Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@saskia00721 no je to radosť teda čo ti poviem 🙂 ja uverím že som tehotná asi až keď porodim 🙂)
@judit_ka možno máš vyššie hcg poobede..niektoré to tak majú 😊
@daniela2227 dakujem upokojila si ma tak snad 😅
@andy3deti všetky negatívne
Tak... Dnesna kontrola ok ;) babatko zodpoveda tyzdnu, uz potvrdil akciu srdca na 100%... Dalsia kontrola o 3 tt... Knizku mi este nedal...
@ceklis skús materskú kašičku jedna čo bola zo mnou v nemocnici takže mala už malo vajíčok a dala si túto kúru prvý mesiac nič a na druhý už bola tehotná že aj jej susede sa tak podarilo a keď porodila už mala prechod ale že ťa materská kasicka má veľmi dobré ucinky na otehotnenke
@archanjel008 ďakujem skúsim. Vedela by si mi aj nejaku konkretnu poradiť?
@ikonica 😍😍😍❤️❤️❤️
@ikonica už 10tt? No paráda 😍 krásne tehotenstvo prajem 😘
@hennyinnsbruck vies som zmatena z tych cisel... Podla ms 9+3, vak ma velkost 12+1 a do spravy napisal velkost plodu 8+2 a ustne povrdal ze to vidi na 8-9tt no a potom nebud z toho kus nervozna...
@ikonica oh
...... Co sa týka plodu + - týždeň je nic
Co sa týka vaku to nemám šajnu, ale keby niečo nebolo ok lekár by iste povedal 😉😉 takže kľud a užívaj si tehotenstvo 😊😊
Ahojte , po roku prestávky v snažení (manžel chodil na dlhé služobné cesty) sa pripájam. Zaskočila ma jedna vec... Poslednú ms som mala 20.3., mám dlhé cyklu, cca 32-36 dní, ovulaciu som mala podľa všetkého v pondelok. Avšak od včera som začala špiniť, nieje to krv, iba taký ruzovohnedy výtok ako keby 🤔🤔 snažili sme sa v sobotu, v nedeľu, v pondelok 😂😂 muž prišiel v sobotu po troch mesiacoch domov 🤷🤷🤷😁😁😁 proste dodnes s výnimkou jedného dňa 🖤😊 stretli ste sa s tým niektorá? Mám to po prvý krát 🙈 ďakujem za odpovede 😍
@lela123 kanálik je sivý, duch je ružový. Rozoznať to viem aj ja a predsa mi spravilo ružové druhé čiarky a nebola som tehu a urobili mi to minimálne dva druhy testov.

@saskia00721 ja mam zase skusenost,ze vela testov robi kanaliky,co je asi aj normalne,kedze ta ryha tam musi byt,ale viem to už rozoznat,ale len nazivo.Ducha som mala len ked som bola tehotna,i