Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@saskia00721 utorok som mala dostat mozno 21 ked mam posunutu no pondelok idem na krv
@kacicka30 hmm tie testy mi prídu divne 🤔🤔na 25tkovom si mala čiarky riadne takže na 10tkovom už koľajnice mali byť pretože su to oveľa citlivejšie testy. Lebo Logicky najskôr ukážu tak od 8,10 dpo 10tkove testy pretože su najcitlovejsie čiže zaznamenajú ešte tu malú hladinu hcg a 26tkoby ukáže az neskôr možno tak den pred ms. Buď tie testy namacas dlho a vyskocia 2 čiarky alebo výkyvy hormónov ti môžu spôsobovať toto s testami. Predsa každým rokom starne reprodukcny systém v tele a nefunguje tam všetko tak ako by malo. Každý mesiac máš takéto testy a to nie je normálne
@kacicka30 mne to už tiež mešká ale nemám odvahu urobiť si test
@cvikla12 děkuji včera jsem byla na sonu jsem dnes 5+1tt a konečně včera šel vidět už žloutkovy váček ale na srdíčko si musím ještě 2 týdny počkat, tak nakonec i když nemám moc výrazné těhu.příznaky se to konečně podařilo, jinak nevím jestli to někoho zajímá ale vím co pomohlo mě k otěhotnění zašli jsme si s manželem na vyšetřeni on mel spermiogram ok a ja jsem taky zdrava no i tak se nedarilo tak jsem šla na folikulometrii tam se zjisti ve ktery den přesně bude ovulace a tam mi i řekli ve ktery den si mam pichnout pregnil to se picha 36hod před ovu. to je taka vodička která způsobí že folikul praskne a uvolní se vajíčko a nastava ovulace no a zaroven mi hned predepsali duphaston na udrženi plodu, to se bere 10 dni a potom pauza bud přijde ms a pokud ms neprijde (zjisti se těhotenstvi ) tak se to potom bere do 12tt. vím že tu je spousta žen ktere odmítaji léky a chemii ale ja nechci čekat dlouhe roky zbytečně na vytoužene miminko ktere mužu mit v podstatě za chvíli jen s trochou pomoci,navic s tím jsou minimálni výdaje a né jak u umělého oplodnění.takže já jsem vděčná že mi dopomohli v caru k otěhotnění.pokud někoho zajímá něco bližšího tak klidně pište
@saskia00721 ja som mala asi posinutu ovulku ukaze mi vsade no nie az tak velmi a hlien som mala po ako mam v kalkulacke
@kacicka30 ja som ju mala presne podľa hlienu a dnes mi už sto percentne meskaju tak počkám asi ešte pár dní a urobím test
@saskia00721 este zajtra testnem.a pondelok idem na krv ja som mala asi posunutu
@saskia00721 ano.. niekolkokrat za den som mavala typicke ms bolesti.. chodila som aki diva kukat do nohaviciek a furt nic 😀 ja som tieto bolesti mala do polky tehu
@saskia00721 áno mala som to aj pri prvom aj pri druhom a aj teraz. To je normálne také tlaky
@cvikla12 ja jsem mela jit na kontrolu okolo 1.4 ale manžel bude mit ranni tak nema kdo hlidat našeho 2 ročneho syna tak jsem to musela zrusit a objednala jsem se na 18.4 aby uz určite šlo vidět srdíčko a aby mi už rovnou dali tehotenskou knížku protože hned na dalši den 19.4 jedeme na velikonoce k našim do ČR a chtěli bysme to oznámit rodine, nam se nedařilo zřejme proto že nekdy jsem mela ovulaci 12DC a nekdy až třeba 19DC a jelikož mivame sex tak raz za 2-3 dny tak jsme se asi stale nemohli trefit proto jsem si raději zašla na tu folikulmetrii at mam větši jistotu a vyšlo to a jsem rada že mi dali i ten duphaston na udrženi plodu tak snad to všechno bude ok i u nas i u vas 🙂
@kacicka30 tak ako si skúšala testik
@archanjel008 ahoj sobotu som uz mala oekne ciarku a nedelu rano slabsiu a dostala som menzes tak adi biochemicke
@kacicka30 tak NATO že máš už menses a už si mala raz mimomaternicové by som ti odporučila ísť na tú krv ale tak sama vieš
@kacicka30 nechcem sa ťa dotknúť ale máš 37 rokov. Telo hlavne ženské pohlavne orgány už nefungujú ako pri 25 ročnej. Stracaju sa jednak tvorba folikul a žena sa dostáva pomaly do prechodu ale len pomaly. Takže buď pôjdeš k dr alebo si urobíš zas o mesiac test, ktorý ti vyjde takto isto.
@kacicka30 vraj dostala som kramy tak som uz nesla k dr??? to co je???? nebojis sa hazardovat zo svojim zdravim ? a este k tomu si musis pichat injekcie ak otehotnies??? Sama si pisala ze ked zistis ze si tehu musis pichat ... tak preco si nezacala hned ako ti ukazalo ciarku? na co si cakala ?? sorry ale nechapem Ta niekedy 🙈
@archanjel008 ved baby ja som v okt mala mimo a vysetrila a bolo vsetko ok a teraz naco mam ist na krv?
@kacicka30 lebo sa to môže opakovať jedine že si si urobila test a bol negatívny uz
@kacicka30 lebo ak je nepriechodný pravý vajíčkovod čo ti bol odstránený tak je dôležité ako je nátom ľavý pozreli ti ho laparoskopiou žena po mimo musí spolupracovať z gynekológom aby ťa skontroloval tak preto mala by si ho navštíviť pre kontrolu a u sa aj dosť snažíte a nedarí sa či nepotrebuješ ísť na nejakú liečbu
@archanjel008 ja mam lavy a neni som s tych co nejdu mne potom vsetko vysetrila a preliecila ja aj otehu len niekedy nestiha krv mam si pichat no len ze sa musi podarit aby dobre bolo
@monika2101 ano musim a preto som jej volala radsej ze co a mala som si ešte dat anopirin a ked nepride menzes tak pondelok a ked pride tak menzes dorazil

@kacicka30 ok... Som zvedavá na ďalší lebo o niečo silnejší by mohol byť..... 🤔