Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 ďakujem baby,a kedy si ho mam zopakovať?
@stonkova ráno v pohode..držím palce 😊
@daandra ja by som isla na pohotovost...povedala ze mas zacinajicr tehu a teplotu atd.... oni sa o trba postaraju....ja by som neriskovala.....tiez som brala paralen od bolesti zubu...plus teplota atd ..a bum potratila som v 12tyzdni..nehovorim ze z toho, ale clovek nikdy nevie :( uz by som neriskovala nic
@nella15228 co povedal lekar?
@daniela2227 OMG !Hh tak ďakujem Danielka ,už som nedočkava už si ho chcem ísť spraviť😋
@lowndes na ultrazvuku nič. Zobral mi citologiu, krv a že ak do dvoch týždňov nepríde tak vyvolať.
@nella15228 juujj..... :( to ma mrzi
@stonkova urobis este jeden? ja budem tiez rano robit .hoci som povedala ze do mrchy pockam ale dako ma pobolieva brusko a prsia....tak bud priprava na ,,svoje dni" alebo tehu ...ja som duchovala rovnako ako ty...take iste ciarky...asi 6 testov a rovnako slabunky naznak ciarky..duch bledy .sivy....tak neviem..nie je mozne aby mi kazdy jeden test vysiel tak...co su potom vsetky chybove alebo neviem
@vcelicka2578 za mna ano..vidno..ale u neviem co si mysliet .ked mna kazdy ukaze pasik a nic z toho :( @lela123 no asi ano. ..nemali by byt, naco to tak presvita :(
@vcelicka2578 áno je.. Skus ešte o 2dni
@vcelicka2578 gratulka🍀🍀Koľko ti mešká?😌😌
@vcelicka2578 vidno,ak ide doružova,by mohlo niečo byt z toho.Skus zajtra pozajtra,ak bude silnejšie je to jasné.
@simbatko 4 dni
@vcelicka2578 gratulujem
@lowndes Ďakujem.....zajtra ráno si chcem urobiť ešte jeden či bude čiarka silnejšia
@vcelicka2578 slabučkú 2. čiarku vidno 🙂 gratulujem 🙂 ja som síce na 4. deň už mala riadne koľajnice :D
@stonkova
@vcelicka2578 ak som mohla trochu som upravila,ja vzdy tak zistujem,že pridam sytost.Ak ide druha do ružova,tak je to vacsinou o.k.Ak ide do siva,je to kanalik.U vcelicka2578 sa zda doruzova.
@vcelicka2578 urcite bude...mozno aj vecer keby urobis tak by bola silnejsia

@stonkova urcite zopakuj