Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sheilla11 neviem tazko povedat, ja som mala cykly 32-40 dnove ako kedy a testovala som na 40dc a uz boli riadne kolajnice ale zasa som mala skorej ovulaciu...
skus este za 3-4 dni spravit ak nedostanes, drzim palce
@sheilla11 no ja dnes tiez nic..takže zajtra čakám ms
@sheilla11 podobný vytok mám aj ja..ale s ohľadom na výsledok testu si nemyslím že ide o tehotenstvo
@daniela2227 ktory den po ovulacii si testovala?
@sheilla11 nedeľa 8 den poobede...tam sa mi niečo zdalo..na dvoch rozdielnych testoch...A dnes ráno.. čiže 10dpo...zajtra mám dostať ms
@sheilla11 lebo dnes by to malo byť silnejšie.. A nebolo
@sheilla11 jeden z mojich prvych priznakov bol prave vytok, mala som stale vlhke nohavicky a taky lepkavejsi vytok a inokedy som mala pred mrchou vzdy sucho... ale tazko povedat kazdy to moze mat inak 🙂
@prettiness Aj moj jej taky lepkavejsi...akurát že test na figu
@sheilla11 ano to je to co som pisala ze na 40dc som mala uz ciarky uplne rovnake..
@daniela2227 ja som ani v 8 tt nemala rovnako silne ciarky na testoch.ak tam ciarky mas tak nevesaj hlavu, nemusi byt nic stratene.hod foto posledneho
@barboritta ahoj..nemám foto..test síce stále mám...ale to už nebude nič platné keďže bol robený vcera
@sheilla11 preco by si ju nemala dostat?
@sheilla11 to ma mrzí...viem ako ti je
@sheilla11 ale si 14 dpo nie?...pride ti neboj

@sheilla11 uz ti meska?