icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

gabuliacik
2. mar 2019

@romanka923 nieco vidim🙏🏼

simic
2. mar 2019

Ahojte, som tu nova. Mam 7. Den od ocakavanej MS a uz stvrty test mi vysiel takto. Stretol sa s tym niekto? Neviem ci sa mam tesit alebo radsej nie aby som potom nebola sklamana. Snazime sa uz rok. Dakujem za odpovede.

kukurica77
2. mar 2019

@simic urob si 10-ovy test,tam to pekne uvidis,clearblue su 25-ove,takze ti to tak skoro neukaze,aj ked by sa dalo povazovat tento test za slabo pozitivny...

simic
2. mar 2019

@kukurica77 aha dakujem, moc sa do toho nevyznam lebo som to nechala na nahodu len by som uz chcela vediet na com som lebo sa nervovo zrutim do pondelka :D

erickatt
2. mar 2019

@simic v tesku maju najlepšie testy. Su spoľahlivé

kukurica77
2. mar 2019

@simic odporucam testy: dr.max alebo pepino

butterfly333
2. mar 2019

@romanka923 aj ja vidím držím

romanka923
2. mar 2019

@butterfly333 dakujeem 😊

sindy1830
2. mar 2019

@simic ahoj mne vyšiel rovnako ako tvoj pred 2 týždňami a zatedy mi mrcha neprišla mešká dva týždne a keď som si robila iný tak negatívny a aj clearblue digitál negatívny tak neviem na čom som

lowndes
2. mar 2019

@sindy1830 @simik obe ste podla mna tehu 😍

simic
2. mar 2019

@lowndes no na sono este nic nevideli tak som zmatena 😞

simic
2. mar 2019

@sindy1830 no na sono este nic nevideli tak som zmatena 😞

lowndes
2. mar 2019

@simic a kedy ides znovu? a krvne testy??

sindy1830
2. mar 2019

@lowndes bodaj by si mala pravdu ale ako som spomínala ostatne testy sú negatívne a dokonca dnes teda včera som si robila zasa clearblue digitál a ten negatívny. Na Slovensko idem o dva týždne tak až potom sa mi dá skočiť k lekárovi

sindy1830
2. mar 2019

@simic ahoj a koľko ti mešká MS?

simic
3. mar 2019

@sindy1830 digitalny prave teraz.. Meska mi 8 dni

simic
3. mar 2019

@lowndes idem v pondelok na krv za svojim gynacom 🙂 len sa fakt zrutim.. Lebo vsetky testy pozitivne a sono nic

bibih
Autor odpoveď zmazal
bibih
Autor odpoveď zmazal
bibih
Autor odpoveď zmazal
enusamt
3. mar 2019

@simic to je este maalicko... ozaj doktor nic moc neuvidi... odporucam neskor, ak netreba nasadit lieky... aby bola potom rovno aj akcia srdiecka 🙂

Inak gratulujem 🙂

kukurica77
3. mar 2019

@simic tak je to jasne,gratulujem! A zelam bezproblemove tehotenstvo

sticker
simic
3. mar 2019

@bibih moze byt neviem uplne jak to funguje ale urcite zajtra rano naklusam na gyn na lacno :D

lucinika
3. mar 2019

@simic gratulujem, aj ja som mala takýto výsledok a už začínam 7 mesiac

cvikla12
3. mar 2019

Ahojte kočky pokúšame sa o druhé bábo a mám 4 dní do ms. Myslíte že by mi už zajtra ráno testik mohol niečo ukázať?

miriamn76
4. mar 2019

@cvikla12 drzim palce🙂

cvikla12
4. mar 2019

@miriamn76 robila som test čo povieš

cvikla12
4. mar 2019

Kočky za 3 dni mám dostať ms myslíte že príde? Dúfam že nie som jediná čo tam tu čiaročku vidím.

cvikla12
4. mar 2019
judit_ka
4. mar 2019

Ahojte, chcem sa spytat stala sa my taka vec. vcera som myslela ze prisla ms. No krvacala som len tak ze na wc papieri jasna krv. Vcera rano a viac uz nic. Poobede uz bol papier uplne cistucky. Myslela som ze sa to rozbehne ale nic dnes zas uz cisto. O babo sa snazime aktivne uz dlhsie. nechapem co to. Viete poradit?