Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominika_sk niečo sa tam rysuje, skús neskôr testovať 🙂
@dominika_sk Nooo.. to vyzerá nádejne 😊 držím palce ✊✊✊
@simbatko bohuzial :(
@dievca92 nic. iba ak sa veeeeelmi snazim, tak je tam vyrysovama ciarka, kde ma byt testovacia. otazka je, ci tam aj naozaj ma byt 😅
@mariannamk no ano aj ja to vidim ak sa velmi snazim... No uvidíme, dakujem za odpoved 🙂
@simbatko ja na tej druhej fotke niečo vidím
@simbatko na druhej niečo slabé.. držím palce
@mariska1989 hej?No uvidíme..kazdopadne....😌
@dominika_sk ja vidím druhu čiarku nemusím ani skulit
@dominika_sk pekne vidno
@archanjel008 no vieš, mne sa to nezda, ale ešte použivam taky trik 😁 mamu mam urologičku a od nej mam tieto testovacie pasiky a vždy pred ms mi ukazuju krv v moči a tym viem že pride. Vačšinou už tak 5-7dni pred ms ukazuju male znamky krvi-na poslednom okienku modre ďobky. A teraz mam dva dni do a ani naznak 😂🙈
@dominika_sk no čiarka podľa mňa na 10dpo ovulacii je akurát uvidíš za dva dni ale podľa mňa je to tam a keď ešte sa vieš tak odkontrolovat 😁
@mirca85 pri ovulacnom teste môžeš mať čiarku celý cyklus pokiaľ není rovnako silná alebo ešte silnejšia ako kontrolná nič to neznamená pri ovulacnom teste sa to berie ako negatívne neznamena to nič
@dominika_sk toto bude urcite tehotenstvo.
@lenockalenka23 mna pepino nikdy ale ze nikdy nesklamali a ukazali medzi tymi skorsimi.toto bude tehotenstvo,uz len aby to vydrzalo prvu menstruaciu.to nie je kanalik ale odtien ruzovej.
@mirca85 čiarka na ovu teste môže byť celý cyklus.
@nini1010 ahoj,bodaj by si mala pravdu.. ale dnes som si robila digitalny a bol negatívny..ale zas na druhú stranu mne MS nikdy nemeška a dnes už je to 5ty deň a nemám pocit že by to bolo spôsobené nejakým zdr.problemom..tak si budem držať palce🙏
Dievčata, dnešny ranny. Ale nefrophan začina zachytavať krv🙄
@archanjel008
@dominika_sk a nemoze ten test na krv v moci zafarbit aj krv ktora sa uvolni po uhniezdeni? Ked zachyti krv, ktora sa spusta pri ms? Len taka uvaha...
@ikonica ja odpadnem
@dominika_sk na všetkých 3 sa niečo črtá 😉 skús zajtra testovať 😊
@diaalex už nebudem testovať. Je to asi jasne❤️
@dominika_sk podľa mna by si mala testovať, keď ti čiarka nebude silnieť, tak je to biochemické ... ešte ti vždy môže prísť MS. Skús si pozrieť, že veľa dievčat to tak malo. :(

@mariska1989 okraje sa rysujú, ale počkaj ešte pár dní 🙂