Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miminkanase 9.6 bude 13 dni od pichnutia a 12DPO. Uz asi test si budem moct spravit, ci? Ms by som nemala dostat 11.6.
@bubu4125 mozes, nebud vsak sklamana, ciarky mozu naskocit az pri meskani, drzim paste nech to vyjde
@lenockalenka23 vidim 🙂 ✊✊✊
@lenockalenka23 isteže 😉✊
@ikonica, @daniela2227 joj dievčatá bodaj by ste mali pravdu 😍
@lenockalenka23, je tam 😊
@miminkanase sklamanie mam uz davno. Najprv 3,5roka sklamanie kazdy mesiac, potom z nicoho nic kolajnice. Z toho tehu MA, a teraz uz zas vyse roka nic. Druhy mesiac uzivania Clostilu, tento mesiac uz aj s Pregnylom. Snad to vyjde 😉
@kaia dakujem, dakedy sa fakt už v tom nevyznám či to je ozaj ružové alebo kanalik 😁nechám sa prekvapiť o pár dní
@lenockalenka23 no vyzera to moc moc nadejne..gratulujem
@andy3deti nič...
@lowndes ďakujem snáď sa to potvrdí v najbližších dňoch 😊
@lenockalenka23 kedy budes robit dalsi test?
@lowndes urobila som si dnes ale bol nejaky rozmazany,tak zajtra rovno spravím ten digitálny nech mám pokoj😁
Tak dievčatá dúfam ,že s duchom na teste sa k vám čoskoro znovu pridám aj keď viem ,že nie skôr ako budúci rok nakoľko som dnes už po druhom.kyrete za pol roka , diagnoza-anembryomolla , je ťažko je mi hrozne ,nedá sa to.opisat pochopí to.len ta ,ktorá prežila ...tak.vam všetkým držím.palce dievcata
@lenockalenka23 no rychlo cvakni potom 🙂
@lowndes ani spať som nemohla ale je to tam 😍
Ešte stále neverím 😊
@lenockalenka23 super😍 a s tym nespanim od rozrušenia poznam😂
@lenockalenka23 aké krásne ráno 😁 gratulujem 😊
@lela123 hej posledné dni ako testujem tak spím max. do 5tej 😁

@bubu4125 myslim, ze 10-11 dni je este v tele