Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel008 tak teraz si ma vystrašila (viem, že v dobrom), že som si rovno ten test spravila. Mám tam iba takého istého ledva viditeľného ducha, ako som dávala prvú fotku pred pár dňami. Takže snáď nie...
@stratenanajdena ukáž mi
@archanjel008 mala som ešte ten istý, kde mi pred pár dňami (piatok) vyšla viditeľná čiarka (dvojbalenie), aj fotku som sem vtedy dala.
Teraz tam vidím čiarku, ale je slabšia. Snáď sa vo štvrtok dostanem ku doktorke, kvôli tým bolestiam. To už by som nemala mať ms...
(horný test je dnešný)
@archanjel008 (toto je ten desiatkový)
@stratenanajdena skús ešte dnes test a k lekárovi chod aby ťa prezrel
@stratenanajdena keď máš také bolesti najlepšie ísť hneď do štvrtku ešte daleko
@archanjel008 ďakujem, ale nebudem už testovať, nechcem tak vyhadzovať peniaze. Už to nejako do štvrtku vydržím, ak by sa mi akútne bolesti zhoršili, tak letím hneď, ale verím, že sa to nezhorší. Bolí to v kuse, ale nie viac a normálne sa hýbem. A možno to bude fakt tá cysta... Alebo ja neviem čo. Snažím sa nato nemyslieť. Ms mi už konečne slabne.
Taaakže... aj o tomto môže byť duch na teste... 😕
@stratenanajdena tak dobre veď predsa sama najlepsie poznáš svoje telo😀
@romanka923 nič tam nie je, ani kanalik
@romanka923 na spodnom je nieco
@romanka923 nic
@romanka923 na spodnom vidím tri čiarky 🙈
@kacicka30 ako to robiš že v 99% pripadov vidiš dve čiarky? 🤣
@romanka923 negativny
@stratenanajdena Prosim ta,co su toto za testy,ze ti vysiel jeden skoro pozitivny? To uz ani testom sa neda verit..
@olylili no inak teraz aj ja 😂
@dominika_sk na spodnom vidim jemnu druhu ale netvrdim ze je to tehu ciarka🤔
@romanka923 je to pepino test a ten ma čiarky ďaleko od seba. Nie, naozaj tam nič nie je
@kacicka30 a mysliš že ona hlada druhu čiarku ktora by pripadne znamenala tehotenstvo alebo nejaku inu čiarku čo nič neznamena?
@dominika_sk Ale ja zas ani netvrdim ze je to duch ani ze kanal iba mne sa tam jemne nieco zda a dokonca jedna baba tu aj 3 ciarky spozorovala,tak tolko
Oki dakujem vam 😊
@kukurica77 práveže sa im dá veriť. To znamená, že najskôr budem mať asi nejaký problém a tie bolesti, čo mám od septembra, sú dosť opodstatnené nato, aby som už konečne zašla ku doktorke. Test je PLUS lekáreň desiatkový. A áno, už som ho mala niekedy aj snehobiely. Takže teraz čiarku ukázal z nejakého (netuším a vôbec neviem akého) dôvodu. Streda - štvrtok idem ku dr., keď mi skončí ms.
@romanka923 ahoj, test je biely, jediné, čo je okrem kontrolnej farby vidieť, je kúsok rozpitej farby blízko nej. Možno si ho príliš namočila. Už Ti mešká?
@stratenanajdena meska 5 dni ..
Ahojte snazilky. Chcem sa opytat,ake mate skusenosti s testami intimited. Dnes mi meska mrcha 6.den a rano mi vysiel jemny dusik. Jedna kocka mi napisala, ze su nespolahlive a ze duchuju. Dakujem za vase skusenosti
@zaba22 mne ukázal ducha aj iný test, keď aj intimed, ale pre tvoju istotu skús radšej inú značku s citlivosťou 10.

@stratenanajdena ja som krvácala a mala pozitívny test jediná možnosť je urobí si test ak vyjde čiarka Smer pohotovosť