Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck ona asi myslela, že pri prvom dieťati jej pekne postupne silnel, či? ;)
sa to ťažko číta bez tých čiarok.
a zvedavá som aj ja 🙂
@stratenanajdena 😊
@snazilka2019 tak pred nebol ok ten test
@hennyinnsbruck jj test bol divný....tak uvidíme kedy budú // ozajstne
Tak držte palce naďalej 😀
@snazilka2019 držíme palceky 😘
@cvikla12
Tak to je super, prajem veľa zdravíčka a aby si to dotiahla do úspešného konca
@cvikla12 gratulujem
@cvikla12 gratulujem a prajem všetko dobré až do konca
@lenulienka1008
@snazilka2019
@butterfly333 kočky ďakujem o dva týždne pojdem j dr aby už bolo aj na ultrazvuku niečo vidno.
@cvikla12 tesim sa s tebou 🙂 a gratulujem,hlavne kludne tehulkovanie prajem
@cvikla12 perfektná správa! nech len vydrží, rastie a silnie až do úspešného konca! A Tebe hlavne pevné zdravie prajem 🙏
Ja dnes hnedokrvavy hlien...tak.uvidime či mi nepríde mrcha....
@stratenanajdena ďakujem veľmi pekne 😘😘😘
@snazilka2019 kedy máš mať mrchu
@cvikla12 pondelok...ale dôjde asi skor
@snazilka2019 tak to môže byť predzvest
@snazilka2019 mne vsetky testy ukazuju duchov...ale nic nesilnie po par dnoch :( co to je..kazdy test je chybny a ukazuje kanalik? :(
@snazilka2019 tak ako??
Ahojte...mate niektorá s týmto... . Dneska som mala na nohavičkách také tmavé hnedé špinenie... Je to moje prvé tehotenstvo tak som hneď šla na pohotovosť ale na Sone nebolo vidieť nič vzala mi krv a o 2 hodiny mi volala že je to skóre tehotenstvo a ze hodnoty su ešte nízke.... Mam sa báť alebo je to normálne????
@misicka123655 fuu uprimne..ja som takto potratila ... hnede spinenie silnelo a silnelo..pridala da trosku krv..utekala som na pohotovost a ze bum neskoro :( bolo to pred 1,5 rokom...kontroluj sa a ak cokolvek chod na pohotovost opat...(iba radim)
@misicka123655 a tebe tehu potvrdil aj lekar ci len test??
No test a krv
@misicka123655 tak super..ale davaj na seba pozor a kontroluj sa.. drzim palce 🙂
@lowndes no len čo stým spinenim.... Mam z toho strach.... Ale je to začiatok tehotenstva čiže na Sone neuvidí nič zatiaľ
@misicka123655 to môže byť aj s uhniezďovania. Ja som to tak mala zasa pri prvom dieťatku. Tiež pohotovosť v 5 tt, robili UZ, našli žĺtkový vak, dali fotku a poslali domov. A dnes mi tu behá, 13 ročné potešenie 😉 Nenamáhaj sa, nohy hore a kľud. Ak by sa Ti zosilnilo špinenie, alebo neprestávalo, hybaj znova a pýtaj minimálne recept na duphaston a nasadiť horčík.Držím Ti palce 🙏

@lowndes
@hennyinnsbruck myalela som že pri prvom synovi mi vyšiel pozitívny a len silnel.....a včera večer pozitívny slabulinkaaa čiarka .....ráno.silnejsia rovnaký test....a dnes na obed iná značka aj rovnaká a test negativny