Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Vratilasom sa z gyn, vzali mi krv ale nic nevidel.... Povedal mi ze to bude asi mimomaternicove tehotenstvo :/
@simic
To je strašne skoro ... ako Ti hneď mohol povedať ze je to mimomaternicove ? To co máš za gyn ? Mne bolo na sone vidno bit srdiečko až v 8tt ..
@lenulienka1008 ďakujem veľmi pekne verím že bude silnieť v piatok chcem urobiť digitálny
@evita1233 ahoj .tak ja dnes rano takto , duch ci kanalik? Ci mi sibe uz? 😀🙈
@romanka923 nechcem sa miešať do debaty ale keď si ju zväčšim tak tam aj ja niečo vidím 😁
@romanka923 tu sa mi to zdá byť lepšie vidno
@cvikla12 jej dakujeeem 😊🙏🏻 Hej je to tam lepsie vidno 😊 asi spravim digi lebo z tych hladania čiarok ma porazi 😀🙈
@romanka923 ja sa tiež v piatok chystám Digi robiť
@simic plod je vidno až keď mešká 14 až 21 dní takže buď v kľude pokiaľ nespinis a nemáš pichlave bolesť tak si podľa mňa otehotnela len neskôr urob si test
@cvikla12 gratulujem
Neviem na sono nic nevidel iba videl mimo maternice nejaky cierny fliacik tak povedal ze bud je to mimomaternicove alebo je to nejaka zlaza ci co ja uz som ho potom nepocuvala uz som len v slzach sedela.. Zobral mi krv a mam zajtra volat na vysledky... Ale krv bude podla mna pozitivn ked mi 8 roznych testov pozitivne vyslo... Normalne v takom soku som bola ze neviem jak som to odsoferovala domov
@simic ja som mala 2krat mimo nestresuj sa ako má byť tak bude neovplyvnís to uvidíš zajtra výsledky z krvi uvidíš že bude dobre povec ml i aký máš cyklus a kedy si asi mohla mať ovuláciu hm
@archanjel008 cyklus mam 28 normalny niekedy 29 a ovulaciu cca 11.teho februara
Ahojte chcem sa len opýtať, či niektorá z vás mmá skúsenosť ako ja. MS mi mešká 3 dni ale testy zatiaľ negatívne. Mám bolesti v krížoch a citlivé prsia. Mám dúfať a čakať na druhú čiarku? Kedyp
by sa mala na teste zobraziť?
@evk_a
Ovu si vieš kedy mala ? No na teste by Ti už malo ukázať ciarku hoc len slabú ak Ti meškajú
@romanka923 aj na tomto je vidno , správ zajtra ráno ešte už by mal byť silnejší...ak nie nesmut uvidíš aké budú výsledky z krvi...😊
Kočky?? Pomoc :D s kamoskou (zajtra ma termin porodu) sme si zo srandy dnes urobili tehotenske testy. Ona samozrejme II ciarky ale ja čakala iba I. Nuž...oba testy pozitivne. Ja mam druhu ciarku uplne slabucku. Kto ma skusenosti s tymto testom rapiclear a mal tiez takuto slabucku ciarku ked ste boli na gynde, v kolkom ste uz boli tyzdni? (Menzes som mala dostat vcera
@mimusa1997 noo este skus rano ten typicky pasik a uvidis..ale za mna si urcite
@ivusik1111 neviem kedy bola presne ovu, nesledovala som tento cyklus
@mimusa1997 urob ešte klasicky pruzkovy lebo ja som negatívne mala takéto pri týchto testoch

@cvikla12 vidiiiim a gratulujem. Už nech len pekne silnie ciarocka