icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

gabuliacik
•
2. mar 2019

@romanka923 nieco vidim🙏🏼

simic
•
2. mar 2019

Ahojte, som tu nova. Mam 7. Den od ocakavanej MS a uz stvrty test mi vysiel takto. Stretol sa s tym niekto? Neviem ci sa mam tesit alebo radsej nie aby som potom nebola sklamana. Snazime sa uz rok. Dakujem za odpovede.

kukurica77
•
2. mar 2019

@simic urob si 10-ovy test,tam to pekne uvidis,clearblue su 25-ove,takze ti to tak skoro neukaze,aj ked by sa dalo povazovat tento test za slabo pozitivny...

simic
•
2. mar 2019

@kukurica77 aha dakujem, moc sa do toho nevyznam lebo som to nechala na nahodu len by som uz chcela vediet na com som lebo sa nervovo zrutim do pondelka :D

erickatt
•
2. mar 2019

@simic v tesku maju najlepšie testy. Su spoľahlivé

kukurica77
•
2. mar 2019

@simic odporucam testy: dr.max alebo pepino

butterfly333
•
2. mar 2019

@romanka923 aj ja vidím držím

romanka923
•
2. mar 2019

@butterfly333 dakujeem 😊

sindy1830
•
2. mar 2019

@simic ahoj mne vyšiel rovnako ako tvoj pred 2 týždňami a zatedy mi mrcha neprišla mešká dva týždne a keď som si robila iný tak negatívny a aj clearblue digitál negatívny tak neviem na čom som

lowndes
•
2. mar 2019

@sindy1830 @simik obe ste podla mna tehu 😍

simic
•
2. mar 2019

@lowndes no na sono este nic nevideli tak som zmatena 😞

simic
•
2. mar 2019

@sindy1830 no na sono este nic nevideli tak som zmatena 😞

lowndes
•
2. mar 2019

@simic a kedy ides znovu? a krvne testy??

sindy1830
•
2. mar 2019

@lowndes bodaj by si mala pravdu ale ako som spomínala ostatne testy sú negatívne a dokonca dnes teda včera som si robila zasa clearblue digitál a ten negatívny. Na Slovensko idem o dva týždne tak až potom sa mi dá skočiť k lekárovi

sindy1830
•
2. mar 2019

@simic ahoj a koľko ti mešká MS?

simic
•
3. mar 2019

@sindy1830 digitalny prave teraz.. Meska mi 8 dni

simic
•
3. mar 2019

@lowndes idem v pondelok na krv za svojim gynacom 🙂 len sa fakt zrutim.. Lebo vsetky testy pozitivne a sono nic

bibih
•
Autor odpoveď zmazal
•
bibih
•
Autor odpoveď zmazal
•
bibih
•
Autor odpoveď zmazal
•
enusamt
•
3. mar 2019

@simic to je este maalicko... ozaj doktor nic moc neuvidi... odporucam neskor, ak netreba nasadit lieky... aby bola potom rovno aj akcia srdiecka 🙂

Inak gratulujem 🙂

kukurica77
•
3. mar 2019

@simic tak je to jasne,gratulujem! A zelam bezproblemove tehotenstvo

sticker
simic
•
3. mar 2019

@bibih moze byt neviem uplne jak to funguje ale urcite zajtra rano naklusam na gyn na lacno :D

lucinika
•
3. mar 2019

@simic gratulujem, aj ja som mala takýto výsledok a už začínam 7 mesiac

cvikla12
•
3. mar 2019

Ahojte kočky pokúšame sa o druhé bábo a mám 4 dní do ms. Myslíte že by mi už zajtra ráno testik mohol niečo ukázať?

miriamn76
•
4. mar 2019

@cvikla12 drzim palce🙂

cvikla12
•
4. mar 2019

@miriamn76 robila som test čo povieš

cvikla12
•
4. mar 2019

Kočky za 3 dni mám dostať ms myslíte že príde? Dúfam že nie som jediná čo tam tu čiaročku vidím.

cvikla12
•
4. mar 2019
judit_ka
•
4. mar 2019

Ahojte, chcem sa spytat stala sa my taka vec. vcera som myslela ze prisla ms. No krvacala som len tak ze na wc papieri jasna krv. Vcera rano a viac uz nic. Poobede uz bol papier uplne cistucky. Myslela som ze sa to rozbehne ale nic dnes zas uz cisto. O babo sa snazime aktivne uz dlhsie. nechapem co to. Viete poradit?