icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

angels882
8. dec 2014

11dpo vidite nieco

piacere
8. dec 2014

@angels882 ja nie

momamo
8. dec 2014

Ahojte, 25DC a 11DPO, test mi vysiel v casovom limite, realne je to lepsie vidiet, neviem to lepsie odfotit. Doposial som mavala duchov alebo kanaliky, ale toto je ine a ciarka mi pride plno ruzova, co poviete?

janaochi
8. dec 2014

@momamo máš to tam. 😉

veronikax
8. dec 2014

@reva6 aj mne toto urobil ten test ;) a bol to len kanalik ;) ale drzkm palce aby to nebol tvoj pripad ;)

veronikax
8. dec 2014

@angels882 ani ja tam zatial nic nevidim :/

mata223
8. dec 2014

ahoj aj mne vysiel jedna uplne silna a druha ledva ju bolo vidiet ale po chvili neviem ci je to aj tak u teba sa riadne vyfarbila aj druha ciarka aj sestre to takto urobilo a je v 5 mesiaci ja zatial neviem mozno mesiac 🙂

balinka
8. dec 2014

@angels882 zatial nic

zibritka
8. dec 2014

dievčatá, takže u mňa ništ, 4 pozitivne testy a nič. Bola som u doktorky, maternica cista, nachystana na mrchu (meska 11dni), zobrala mi krv, ci tam bolo nejake tehu... zajtra budem vediet

ebi52
8. dec 2014

@reva6 moze mne toto robil 8 mesiacov kazdy raz :( ale niektore baby to tak nemaju a u nich to je tehu 🙂 tak ti drzim prsty, ak bude silniet, je to tam... 🙂

momamo
8. dec 2014

este jedna, ked bol test mokry

reva6
8. dec 2014

@ebi52 no uvidime ja verim tomu ze silniet bude to len ja skoro testujem sak ved mam 3 dni do mrchy este..... som nedockama a hlavne to I tak musim vediet cim skor..... ale vazne verim tomu ze je to tam..... 🙂

ebi52
8. dec 2014

@reva6 tak drzim prsty, mne den pred mrchou mamatest neukazal nic a v den M uz bol na pepine duch a ten potom silnel 🙂 tak daj vediet...

sharlly
8. dec 2014

@momamo kolky dpo si? ja myslim, ze je to na dobrej ceste 🙂

petra212
8. dec 2014

@mamamo
fakt to vyzerá dobre, dúram, že bude silnieť,
skús znova o dva dni testovať 😉

reva6
8. dec 2014

@ebi52 no je to indivisualne zzalezi hlavne od drobca kedy sa uhniezdi..... nooo a ja pepino robit nechcem .... mne strasne duchuje

momamo
8. dec 2014

@sharlly 11DPO ale na foto vyssie co som dala rano, je to lepsie vidiet, asi ako na tejto

isabella22
8. dec 2014

@angels882 nie moja ja tiez nic nevidim...aj ja som mala vcera na 11DPO taky testik biely ☹

isabella22
8. dec 2014

@zibritka tak to ma mrzi ☹ ale podla testikov si bola urcite tehu...

veronikax
8. dec 2014

@zibritka je mi to luto :/

zibritka
8. dec 2014

@veronikax
@isabella22 Dievčence, nevadí... včera som si poplakala, ale už je dobre... lepšie takto, akoby malo byť bábo postihnuté... Ideme skúšať ďalej. Toto bola totiž náhoda, ale s mužom sme sa zhodli, že predstava ďalšieho bábätka nám obom učarovala a určite bábo chceme... 🙂

zibritka
8. dec 2014

A dnes som už 1DC... mrcha došla... začíname odznovu 😉

vege1
8. dec 2014

@zibritka je mi to luto. Ja som cez toto iste presla v septembri. Predtym v maji som potratila v 7tt, tak snad aj mam to raz vyjde. Drzim palce

veronikax
8. dec 2014

@zibritka prijemne snazilkovanie prajem ;) maternica je uz pripravena.. tak drzim palce aby sa poriadne uhniezdilo!! ;)

kotatko1232
8. dec 2014

@reva6 ved nic tam nieje

ladore
8. dec 2014

ahoj dievčatá čo vy na to ? musela som dať dole sklíčko lebo sa to všetko odrážalo, ale je to vidno aj normálne okom cez to sklíčko

zibritka
8. dec 2014

@vege1 stáva sa... od začiatku sa mi tie testy nezdali.. podľa dátumu mali byť už čiarky silnejšie... keď som bola tehotná prvýkrát, tak čiaročka išla preraziť test 😀 a to bolo vtedy nejaký 35DC... držím palce aj tebe, nech sa vydarí, my na to ideme hneď ako sa bude dať 😉

zibritka
8. dec 2014

@veronikax Ďakujeme 🙂

vege1
8. dec 2014

@zibritka presne to iste aj u mna. Ciarka sice riadne viditelna, ale postupne sa stratila. Dokonca mi tehotenstvo ukazal a digitálny test a nic z toho 😒

veronikax
8. dec 2014

@zibritka mozem sa opytat... ?? to znamena... ze to bolo tehu .. len sa neudrzalo ??

@ladore vidim .. jemne ruzovu ciarocku ;) toto isto nie je kanalik ;) uz len nech silnie ;) ale k dr. skus ist.. az ked budes mat poriadnu ciarku ;) aspon u mna tak lekar hooril ked som bola 1x tehu ;)