Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daandra waaaau krásny testik gratulujem
@evita1233 vyzerá to ze áno gratulujem a držím palce
@lowndes držím palce, u mňa to bolo tak ,že deň dva predtým na teste nič, potom ráno slaby duch, to bolo sedem dní pred ms, poobede už oveľa silnejší aj každým dňom...ale zas pri predošlej dcére mi strašne pomaličky silneli test...takže kľudne môžeš byť,ešte máš pomerne dosť do ms,daj vedieť potom;)
@nella15228 tieto testy nemam rada,lebo robia riadne kanale,na tej spodnej sa mi aj zda doružova.Ako vyzera na živo?Kolko maš do ms,alebo už meskaju?
@lela123 ved práve že toto bol ranný a teraz poobede presne tak isto akoby kanalik a pred dvomi dňami ako ľalia . Ms mám úplne nepravidelnú takže ani neviem kedy presne mám dostať je to v rozpätí 30-35 dní dnes je 33. Že či mi aj hcg môže pomaly stúpať alebo skúsiť iný test. Zajtra asi kúpim inú značku a skúsim
@nella15228 ano kup iny.Mne top testy sa pacia.To by ti malo už ukázať.Mne 5 dní pred ms.Čiže u mna 12 dni po ovulke.
@lela123 skúsila som lepšie odfotiť len mám starý telefón . Horný poobede spodný ráno. Myslíš že kanáliky by boli tak výrazne? Top test u nás nezoženiete ale skúsim kúpiť ešte jedny či zajtra zosilneju

@lowndes mne nedudhovali