu je, a má aspoň trošku IQ tak jej dojde že tu tliapeš úplné sprostosti. Ja mám dve deti, a poviem Ti dávam na seba sakra pozor, aby ma nepochovali skoro, než sa budú vedieť o seba sami postarať. A ty máš 7 detí, vypisuješ tu úplné bájky, každý mesiac rodíš na záchode, si tehotná v strede cyklu a keď to nevide v strede cyklu tak otehotnieš na konci cyklu a potom to skončí biochem. potratom. Si fakt smiešna. Ale čítam si, že si už zmenila rétoriku, a bude z toho mimomaternicové 🤦♀️🙆♀️ Nuž, idem si zobrať asi čipsy, lebo toto je úplná telenovala.
@stratenanajdena veľmi sa tým trapis máš doma krásnych 7 deti ak ti príde do cesty to 8 tak sa tomu veľmi potešia ale poradím ti nesleduj sa tak veľmi neovplyvnis to ak žena má ovuláciu tá začína väčšinou na 12 den po menštruácii u niekoho skôr záleží aký máš dĺžku cyklu a aby si mohla spraviť tehotenský test musis aspoň vedieť približne kedy si mala ovuláciu alebo najskôr v deň kedy má prísť menses ani jeden mesiac sa nie rovnako uvoľní vajíčko takže v kľude aj keď ti bude 5 meskat stačí test a už sa tým toľko nezaťažuj máš krásnu rodinu a som si prečítala že si brala antikoncepciu veď to bráni počatiu aj po vysadení žení niekedy čakajú trocha kým otehotneju prestaň sa sledovať kašli teraz na testy užívaj si že máš takú veľkú rodinu a ak budes mať mať ešte ďalšie dieťa ono príde vieš jak sa vraví deti sa neplanuju oni prichádzajú a keď si nemala problém priviesť na svet 7 deti tak príde aj to ďalšie ak ho chces
@stratenanajdena skus spraviť zajtra na obed alebo večer okolo 17 na vrchnom vidím ale ozaj to je jemnúcKO iba
@stratenanajdena A na ten krvny test nepojdes a nepojdes... Tak si budes domyslat a vsugerovavat ze si mala x mikropotratov a vobec to nemusi byt pravda... Inac ak si uzivala antiku a aj tak ai otehotnela... Brala si ju poctivo? V rovnaky cas? A ja by som sa vobec necudovala ze dojde k potratu v cykle kedy si brala aj antiku... Alebo kedy si ju vysadila... Som zmetena z faktov ktore uvadzas... Casovo nesedia veci....
Ženy, zajtra mám síce ďalšiu skúšku v škole, ale nemôžem sa prinútiť učiť, lebo to čo tu čítam je gól 😂 smejem sa ako divá 😊 asi idem hodiť pukance do mikrovlnky a počkám kým príde odpoveď od pani stratenej 😂😂
Ahojte baby, prosím vás keď sa mi objaví duch na teste až hodinu po testovaní, tak to je už zbytočné že? A je problém tiež keď dlhšie namáčam test? Ja ho tam držím aj 15-20 sekúnd 😔ďakujem
@lubka251 už som Ti tu minule písala, že som potratila dvakrát od augusta - v septembri a v novembri. A iba tých dvakrát som sem dávala testy. A áno, nebola to len silnejšia oneskorená menštruácia, bol to potrat s kontrakciami a so všetkým, čo k nemu patrí. Žiaľ.
Vymýšľaš, obviňuješ, zveličuješ. Vymenovala som asi päť rôznych situácií, kedy môže byť zvýšené hcg v krvi, mimomaternicové tehotenstvo je len jednou z piatich možností, o ktorých viem. Takže asi si tu diskusiu nečítala až tak pozorne.
Poviem Ti len toľko, že ide z Teba veľmi veľa zloby, si verbálne veľmi agresívna, nemám záujem o Tvoje nenávistné prejavy.
K záveru Ti prajem len toľko, aby si nikdy v živote nemusela zažiť potrat alebo stratu dieťatka a aby si našla v sebe lásku voči druhým ľuďom.
@ja197 poviem Ti čo bude. Bude teraz čušať ako voš pod chrastov. Zajtra alebo pozajtra ( podla toho, ako sa bude vyvíjať jej mimomaternicové) sem pribudnú fotky dalších testov. A bude čakať gratulácie, od žien čo nečítali predošlé príspevky. A vobec nebudú vedieť, čo je zač. Takže zmastiť pukance, a šup šup ponoriť sa do kníh 😉 o dva dni je tu opať pani spisovatelka. Nič sa neboj 😂
@archanjel008 Ahoj 🙂
Ďakujem Ti veľmi pekne. Ja mávam väčšinou plodné dni hneď po ms. Ale nesledovala som si ovuláciu, neplánovali sme dieťatko. Ja mávam krátke cykly, cca 24 - 26 dní.
Čo sa týka antikoncepcie, používali sme chemickú bariéru - vag. krém. On ale nespôsoboval to, že zabraňoval spermiám, aby sa nedostali k vajíčku, žeby vytvoril bariéru, ale po dôslednom pozretí letáku som sa dočítala, že ničí oplodňovaciu schopnosť spermií (citujem z letáku). Čiže ich poškodzoval. Napadlo nás, žeby to možno mohol byť jeden z dôvodov potratov. Ale to sa už nedozvieme.
Krásne si mi to napísala, súhlasím a ďakujem.
@ikonica ahoj, jasné že pôjdem na odber k mojej dr, ale až keď mi bude meškať menštruácia. Skôr sa chodiť neoplatí. Takže až o pár dní, ak nepríde ms, sa objednám. Veď aj v septembri som sa objednala na krv, len som to žiaľ už nestihla. Už som to tu spomínala viackrát.
Antiku sme mali vag. krém zo spermicídnymi účinkami. Vyššie to spomínam.
A tie potraty som mala v priebehu vyše štyroch rokov. Posledné dva teraz od septembra.

@simonkaba Ahoj, ak mi nepríde ms, pôjdem ku doktorke. Tehotenské príznaky mám, poznám ich, už som bola tehotná. Tá čiaročka ináč silnie, ale na fotke to nie je dobre vidieť, voľným okom lepšie. Šak ak bude silnieť, tak pridám fotku silnejšieho testu o pár dní. Uvidíme. Teraz budem čakať, nič iné mi neostáva, ako každej 🙂
Ináč, ešte ma napadlo, si mi to pripomenula. Žeby tam čisto teroreticky mohla byť aj taká možnosť, žeby to bolo mimomaternicové, takže by sa skôr zahniezdilo (nemuselo by isť až do maternice). Len toto dúfam teda nebude môj prípad.
O pár dní sa dozviem.