Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@claudinocka na tom kazetovom vidieť druhu čiarku, na prúžkovom zatiaľ nevidim nič
@looola tak už verím, že sú tam 2, len teraz aby to šťastne dopadlo.... 🙂
@claudinocka no zla kvalita foto ale vidno na kazetkovom druhu čiarku mne sa predtým zdala aj na tom pruzkovon ale možno ráno sa lepšie odfoti držím palce aby všetko dopadlo posla tvojich predstáv a testiky budú silniet
@konica2 ahoj ukáž testy nepila si viac vody?
@kiin je to tam blahoželám
@konica2 hej v krvi budeš mať ešte hcg choď nech ťa pozrie možno že to bude dobré
@konica2 koľko ti meškala?
@konica2 a neskúšala si test ešte teraz lebo niekdy ženy spina aj pri tehunechcem ti dávať nejaké nádeje ale s tehotenským testom sa nedá presne merať výška hodnoty na hcg on len zisťuje či tam ten hormón je a niekdy žena má koncentrovanej si moc istejšia je predsa krv a ak ti tak dlho meškala namieste by bola kontrola lekár ti vezme krv a pokiaľ nekrvacas tak možno ešte šanca tam je budem myslieť na teba som skúšala nájsť tie tvoje testy ale nenašla som
@konica2 no tak zajtra šup k lekárke aby ťa prezreli mne sa za že sú všetky rovnaké ale na taký dlhší čas meškania by mali byť silnejšie bolesti máš nejaké či nie
@konica2 ešte ma napadlo skús si kúpiť inú značku testu a urob z ranného moču
@konica2 aha rozumiem a len spinis stále
@konica2 ak sa ti dá choď k lekárke nech ti vezme krv pozrie maternicu budeš vedieť presne čo a ako
@konica2 a bola tá čiarka silnejšia jak tie posledné na foto
@konica2 môže vidieť či maternica sliznica je vysoko žlté teliesko ktoré sa vytvára v trhu a to krv ak si mala takú čiarku ešte dnes ráno tak v krvi je hcg hormónu oveľa viac
@looola ak ovilacia bola v strede cyklu tak na 8.den meškania tie čiarky sú trosku slabé ( ja viem porovnať iba s mojimi, vtedy som mala už rovnako silne ako kontrolné ), ale to ešte nemusí nič znamenať. Ak na teste je druha čiarka- a u teba je tak v piatok v krvi určite bude HCG a podľa jeho hodnoty by ti lekár mohol povedať aj ako staré je tehotenstvo resp či nie sú hodnoty príliš nízke na daný týždeň. A plus s ultrazvukom môže kuknúť čo náhodou nemáš hematóm v stene maternice z čoho môžeš tiež špiniť.
@hennyinnsbruck no vcera pobede mi prisla a dost bolestiva-krcova cize sa nic nekonaa,mozno nabuduce😕

Rozobraté....