Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liv_94 ahoj, testy sú negatívne. Kedy máš dostať ms?
@niky1141997 ahoj, iba jedna čiarka.
@dominy12
@stratenanajdena no podľa poslednej ms ktorá bola 29.1 som mala dostať včera dnes som 30dc ale ovu som mala na 19 DC , a od 21dc mi lekár nasadil Duphaston dnes beriem poslednú tbl.. Tak teraz neviem kedy by som mala mat ms 🤔vy mi neviete poradiť?
@liv_94 Nevidím dôvod nato, aby Ti ms meškala. Duphaston neposúva cyklus, aspoň o tom neviem. Od ovu do dvoch týždňov by mala ms prísť, ale každá žena môže mať ináč dlhú luteálnu fázu. Ty to máš podľa popisu zatiaľ 11 dní. Tak uvidíš, ak tak si skús o dva dni test, ak ms nepríde.
@liv_94 ms pride par dni po vysadeni duphastonu(ak nie si tehotna) u kazdej je to inak, mne chodievala na 3-4den po vysadeni
@hennyinnsbruck to som nevedela, takže Duph. teda posúva cyklus?
@misicka123655 Gratulujem 🙂 je to tam 🙂
@saminko1 a po akom čase by ste mi odporúčali ísť ku gynekológovi?
@misicka123655 Ak meska ms tak uz ak nie tak staci tyzden po meskani 🙂
@saminko1 mešká ale len 3 deň stačí to?
@stratenanajdena podla toho ako sa bere. Ja som ho bravala od 3dpo koli udrzaniu v pripade tehotenstva. Mala som ho brat 10dni.a po dobrati potom ms pride.
@misicka123655 zavolaj gynek on ti povie kedy😉
@misicka123655 ja som bola dnes mne meska 3 tyzdne a dva dni a bolo vsetko pekne vidiet aj srdiecko.Ked nemas problemy tak staci aj 2-3 tyzdne po meskani ms.Dalsiu kontrolu mam az o mesiac
@dadulik6
@dominy12
@stratenanajdena baby skúsila som inu značku tu s ktorou som testovala pri prvom tehu.... Robený poobede prvá po 5 min a ďalšie po uschnuti vidíte niečo? Ci tiež nič?
@liv_94 vidím čosi na druhej foto😊
@liv_94 vidím len jednu čiarku. skúsi si spraviť test o dva dni. držím palce. 🍀
@81anina môžem sa ešte spýtať... Mám taky biely hustý výtok je to pri tehotenstve normálne alebo ide o niečo vážnejšie?
@misicka123655 tak to ja netusim ja mam od zaciatku biely vytok ale skor riedky niekedy ho je viac niekedy menej
@misicka123655 ak nepociťuješ pálenie svrbenie, výtok je bez zápachu, nie je taký hrudkový ako stvarohovatelý tak je to normálne 🙂 ja stále musím nosiť intimku a to už som v 20tt..
@romanka923 ale je tam niečo vidieť...skús večer alebo zajtra už by mal byť silnejší😊drzim.palce daj vedieť ako si dopadla s ďalším testom...
@evita1233 dakujem 😊 dam vediet v pondelok budem robit dalši.
@romanka923 je tam slabá čiarka, držím palce nech silnie ✊
@adria88 dakujeem 😊

Baby 11dpo..... 19 DC pozitívny test 21dc Dr potvrdil ovu +16mm sliznica nasadil Dufik dnes beriem poslednú tbl som 30dc a včera som skúšala test poobede a dnes ráno (prvá foto po 5 min a druha po uschnuti, vrchný dnešný)