Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominika_sk ako myslíš 🙂 len keby niečo potom nebuď sklamaná 🙂
@diaalex mam dve možnosti- budem sklama zajtra že čiarka netmavne , nakupovaťtesty ako šialena a potom v strese tri tyždne kym pojdem k doktorovi, alebo pokojne čakať tri tyždne. Vyberam si to druhe🤗
@dominika_sk to je syndróm “šialenej testerky” 😁 načo testovať miliónkrát? Keď budú koľajnice (čo spravidla max 2 dni po 1. teste), prestanem testovať, úplne jednoduché 🙂 a stres 3 týždne k doktorovi? Niektorým fakt niečo chýba v hlave 😂 Nepochopím nad čím treba stresovať, keď je test pozitívny 😊 ale vy to viete asi lepšie, veď urológia je dnešný gynekológ ;) peace, pekný deň 🙂
@dominika_sk to môže zachytávať veď v čase uhniezdenia môže žena zašpiniť takže podľa mňa je to uplne ok a menses už nedostaneš držím palce žiadne biechemicke je to tam a hotovo😁
@dominika_sk máš pravdu už netestuj je to zbytocne počkať 3 týždne a ísť k lekárovi
@archanjel008 ja neviem, diaalex ma asi nejaky problem s tym že nechcem testovať. Ale ak mi pošle testy možem si každy deň robiť aj tri ak chce😂
@diaalex
@dominika_sk veď keď sa tak rozhodla je to jej vec tak to cíti pohoda držím jej palce nech na ultrazvuku je bijúce srdiečko a viac čo ona a ako bude robit je jej vec téma je duch na teste ona už má pekneho tak ďalej niet čo riešiť 😃
@dominika_sk držím palce 🙂 zvyšok radšej nebudem komentovať, lebo naozaj tu niektorým niečo chýba 🙂
@val9
@archanjel008 dik za podporu a držte tie palce poriadne 😁✊🏻
@mariska1989 ja tam niečo vidím 🙂 ale bolesť a špinenie môže byť aj z uhniezdenia 🙂
@diaalex No asi už nie , už došla ms 😢 2x sa to neudržalo
@dominika_sk jeee paráda 😍😍😍😍✊✊
@hennyinnsbruck drž poriadne 🙈
@dominika_sk držím najsilnejšie ako sa da✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊😍😍😍😍😍
@hennyinnsbruck nevydržala som🙈 idem za manželom😎
@dominika_sk juuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️
Veľmi sa teším, naozaj 😍
Prajem ti nech všetko ide pekne hladko a bude sestrička alebo brasko 😍😍😍😍
@dominika_sk kraaaaasa vravela som ti ze je to taaaam 💙❤✊✊✊✊
@hennyinnsbruck
@dadulik6 bože nech to dobre dopadne ❤️ Včera som si kupila kyselinu listovu. Ďakujem kočky😘
@dominika_sk gratulácia obrovskaaa 😊😊✊✊
@dominika_sk Gratulujeeeeeeeeeeeem💪💗
@mariska1989 to mi je ľúto :( neskúšali ste sa opytat lekára cim to môže byt?
@diaalex moja dr je nič moc ani po druhom nebola schopná mi urobiť žiadne vyšetrenia podľa nej to druhé bolo MS Takže asi zbytočné znova hovoriť že znova som mala // prvé mi skončilo v 11 týždni. 2 v 6týždni. Toto 3. V 5 týždni pritom už mám doma dve krásne zdravé deti... takže na 100% že mením lekárka
@mariska1989 to je asi najlepšie riešenie 🙂 dúfam, že to najbližšie už vyjde ;)
@diaalex No musím si asi najskôr zohnať Dr a možno potom sa mi to podarí keď sa zistí čo a ako

@diaalex ja sa nebudem stresovať a skumať silnejšiu a slabšiu. Jednoducho ak dojde ms tak nič, keď nepride objednam sa k dr tak o dva tri tyždne