Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lubka251 preco? nieco mi uslo? 😁
@kacicka30 tak ti to nakoniec vyšlo? 🙏🙏
@katarina5194 tak este velmi neverim testnem este zato
@monika2101 keď ten test držím za ten zelený papierik a chcem ho odfotiť, takmer vždy sa mi ho podarí zošuchnúť palcom dolu 😅. Keď ho fotím ešte nevyschnutý (v limite), vtedy väčšinou. Áno, to sklíčko hádže tieň, a niektoré majú tak robené okienka, že čiarka (je teraz jedno ktorá) je takmer pri kraji. A ešte to rozoberám preto, nech to schne na vzduchu ako klasický test na ponáranie, nech sa to nezaparuje a nepremáča zbytočne. Nič menej, nič viac.
Veď uvidím, dnes je prvý deň, čo mám dostať ms, ak nepríde do piatku, a budú silnieť čiarky, môžem sa opatrne začať tešiť. Zatiaľ som na čakačke 🙄 Ale bolia ma dosť kríže, skôr si myslím, že mi príde ms.
A ďakujem Ti 😘😘😘
@saskia00721 mňa tiež začali bolieť prsia a mala som bolesť v podbrušku ako keby mala prísť mrcha a nakoniec neprišla 😊 ...inak toto je fotka testu z dneska čiarka zosilnela
@ada36link36 jej tak to gratulujem, dufam ze ti bude čiaročka silnieť 🙂 tebe už MS mešká ?
@ada36link36 gratulujem aj ja dnes podobny test ,,,
@paulimauli držím palce, nech silnie ďalej 😊
@domcatko1811 podla mna je to v poriadku pozitivne,
@domcatko1811 skus spravit napriklad dr max..ja som robila 14dpo pepino a bola tam slabulinka ciarka a ked som skusila dr max, tam uz bola krasna🙂
@stratenanajdena skús digi a budeš to mať isté
@stratenanajdena máš ho silnejší 😊
@kacicka30 tak akýsi náznak tam je na tom desiatkovom, tie intimedky ukazujú ozaj najskôr zo všetkých. som zvedavá, ako dopadneš. držím Ti palce! 🙏
@stratenanajdena myslyš tie 25 ky?tie uz neviem kupit nemaju ich
@kacicka30 ja viem, však ja som to tu písala, že už ich niet. Tak snáď ich nahradia ešte lepšími alebo tiež cenovo výhodnými ;)
@stratenanajdena Ale zas aj duchovali
@stratenanajdena ten test máš prešťatý 🤦♀️
Ahojte... Mam otázku... Prvé dva testi my vyšli pozitívne aj test z krvi len tam to bolo ešte slabé... Asi tak 3 týždne dozadu a trz mi tehotenský test vyšiel negatívny... Čo to môže znamenať?
tak takto pokracujeme dnes mam 8 dni spozdeni ms no test krasny ale na sonu jeste nic neslo videt tak mam jit znova v patek, jen doufam ze tam nebude jen prazdny gestacni vaček protože údajne hcg roste i tehdy když je prázdny, trochu mě to znervoznuje ☹ protože při prvním synovi mi začlo byt zle atd už 4 dny pred očekavanou ms ktere trvaly každý den až do porodu a ted mam 8 dni spozdeni a zatim se skoro necitim jako tehotna jen me boli prsa když si sundam podprsenku a občas boli kříže a hlava ale nevolnosti žadne

@stratenanajdena neviem lebo mne nikdy nejde papierik dole lebo drzi dost silne iba ak je test uplne premoceny tak sa odlepi 🙂 a kazetovy toez neviem naco sa rozobera aj ked je pravda ze to sklicko skresluje tienik 🙂 ale prajem || ciarky 🙂