Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daandra alebo dvojičky 😍
@hennyinnsbruck hádam nie,ale som zvedavý, pri malej mi práveže pomaličky silneli..a teraz mám ešte týždeň do ms
@daandra 😊😊
@saskia00721 presne tak to mam aj ja
Takze dnes mi volali z kliniky. Hcg negatívne . Takze tie top testy ma úžasne okašlali 🙂 človek už nemôže veriť ani vlastným očiam 🙂
@hennyinnsbruck tak 🙂 nemusím ísť ani na krv. Pustila sa ms, to teda bola kriminálka 🙈 snáď to nabudúce dopadne lepšie ❤️
@ceklis no aspoňze prišla 👍👍😔😔😔
Určite to nabudúce dobre dopadne 👍👍👍✊✊
@mims1520 na tej kontrolnej čiarke je vidno že test bol zly. urobila si ho mačanim v nadobe?
@mims1520 top test to urobil minulý mesiac aj mne. Videla som druhu čiarku bola ružova a úplne zreteľná otestovala som o dva dni a už tam bol iba duch a nakoniec mrcha prišla. A to som testovala dosť skoro nejakých 10 dpo keď tam bola tá čiarka. Mne zostal doma ešte jeden ten test ale použijem ho až keď mi bude meškať lebo minulý mesiac som testovala po tom top teste ako šialena a oklamal ma. Akurát co som bola v neistote.
@ikonica neviem vôbec 🙂 keby som mala daky plán, bolo by dobre, ale som z toho už tak veľmi unavená, že sama neviem. Idem 25.4 po výsledky do Nitry, možno mám zase zle tie sprosté cytokiny a potom 9maja mám kontrolu u hematologa a keď tak skúsim vklad toho jedného čo mame v Brne a končím 🙂 už som stara na takéto veci asi a naozaj mám to jedno, pre ktoré musím dakovat vesmíru že ho vôbec mám ❤️
Asi si teraz len alchemilku a vitex nasadim, spolu s q10 a kyselinou listovou a to je všetko. Čo zabralo tebe? Hm? Niečo speci, či len to, že si ozaj v hlave vypla?
@lela123 dva roky “len” ale mna už pred 4rokmi doktori odpísali že nemám šancu, kvôli zlým hodnotám v hormonálnom profile a maly sa podaril. Teraz dva roky skúšame všetko a kade chodím, tade len počúvam ako som stara 😂 áno áno, som. Ale ja sa tak necítim. Najmilšia zo všetkých bola ozaj pani doktorka dzurillova v Nitre 🙂 z nej ide strasna empatia a ochota pomôcť, čo mi už vlastne chyba všade kam prídem.
@ceklis no mne hlavne asi to mnozstvo prace a nasa stenula pomohla... Nemozem povedat, ze som vobec na babo nemyslela, ale radikalne sa tie myslienky obmedzili, kedze nebolo tolko casu.... A mozno pomohlo to, ze mm nejaky cas predtym zacal pravidelne uzivat doplnky a ja som zasa tie moje zredukovala... Jedina novinka co som pridala v poslednych dvoch cykloch bola materska kasicka... Cyklus predtym ako sa zadarilo som trosku cvicila hormonalnu jogu ale to fakt mozno tak max 10x... No a ked sme si priniesli stenulu, tak s tym prisiel aj pohyb, ktory mi chybal a mozno aj to pomohlo k lepsiemu prekrveniu organov... Tazko povedat, co z toho zabralo... Asi z kazdeho trosku.... A tiez som ten cyklus brala ako taky oddychovy, ze neriesim a ze ked prejdu stresy v praci, tak skusime v marci iui alebo skusim este laparku, ci je tam vsetko ok... A to asi psychicky uvolnilo cesty...
@ceklis to nieje o veku,ja som s poslednym mala tesne pred 41 a otehotnela som na druhy mesiac,prvý bolo biochemicke,ale ja som s tych plodnejsich.Niekto otehotnie hned niekto to ma z roznych zdravotnych problemov horšie aj v mladšom veku.Vás vsetky,co to mate tazsie obdivujem,ako to zvladate a drzim palce,nech to vinde.A kolko mas rokov,ak sa mozem spýtat.?

@ceklis hmmm... No ide dole mrcha jedna... Ale dufik vraj nezastavuje ms... Ak ma prist tak pride... Som zvedava na zajtrajsiu krv...